Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Ma dobro jedno po jedno
Rijesit se smeca od igraca prvo pa ako bude losa igra lahko se trenera rijesit valjda
Rijesit se smeca od igraca prvo pa ako bude losa igra lahko se trenera rijesit valjda
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Ma znam kralju ali ne mozes ono fuliti u ovakvim utakmicama, nebitno koji je igrac mi smo 2 hiljadu postotne sanse fulili protiv Liverpoola na Anfieldu, to se ne smije desiti ako mislis izvuci pozitivan rezultat.Brokula je napisao/la:Pepe je sve sam napravio u ovoj utakmici što smo imali tako što su mu nabijane lopte i on nešto pokušavao. Teško je kriviti momka ovdje za nešto.VGS je napisao/la:Sredina terena (Emerijeva retardiranost) + Auba i Pepe kriminalna zavrsnica i dobijes 0:1. Ovo je mogla biti rutinska prednost na poluvremenu, Liverpool nista posebno ne igra. Yebem vas smotane![]()
![]()
![]()
![]()
Ova postavka je sramota. Ovo čovjek sa mozgom ne bi postavio na teren protiv Liverpoola
Ja sam vidio jednu ono kad je predriblao i izašao 1 na 1 sa golmanom, al ga branič izbaci iz balansa i traljavo šutnubega_afc je napisao/la:To i jeste najbolnije od svega. Imaš dvije perfektne prilike i ti mašiš. Toga u derbiju nema, mašiš=pušiš.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Emeryu svakako ne gine otkaz ako ne izbori Ligu Prvaka na ovaj ili onaj način tako da nek se zayebava, samo sebi će naštetit.
#Freddie2020
#Freddie2020
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni je najbolnije što će Emery igrat defanzivno i kući protiv Aston Ville a ne Liverpoola, frajer previše taktizira, ne razumijem, prošle godine smo jedini meč protiv Totenhema pojeli, preorali teren bukvalno i kontao evo sad ćemo tako
A ne ono gledamo neke pokušaje defanzive, i da na kraju primimo pacerski gol od Matipa
A ne ono gledamo neke pokušaje defanzive, i da na kraju primimo pacerski gol od Matipa
Ma nije to samo što je defanzivno. Jedan period ( 2015e otprilike sa prajm Cazorlom) je i Wenger doktorirao utakmice u gostima sa defanzivnom postavkom, ali koja je imala smisla. Ovo je kao da se si se naguzio i još ponio vazelin. Očajna formacija, očajna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
de braco stream ako neko ima
Bravo Davide, bravo. Krešo, snimaj!
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
TAKO BRANICEMO SE KO PICKE I PRIMITI 5
MRS U QRAC IDIOTI
MRS U QRAC IDIOTI
Al nikakvog pritiska, bukvalno nikakvog pritiska. Čekamo da protivnik dođe do 16 i onda se počinjemo braniti. Za otkaza
- Marsal
- Kontakt:
Ma mrš ti jesi više naporan, dosadniji si od Paje i Seamana zajednoAA23 je napisao/la:TAKO BRANICEMO SE KO PICKE I PRIMITI 5
MRS U QRAC IDIOTI
Samo igraj tako povuceno, super je kad ti je najbolji strijelac nevidljiv 50 minuta, jebla ti sredina rahljava familiju posred pichke
Sad ce ubit boga u nama, ti majku prokletu i Arsenalove stopere
@marsal
Imas ignore uvijek opciju, produzi dalje
Sad ce ubit boga u nama, ti majku prokletu i Arsenalove stopere
@marsal
Imas ignore uvijek opciju, produzi dalje
Ma ocekivano sve
Auba je dobio loptu u noge od golmana, na prazan gol. Katastrofalno je pripremio šut.Brokula je napisao/la:Ja sam vidio jednu ono kad je predriblao i izašao 1 na 1 sa golmanom, al ga branič izbaci iz balansa i traljavo šutnubega_afc je napisao/la:To i jeste najbolnije od svega. Imaš dvije perfektne prilike i ti mašiš. Toga u derbiju nema, mašiš=pušiš., druga nemam pojma koja je, vjerovatno mi link nije radio
Pepe je bio sam kao duh i Robertson nije bio ni blizu njega. Naštimao se kako je htio i dodao golmanu. Pogledaj riplej.
Auba, mamu ti yebem.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Žalosno. Valjda ih smatraju nekim svecima koji hodaju terenom pa ne smiju napasti. Od danas sam za to da Emery dobije otkaz
- Marsal
- Kontakt:
Prvu godinu sam mu sve halalio ali počinje mi Emery polako ići na qrac.
Pa vidjelo se po onoj njegovoj izjavi da bi volio da ne igra protiv njih nikakoBrokula je napisao/la:Žalosno. Valjda ih smatraju nekim svecima koji hodaju terenom pa ne smiju napasti. Od danas sam za to da Emery dobije otkaz
Luzer je lik obicni
To je to, samo mi ovakav respekt pokazujemo, kao da smo Norwich Bog te mazo, pa i ti ljudi su hrabrije odigrali od nas.
Sad slijedi patnja do kraja utakmice i redovno trpanje kao i dosad.
Sad će naravno sav pritisak da padne na špiceve, a hvala Bogu znamo da nemamo mudonju od Persija još, al eto ajmo se povući i igrati ko WBA
Sad slijedi patnja do kraja utakmice i redovno trpanje kao i dosad.
Sad će naravno sav pritisak da padne na špiceve, a hvala Bogu znamo da nemamo mudonju od Persija još, al eto ajmo se povući i igrati ko WBA
Gubili smo mi i 5:1, al ovo je fakat sramoti. Pa ljudi treniraju oko našeg šesneterca. Neke kombinacije nešto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.