Jesi li ti mozda ****????Dino_TM je napisao/la:Sretno danas, nadam se da cete izbaciti ona go.vna.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi li ti mozda ****????Dino_TM je napisao/la:Sretno danas, nadam se da cete izbaciti ona go.vna.
sta je bilo ko je diro,nesto vas nismo u zadnje vrijeme gledali po gostovanjima!ika94 je napisao/la:Jesi li ti mozda ****????Dino_TM je napisao/la:Sretno danas, nadam se da cete izbaciti ona go.vna.![]()
![]()
Ima nešto jako bitno u tvom postu na čemu i mi i vi moramo poraditi i to organizovano, a to su ovi klinci što se bodu po tramvajima i što izigravaju srbijanske ultrase. Mogu ja misliti o Sarajevu kao klubu šta hoću, ili vi o Želji, ali brate mili skupa smo u rovovima bili i na kraju krajeva u istom gradu živimo. Te neke provokacije mahalsko čaršijske su uvijek bile simpatične i nikad razlog netrpeljivosti, pa na kraju krajeva prije bilo normalno da pratiš obje ekipe bez obzira za koga navijaš. Ne kažem da sve treba da bude kao prije, ali ovi ultra folovi su nešto što niej u fazonu našeg grada i nešto na čemu i jedna i druga navijačka grupa moraju da porade skupa i organizovano. A što se tiče za koga navijam u duelu Široki - Sarajevo, to zna moje srce, ali neću propustiti da mezim svakog druga hordaša s merakom ako vas izbace.sekac je napisao/la:Smaraš!Ja nisam navijao za leotar niti slavio poraz Želje ,ja samo volim svoj klub i taj dan sam slavio pobjedu mog tima da smo izgubili bio bi tužan, prema tome haj sad razligu daviš brate dosadan si. Možeš pod ruku sa onima što su slavili pobjedu Leotara ili poraz Želje a pustite normalan narod na miru više.Mandrak je napisao/la:Maloprije si pisao patetiku, evo citat:E=mc2 je napisao/la:Mandrak nađi mi bar jednog manijaka koji bi navijao za Sarajevo u zadnjem kolu, kolu koje odlučuje hoće li taj klub postati šampion ili ne. Vidiš, mi smo dva rivalska kluba iz istog grada i normalno je to da ne bi navijali za rivalski klub u utakmici gdje može da postane šampion, zar ne? Da je tada Željezničar postao prvak vjerovatno bi bilo šampionsko slavlje, prcanje koje se ne bi moglo izbjeći od vaše strane itd... Ista situacija bi bila da se desilo obrnuto.
Ovo što sam napisao shvatit će samo oni ljudi koji su upoznati sa rivalitetima klubova koji dolaze is istog grada.
"Jednostavno vam je vokri što postoje ljudi u vašoj navijačkoj grupi koji nam žele sutra sreću protiv onih iz lištice. Iste one lištice koja je ubila našeg sarajliju iz našeg grada u kojem živimo svi zajedno. Eto sutra će na strani onih koji mrze sve što dolazi iz grada Sarajeva biti nikad_izvini, navijat će svim srcem a kako vidim nije jedini."
A navijali ste i slavili poraz protiv Leotara, istih onih koji su 4 godine davili i uništavali ovaj grad. Zauzeli ste tad njihovu stranu, stali na njihovu stranu,proslavili njihovu pobjedu za titulu/a naš poraz...sve je fino i OK... i sad bi da morališeš i spocitavas manijacima koji ce sutra navijati za Široki.
E pa to je dvolicno i licemjerno.
NeREANIMATOR je napisao/la:Jesu otišle Horde za široki,negdje sam upratio da se neće valjda ići,pa evo pitam,valjda ima neko iz prve ruek da odgovori?
dovoljno je reci - SAN
Po pravilnuku kazna je do 30.000 s.franaka i jedna utakmica bez gledalaca,to je pravilnik Uefeharry_90 je napisao/la:Sarajevo bi trebalo dobit 3 boda iz onog meca sa Sirokim,po nekom pravilu.
pojam pozajmiti znaci nekoga zaduziti tope šta si ti citoCasper_kb je napisao/la:od svog texta sto je Blekic rekao najbolje sto je mogao uradit je ovo sto je dao da se kopira izvjestaj prihoda i rashoda dok je on bio... znaci prvi put da neko da crno na bijelo sto se ne moze sad osporiti, sve pise u dokumentu i sad me bas zanima kako ce reagovati ova gamad sto je ostala u klubu..
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, Hamagara, SamoDaKazeem, TETRAPAK, UltraSa46 i 58 gostiju.