FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2019, 23:19

Kapiten Širokog Brijega Dino Ćorić neće biti na raspolaganju svom treneru Denisu Ćoriću za zaostali duel četvrtog kola Premijer lige BiH, u kojem će Široki Brijeg dočekati Sarajevo.

Ćorić je dobio treći žuti karton u ovoj sezoni Premijer lige BiH, te neće moći nastupiti protiv Sarajeva, a njegovim neigranjem će njegov tim definitivno biti značajno oslabljen.
Hajde bar nesto

Dobri su gore ofanzivno nazad su bas tanki i ovaj golman im je nesiguran bas,Jovic i Bagaric nam mogu probleme pravit,medjutim Zeljeznicaru su probleme pravili samo iz tranzicije koji su ovi lose zatvarali i ostavljali im dosta prostora.Mi apsolutno nemamo nikakvog razloga ni potrebe nesto izaci visoko i davati im te sanse i ostavljati neki prostor.Cekati ih lagano na polovici i kaznjavati svaku gresku,njima gori bas bas i morat ce nas napasti,a tu vidim nasu sansu i ovako desetkovani gdje smo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 avg 2019, 23:20

Joj zamislite 6 bodova u sljedeće dvije utakmice, kakav bi pogled na tabelu samo bio, kakva bi nam bila "pauza" i početak sezone bez više od pola ekipe sa te dvije pobjede :ljepota:. Teško je očekivat to ali ništa nije nemoguće, ja bi bio zadovoljan i sa 2 boda.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 avg 2019, 23:22

Svaka cast momcima na preokretu. Po onakvoj kisi i prolomu problem je samo stajati, a kamo li kretati se i igrati fudbal.
Mislio sam da necemo uspjeti preokrenuti, ova pobjeda mi je draza nego ona protov Radnika.
Konacno imamo ono sto nam je falilo zadnjih godina, a to je pobjednicki mentalitet i vjera u sebe, i nismo mi igracki toliko ni kvalitetniji ali upravo te dvije stavke prave prevagu. Sjetite se zadnjih sezona, na prste jedne ruke se moze nabrojati koliko puta smo preokrenuli.
Ja licno bih sad zadovoljan bio sa dva X u sljedece dvije tekme. Onda pauza, malo cemo odmorti kompletirat se i poceti derati sve redom.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2019, 23:23

BordoSarajevo je napisao/la:Joj zamislite 6 bodova u sljedeće dvije utakmice, kakav bi pogled na tabelu samo bio, kakva bi nam bila "pauza" i početak sezone bez više od pola ekipe sa te dvije pobjede :ljepota:. Teško je očekivat to ali ništa nije nemoguće, ja bi bio zadovoljan i sa 2 boda.
2 boda su ok, 4 su top, svih 6 - drkanje ko u pubertetu!! :beba:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 avg 2019, 23:24

Kovacevic
Hodzic - Serbecic - Kurdic - Letic
Mustafic - Djokanovic
Sisic - Tatar - Milanovic
Handzic

Ovako bih volio poceti u Sirokom, zadrzati nulu na poluvremenu i tokom drugog uvesti Hebiba, Ahmeta i Krleta kada se oni otvore u potrazi za golom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 avg 2019, 23:30

Lazić i Gavrić se očistiše, neka, pametno.
Krste poluvrijeme, Tatar poluvrijeme večeras, nisu se puno potrošili večeras, ovakva minutaža i u Širokom i onda su full spremni za derbi.
Kovačević se svakako ne troši kao ostali igrači, ni on nije problem.
Protiv Širokog bi odmorio i ostale igrače, za Ahmetovića i Hebibovića imamo kvalitetne zamjene.
Problem je Šerbečić i Letić, ne vidim kako bi njih mogli odmorit, već igraju dosta utakmica, a trebaju nam svježi za derbi. Ruku na srce, nama je puno važnija utakmica protiv kona, iz milion razloga. Šerbečić će MORAT igrat obje utakmice, njega moramo držat na dlanu sljedećih 7 dana.

Protiv lištice:
Kovačević, Šabanović, Šerbečić, Kurdić, Letić(mada bi ga odmorio), Đokanović, Krste, Tatar, Šišić, Milanović, Handžić

Mjenjao bi na poluvremenu Velkoskog (Mustafić), Tatara (Guzina).
FK Sarajevo

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 24 avg 2019, 23:30

Ja nesto mislim da ce ubacit Letica na stopera al vidjet cemo...
Skupljamo fino bodove a ekipa nam bolnica ziva.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 avg 2019, 23:36

Preživljavamo bez više od pola ekipe i uz to napravljen zaostatak u odnosu na SVE OSTALE uz utakmicu manje.

Milanović se oporavio i trebao bi konkurisat za sljedeće dvije utakmice.
Hodžić, Dupovac i Džafić počeli trenirati.
Rahmanović i Stanojević, po najavama, počinju takođe uskoro trenirati.

