FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A jbt jes i bio za dohvati loptu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- ElCartel11
- Kontakt:
Cim je to na dresu pisalo Radovac osudjeno je bilo na propast.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sljedeće što se treba uraditi jeste otvaranje Fan shopa na Ilidži.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Uvijek kad ovaj Velez dolazi,mene je strah. A taj strah imam od onog autogola Dupovca u 90-oj.
Valjda bude sve dobro, i nove tri bobe ako Bog da, ali je realno ocekivati kiks negdje u ove tri tekme i ne treba paniku oko toga stvarati sezona je duga.
Nek me neko utefteri za rezultat... 2:1
Valjda bude sve dobro, i nove tri bobe ako Bog da, ali je realno ocekivati kiks negdje u ove tri tekme i ne treba paniku oko toga stvarati sezona je duga.
Nek me neko utefteri za rezultat... 2:1
koja atmosfera od 4:30BordoSarajevo je napisao/la:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I Široki igra protiv kona sutra,biće i oni umorni tako da vidim tu šansu 7/9 izbe 3 tekme bi bilo zadovoljavajuće.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
uaaaaaaaaaaaZagor je napisao/la:koja atmosfera od 4:30BordoSarajevo je napisao/la:![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
samo uporediti sjever tada i sadaZagor je napisao/la:koja atmosfera od 4:30BordoSarajevo je napisao/la:![]()
ovaj plišek je dobar trener bio.
gledaj piksija, sejtana, haskica
dupovac autogol u 94 min, i sad me glava zaboli kad vidim
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
bordopoeta
- Kontakt:
Dobro došli RA iz najljepšeg grada i Rođeni jedan od najvećih timova ex. Juge i da ostavite bodove na Koševu.
2:0.-
kabanice i kišobere ponjet SVI,SVI,SVI 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Valjda dobro došli u najljepsi grad..bordopoeta je napisao/la:Dobro došli RA iz najljepšeg grada i Rođeni jedan od najvećih timova ex. Juge i da ostavite bodove na Koševu.
Sto se tice tekme,odmah ostro,jako u svaki duel bez kalkulacija.Odmah im pokazati ko je gazda ove lige,ova 3 boda su nam bitna psihicki pred ove dvije tekme.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mrs svi na Kosevo, ebo stream:
Samo Seatom Sve StižemLakoste je napisao/la:Mrs svi na Kosevo, ebo stream:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Morteme, kad ces banovati/predloziti ban za ovog krokodila. Znamo šta je sve pisao a zadnje je prije 3 dana kad je rekao da Tatar neće igrati naredne 3 utakmice zbog povrede ?
glede pisanja po medijima u vezi Koševa
NAPOMENA:
NAPOMENA:
takođe ako ima naših novinara, treba redovno kandidatima za Centar ubacivati pitanje za koga navijate? i konkretne planove za Koševo....CIK bi, prema dosadašnjim pravilima, početkom maja iduće godine trebalo da raspiše lokalne izbore
uz to momak navija za Tuzla City, zbog Saidovog urinamirzatele je napisao/la:Morteme, kad ces banovati/predloziti ban za ovog krokodila. Znamo šta je sve pisao a zadnje je prije 3 dana kad je rekao da Tatar neće igrati naredne 3 utakmice zbog povrede ?
Znas li ti kolko se tu neko utalioDenchi je napisao/la:Samo Seatom Sve StižemLakoste je napisao/la:Mrs svi na Kosevo, ebo stream:
![]()
![]()
Afera Seat ce da sve digne ma noge
Sretno momcima večeras!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.