Generalno Željo ima kriminalnu odbranu, sa ovakvom odabranom teško da mogu do titule.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sličan penal je Bateu sviran posle faula Lazica. Moguće da su to ta neka nova pravila, i kada je blizu penal je
Generalno Željo ima kriminalnu odbranu, sa ovakvom odabranom teško da mogu do titule.
- prisonbreak
- Kontakt:
Gdje faul zavrsava, tu se svira. To je novo pravilo od ove swzone. Tako da je ovo cist penal.LegendKiller je napisao/la:Sličan penal je Bateu sviran posle faula Lazica. Moguće da su to ta neka nova pravila, i kada je blizu penal je![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma znali smo mi da nam je odbrana loša, ali nismo očekivali da će doći jedna tekma gdje će odbrana biti kriva za sva tri gola.LegendKiller je napisao/la:Sličan penal je Bateu sviran posle faula Lazica. Moguće da su to ta neka nova pravila, i kada je blizu penal je![]()
Ništa posebno, mislio sam da kontaš da Čelik i Sloboda igraju međusobno ?RollingPaper je napisao/la:Sta ti nije jasno Mančesterovcu iz Kladuše?Daduli je napisao/la:Koje Slobode?RollingPaper je napisao/la:Jel moguće pored Čelika i Slobode da prenose mrtvi Radnik i Mladost?
Iz Zenice.
Glory Glory Man United
-
Convicts1988
- Kontakt:
Borac dosta bolji u Mostaru.
To jest novo pravilo ali po meni, faul je i počeo i završio se van 16.prisonbreak je napisao/la: Gdje faul zavrsava, tu se svira. To je novo pravilo od ove swzone. Tako da je ovo cist penal.
Pitarski lobi u savezu ocito uzima maha.Katastrofalno suđenje na utakmicama u Sarajevu i Sirokom.
lezVe do bagro
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma jok drug, vec prenose utakmicu 2 nepopularna kluba koju gleda uzivo 200 ljudi a mi moramo na radiju slusatDaduli je napisao/la:
Ništa posebno, mislio sam da kontaš da Čelik i Sloboda igraju međusobno ?
Iz Zenice.
Zeljo nije za titule to sam reko davno. Bojo je vrlo los nije se dobro snasao, odbrana zna kiksat itd...realna borba za 3-5 mjesto sa Sirokim i tu mozda uleti neko iz grupe Celik, Tuzla, Borac i Sloboda.
Svaka čast manijacima!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Al ih riješi Zrinjski 
-
scudetto89
- Kontakt:
Dva gola za dvije minute svinjskog
Drugi dobar pogodak
Ps igraju li ovi lesevi ne vjerujem
, tri komada boga ti ljubim 
Drugi dobar pogodak
Ps igraju li ovi lesevi ne vjerujem
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 24 avg 2019, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Borac starinska ekipa , cim se otvore gotovi su 
-
Convicts1988
- Kontakt:
3:0 .. A Borac u prvom trebao voditi glat. Svašta
Svi osim Sarajeva su u 5 deka, a to je i ovo kolo potvrdilo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Gdje se to Sarajevo dokazalo pa je bolje od ostalih?JonSnow je napisao/la:Svi osim Sarajeva su u 5 deka, a to je i ovo kolo potvrdilo.
Iako im fali dosta bitnih igrača, svaku tvrdu utakmicu (osim ptoiv nas) do sad su dobili na mišiće, iskustvo i individualnu kvalitetu, a jake ekipe to i rade.kovacic je napisao/la:Gdje se to Sarajevo dokazalo pa je bolje od ostalih?JonSnow je napisao/la:Svi osim Sarajeva su u 5 deka, a to je i ovo kolo potvrdilo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Siroki nece vidjeti Evropu sljedece sezone.Hoce ako im nastele da osvoje kup
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Sloboda igra dobro, stigla je danas do nove pobjede nad Zvijezdom 09, no očito postoje ogromni problemi unutar samog kluba i oni su prije svega financijske prirode.
"Pored problema koje imamo u samoj ekipi, imamo ogromne probleme u samom radu i uslovima u kojima radimo. Igračima nemam dati nikakvu primjedbu. Idemo po terenima, ne znamo gdje i kad treniramo, da ne pričam o teškoj financijskoj situaciji. Igrači nisu primili plate, pod upitnikom je i naše ostajanje u klubu", poručio je Lazarević večeras u razgovoru za SportSport.ba
Pitam se dali ih je ovo stigla Slavkova i Naliceva kletva?
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Mislim da je Krunić bivši nakon ovog kola. Ne kontam što ga uopšte dovedoše, Vojvodić je za njega izmislio svijet.
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.