Već poslije pauze ćemo imati dosta širi kadar i dosta više opcija za manevar :D a par sedmica poslije pauze, kad se baš zakuha, bit ćemo jači i za dva kapitalca za ovu ligu. Najbolje tek slijedi od nas.
FK Sarajevo

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 avg 2019, 23:42

Pod kapitalci mislis na Oremusa i Stanojevica ili na neke nove kapitalce :D ?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2019, 23:43

Samo da se Oremuš vrati kad je rečeno i da ne bude nikakvih pizdarija tu. Baš bih volio da vidim kako bi on izgledao u ovoj ligi, kada uhvati kontinuitet.
Bahati, bahati Željkan!
1946

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 24 avg 2019, 23:47

Moglo je svasta biti danas da udje jedna od one dvije na 0:1 :damn: na tribinama smo se predstavili mostarski jer samo tako i znamo a mislim da smo se i na terenu predstavili u dobrom svjetlu. Cestitke na pobjedi i sretno ka vasem cilju. Mi nas znamo :) :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 avg 2019, 00:04

Hodzic moze korektno odigrati i na lijevom beku, mislim nista slabije od ovosezonskog Letica.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 avg 2019, 00:10

Napapijri je napisao/la:Pod kapitalci mislis na Oremusa i Stanojevica ili na neke nove kapitalce :D ?
Mislim na Stanojevića i Rahmanovića. Po najavama, uskoro kreću trenirat.

Na Oremuša pokušavam što manje mislit, to ne mogu prežalit, nema šanse, pojeo bi momak ovu ligu.
FK Sarajevo

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2019, 00:11

Nisam negativac al nekad moram da pomislim i na najgori moguci scenario.
Evo ne daj boze i da izgubimo ove dvije tekme, komsinice sa golubarnika bi nam bjezala samo 2 boda. Ejjj znaci mi izgubimo 2 tekme oni samo 2 boda bjeze....sta znaci dobar start i sta znaci pobjediti kuci tekme koje moras pobijediti.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 avg 2019, 00:22

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moglo je svasta biti danas da udje jedna od one dvije na 0:1 :damn: na tribinama smo se predstavili mostarski jer samo tako i znamo a mislim da smo se i na terenu predstavili u dobrom svjetlu. Cestitke na pobjedi i sretno ka vasem cilju. Mi nas znamo :) :bih:
:thumbup: sa onakom igrom, se nemate šta brinuti. Samo u napadu da popravite realizaciju. Onaj vam je Makedonac dobar, stoper. I Bazilac je odličan. Sretno :bih:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 avg 2019, 00:26

Kontam nesto,Mersi je 34 godine. Nece on moci jos dugo onako, mozda bi mogli pocet razmisljat i traziti kakvog napadaca malo ranije. Ali da bude top, evo Merso je najbolji primjer sta za ekipu znaci dobar napadac.

I onaj Brandao mi se pravo svidja, tacno bi ga volio vidjeti kod nas.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2019, 00:29

ajdohordas je napisao/la:Kontam nesto,Mersi je 34 godine. Nece on moci jos dugo onako, mozda bi mogli pocet razmisljat i traziti kakvog napadaca malo ranije. Ali da bude top, evo Merso je najbolji primjer sta za ekipu znaci dobar napadac.

I onaj Brandao mi se pravo svidja, tacno bi ga volio vidjeti kod nas.
Merso definitivno još ovu sezonu može biti prvi napadač i to je to. Iduće sezone nam treba novi CF, a volio bih da Merso ostane kao rezerva, može on sa klupe uvijek svojom snagom i bunarenjem lomiti tekme. Primjer je profesionalca i može biti uzor svim mladićima još par godina. Brandao je neugodan u pm, nisam ga puno pratio prije ove tekme, ali mi je više on za krila nekako. :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 avg 2019, 00:38

Dobro, Ahmeta stižu godine al mislim da može on još dvije - tri sezone biti od koristi za ovu ligu.
Zatim, imam osjećaj kao da na Handžića gledamo kao na Parmakovskog, bukvalno. Momak jest imao dosta lošijih tekmi u zadnje vrijeme ali vraća se. Nije zaboravio igrat a jedan od naših igrača koji ima najbolju karijeru. Večeras majstorski go, protiv Radnika isto. Ide Handža glat preko 10 golova ove sezone, a ide i do 15, vjerovatno. Vjerujem u njega.

A to da bi dao Guzinu za nekog drugog, dosta boljeg napadača, naravno :D
FK Sarajevo

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 25 avg 2019, 00:39

Ma samo nek Ahmetovic zabije jedan gol, ovi ostali ce 300. Al evo nema ga nešto vašeg idola Ahme... Za njega post još nije zavrsio. Sjeca li se ko kad zadnji put pogodi nešto? Protiv celika mozda

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 25 avg 2019, 00:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moglo je svasta biti danas da udje jedna od one dvije na 0:1 :damn: na tribinama smo se predstavili mostarski jer samo tako i znamo a mislim da smo se i na terenu predstavili u dobrom svjetlu. Cestitke na pobjedi i sretno ka vasem cilju. Mi nas znamo :) :bih:
Ljuta mi draga zbog pobjede :mrgreen: :rol:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, nedimmmm1337, teamnorth1989, UltraNorth, vrlodobar i 47 gostiju.