100%pasica je napisao/la:Ma sve i da je istina, ja bih opet svoj napravio. Eto im nek “brinu” o njemu uhljebi sda-ovski.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo pisu kako malog Nikolica iz Mladosti trazi Olympiacos. Je li on nas igrac na posudbi tamo ili je njihov?
Sarajevo ako ode sa Koseva, za par godina ce izgledati kao one zgrade iz Cernobila. Pa nek se J*** onda i Ajnadzic i ekipica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
njihov je mada cisto sumnjam da ce on igdje oticibroj6 je napisao/la:Evo pisu kako malog Nikolica iz Mladosti trazi Olympiacos. Je li on nas igrac na posudbi tamo ili je njihov?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Srusiti Filozofski fakultet i tu graditi stadijon!
I to pod parolom "manite se skole, igrajte lopte"Giljotina je napisao/la:Srusiti Filozofski fakultet i tu graditi stadijon!
Hlopte i baklje umjesto knjige i olovke!zagorski je napisao/la:I to pod parolom "manite se skole, igrajte lopte"Giljotina je napisao/la:Srusiti Filozofski fakultet i tu graditi stadijon!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="Amca007"]Pred gostova je Sirokom i Zelji ovo moramo uzet pa kako god.. Ionako nas nema, daj Boze da izdrzimo ovaj tempo...
Moja prognoza 1:1, Fajic nam mora dati go...[/quote]
Za koga li Ti navijas ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Hahah pa kazem da moramo uzet, ali moje misljenej je da necemo...Samozdravlje je napisao/la:Amca007 je napisao/la:Pred gostova je Sirokom i Zelji ovo moramo uzet pa kako god.. Ionako nas nema, daj Boze da izdrzimo ovaj tempo...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za koga li Ti navijas ?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zato ja Vas mladje gotivim , sto ste pametniji od roditelja .Arnelv52 je napisao/la:Milion maraka![]()
Je l' on shvata da priču o milionima može prosipati raji koja je vojsku služila u Jugoslaviji? Danas kad se u fudbalu priča o milijardama ta priča mu ne pije vode.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ajndzic pasce ono smrdljivo, sam nek nam odkupi olimpic i onu ledinu njihovu i onde napravi stadion, ujedno bi i begicu i njegovim pudkicama lakse **** mater..
Nesmije se sutra njezno prijateljski igrat ni navijat sutra treba sa mudima izac i uzet 3 boda koja su nam prijeko potrebna.
Valjda ce ubice i **** odigrat 00 sa dosta povreda i zuti kartona, nema nikakvog odmaranja punom snagom pa sta bude
Nesmije se sutra njezno prijateljski igrat ni navijat sutra treba sa mudima izac i uzet 3 boda koja su nam prijeko potrebna.
Valjda ce ubice i **** odigrat 00 sa dosta povreda i zuti kartona, nema nikakvog odmaranja punom snagom pa sta bude
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Catakovic prije 7 dana , usao sa klupe u 65 min. i dao gol za pobjedu 2:1 u 90+3 min.
- Ovo kolo asistirao za izjednacenje na 1:1 takodje u pobjedi od 2:1 i to protiv ekipe za koju igra E. Halilovic ? Koji je igrao 90 min u porazenoj ekipi Trnava . Halilovic u 4 utakmice starter , jednu pauzirao zbog ck . Strijelac 1 gola .
- Ovo kolo asistirao za izjednacenje na 1:1 takodje u pobjedi od 2:1 i to protiv ekipe za koju igra E. Halilovic ? Koji je igrao 90 min u porazenoj ekipi Trnava . Halilovic u 4 utakmice starter , jednu pauzirao zbog ck . Strijelac 1 gola .
3-1 uzimamo Velež.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
J*** TE, ŽELJO!
Vrijeme je za jednu laganu pobjedu rez 2-0
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sto bi rekao moj drug @Amca007 . MORAMO UZETI , MOJA PROGNOZA 1:1
(znam @Toti , od sutra idu prognoze) , nego da se malo nasmijemo .
(znam @Toti , od sutra idu prognoze) , nego da se malo nasmijemo .
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Boga mi, Nikolić potpisa za Olimpijakos.
Gledaj ti naše "filijale", jednog u Trabzon, a drugog u Olimpijakos i to oba naša omladinca.
Ispade da smo mi njima filijala, oni nama tušnuli neke polovnjake, mi njima talente
Gledaj ti naše "filijale", jednog u Trabzon, a drugog u Olimpijakos i to oba naša omladinca.
Ispade da smo mi njima filijala, oni nama tušnuli neke polovnjake, mi njima talente
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I mi ćemo prodati Guzinu...
Jbt jesmo crna zemlja.
Gledam kladionicu na nasu pobjedu protiv Veleza 1,25 :lol:Protiv Radnika no nasu pobjedu bilo 1,20.
Ko Bajern smo bgm.
Gledam kladionicu na nasu pobjedu protiv Veleza 1,25 :lol:Protiv Radnika no nasu pobjedu bilo 1,20.
Ko Bajern smo bgm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.