U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Demirovic je uvrsten medju 23 igraca seniorskog tima Alavesa, za ovu sezonu.
Dobice sigurno sansu, makar u kupu, mozda je iskoristi.
Dobice sigurno sansu, makar u kupu, mozda je iskoristi.
Od ovih juniora, meni se cini da potencijal za ozbiljnu karijeru imaju Dedic, Hasic , Omeragic(?), mozda Voloder i Memisevic.
Vidjecemo sta ce se desiti s Gazibegovicem nakon povrede.
dedica poznaje moj drug, momak je mašina i ako ne najjaci iz te generacije red bulla
Jel otac od Dedica bio golmanVarg je napisao/la:dedica poznaje moj drug, momak je mašina i ako ne najjaci iz te generacije red bulla
- ASD
- Kontakt:
Pioniri potopljeni od Gruzije.
Zadovoljan sam dvomečom kadeta protiv Albanije.
Inače ne hvalim savez nikad, ali ovdje moram pohvaliti. Recimo, ovaj pionirski turnir se odigrava u Litvaniji i teško je očekivati neke snimke ili prenose mečeve. Isto je i kad su igrali u Crnoj Gori. Dok recimo, da se igra kod nas, prenosi bi bili gotovo sigurno.
Zadovoljan sam dvomečom kadeta protiv Albanije.
Inače ne hvalim savez nikad, ali ovdje moram pohvaliti. Recimo, ovaj pionirski turnir se odigrava u Litvaniji i teško je očekivati neke snimke ili prenose mečeve. Isto je i kad su igrali u Crnoj Gori. Dok recimo, da se igra kod nas, prenosi bi bili gotovo sigurno.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
PotpisDrFilgud je napisao/la:Od ovih juniora, meni se cini da potencijal za ozbiljnu karijeru imaju Dedic, Hasic , Omeragic(?), mozda Voloder i Memisevic.
Stoper Rosenborga asistirao Oršiću za 0 : 2, ono Besim rutinski čisti.
ne znamFudbalbr1 je napisao/la:Jel otac od Dedica bio golmanVarg je napisao/la:dedica poznaje moj drug, momak je mašina i ako ne najjaci iz te generacije red bulla
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Moze li iko pitati bilo koga iz saveza da li se sta radi ba povratku burnica, omeragica i mlsdjeg omica pod nasu/njihovu zastavu. Da li da spomenem i jakupovica?edinjo-bih je napisao/la:PotpisDrFilgud je napisao/la:Od ovih juniora, meni se cini da potencijal za ozbiljnu karijeru imaju Dedic, Hasic , Omeragic(?), mozda Voloder i Memisevic.
Hvala
Koji Jakupovic? Ako mislis na Arnela, taj se ne moze nigdje izboriti za mjesto.
Koga ces pitati druze...edinjo-bih je napisao/la: Moze li iko pitati bilo koga iz saveza da li se sta radi ba povratku burnica, omeragica i mlsdjeg omica pod nasu/njihovu zastavu. Da li da spomenem i jakupovica?
Hvala
Vidis da su svi uvezani, Prosineckog niko nista ne pita na presici, nijednog objektivnog clanka.
Oni gledaju da otjeraju ovo malo kvaliteta sto imamo i naprave mjesta za skart koji im puni dzepove.
Znas kako oni gledaju na Omeragica, Burnica? Kao padobrance koji ce narednih 10 godina zauzimati mjesto njihovim pulenima.
Mi cemo dobiti samo one igrace kojima je babo zaprijetio da ce ih se odreci, ako ne zaigraju za Bih. Takvih je malo nazalost.
Druga opcija su oni koji plate, jer nemaju bolji izbor..
-
edinjo-bih
- Kontakt:
-
edinjo-bih
- Kontakt:
A i zaboravih da je mladji omic presao u pomladak juventusa:
https://www.transfermarkt.at/ervin-omic ... ler/531599
https://www.transfermarkt.at/ervin-omic ... ler/531599
Nemanja Nikolić odlazi iz Mladosti DK u Olympiacos.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Ponos Torina
- Kontakt:
Novopeceni Reprezentativac Srbije

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
u omladinskim desnih bekova na pretek 
Ukoliko bude dovoljno dobar 100%Ponos Torina je napisao/la:Novopeceni Reprezentativac Srbije![]()
Ako sam vec nema tu namjeru onda ce ga privoliti "zvezdina braća" da igra za susjede.
ako nastupi u zvaničnoj sada za nasu u21 nema od toga nista
Da, ako nastupi za nasu U21, u takmicarskoj tekmi, onda moze samo u seniore Srbije.
Ili ono bješe da da zabrana igranja za isti uzrast, vazi samo za aktuelni ciklus?
Ili ono bješe da da zabrana igranja za isti uzrast, vazi samo za aktuelni ciklus?
Ako Srbi naših Talenti kradu onda, zašto ne krađamo Talent od njih? Erhan Mašovic igra trenutno u Danskoj Prve lige. Armin Djerlek bio velki potencijal za Partizan i prešao za 18 godina u Sivaspor prvu Tursku ligu! Dobar talent igra u veznom redu i za sad nije pozvan u mladoj u21 reprezentacije Srbije. 2000 godište mogao i za sjedeću generaciju ima pravo za nastupa da igra za našu mladu reprezentaciju. Svakako kradu naši Talenti što ne pozivamo naši Bošnjaci? 
Trenutno korisnika/ca: boki86, Goalgetter, Lekqqq1921, Radnicki1921 i 47 gostiju.