FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
treba Fanima završit za januar, pošto je tamo rasprodaja opšta....Hebib ide...ne bi ja ovog brazilca veležovog, tražili bi puno a nije mi nešto iskreno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zip je napisao/la:
I imam zelju da svakoj ekipi damo gol kao jucer Velezu, dok im se igrac vallja... Kako nikad trener da ne kritikuje igraca koji se bez razloga valja, vec se to okrece na ekipu koja nije izbacila loptu vani....
Sve su to prevaranti.... Sad golove davati dok leze, pa se mozda u nasoj ligi promjeni nesta na bolje....
Urdinove, ako citas mamu ti yebem
Bas sam pratio jucer onog igraca koji je lezao,nakon nekog vremena kad je vidio da ga niko ne benda,ustao sasvim normalno.I kaze fer plej ,karin.a.Valjda je vece nepostivanje istog kad bez potrebe ostanes lezati i opstruises igru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Budale svi bgmi.miky_hz je napisao/la:Zip je napisao/la:
I imam zelju da svakoj ekipi damo gol kao jucer Velezu, dok im se igrac vallja... Kako nikad trener da ne kritikuje igraca koji se bez razloga valja, vec se to okrece na ekipu koja nije izbacila loptu vani....
Sve su to prevaranti.... Sad golove davati dok leze, pa se mozda u nasoj ligi promjeni nesta na bolje....
Urdinove, ako citas mamu ti yebem
Bas sam pratio jucer onog igraca koji je lezao,nakon nekog vremena kad je vidio da ga niko ne benda,ustao sasvim normalno.I kaze fer plej ,karin.a.Valjda je vece nepostivanje istog kad bez potrebe ostanes lezati i opstruises igru.
Ne znam koja je furka igracima lezati bez potrebe ?
I kad ne izbacis loptu zbog debila, nastame opsti haos...
Ovako razmišljanje može imati samo maloumnik i navijač manjeg sarajevskog kluba (mada isto je to)Fareus1921 je napisao/la:Sigurno da ih možete pobijediti.Neke igrače će čuvati za derbi a neki igrači su već umorni od Veleža.2/4 tima im neigra.To iskoristite igrajte kao protiv nas i zagarantovana je pobjeda i povrijedite im onog Gavrića i ŠerbečićaUstanikSBII je napisao/la:Odlična utakmica ... Bilo je sudačkih grešaka na obje strane ali opet tempo i sama igra vrh za našu ligu! Sretni u nastavku i kad već Široki ne može do prvog mjesta nadam se da će Željo uzeti kantu! Sad treba razguziti pitare i lagano!
Bordo bijeli za život cijeli!!
kurcem im dajemo goloveBenjolos je napisao/la:Ovako razmišljanje može imati samo maloumnik i navijač manjeg sarajevskog kluba (mada isto je to)Fareus1921 je napisao/la:Sigurno da ih možete pobijediti.Neke igrače će čuvati za derbi a neki igrači su već umorni od Veleža.2/4 tima im neigra.To iskoristite igrajte kao protiv nas i zagarantovana je pobjeda i povrijedite im onog Gavrića i ŠerbečićaUstanikSBII je napisao/la:Odlična utakmica ... Bilo je sudačkih grešaka na obje strane ali opet tempo i sama igra vrh za našu ligu! Sretni u nastavku i kad već Široki ne može do prvog mjesta nadam se da će Željo uzeti kantu! Sad treba razguziti pitare i lagano!
ko ne bi bio pickica mala istraumirana
strah velik u Lazića još veći
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel derbi u subotu ili nedjelju?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mogao je kako napisati 1/2 a ne 2/4 pa da moramo računat.Benjolos je napisao/la:Ovako razmišljanje može imati samo maloumnik i navijač manjeg sarajevskog kluba (mada isto je to)Fareus1921 je napisao/la:Sigurno da ih možete pobijediti.Neke igrače će čuvati za derbi a neki igrači su već umorni od Veleža.2/4 tima im neigra.To iskoristite igrajte kao protiv nas i zagarantovana je pobjeda i povrijedite im onog Gavrića i ŠerbečićaUstanikSBII je napisao/la:Odlična utakmica ... Bilo je sudačkih grešaka na obje strane ali opet tempo i sama igra vrh za našu ligu! Sretni u nastavku i kad već Široki ne može do prvog mjesta nadam se da će Željo uzeti kantu! Sad treba razguziti pitare i lagano!
Ne smijem ni zamislit kakva cemo masinerija biti kada nam se povrijedjeni oporave ako se zadrzi ovakav pristup u glavama
Lijepo je vidjet da dobijamo utakmice na misice i da stvaramo taj neki sampionski duh i da pobjedjujemo kad nismo pravi. U listici ocekujem krstu na dmf-u a tatara na desetci, dok ce Numan na stopera. Oni su nikad gori, mi idemo kao lideri i to moramo iskoristiti. Svaka cast RA svaka cast svima koji su juce bili na kosevu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Loš start utakmice po nas ali se to sve sinoć odlično završilo, u srijedu se može igrati na sva 3 boda dole u Širokom pa šta god da odnesemo u Sarajevo dobro je.
Generalno odličan početak sezone bez obzira na to što je pola prvog tima povrijeđeno.
Bravo Sarajevo!
Generalno odličan početak sezone bez obzira na to što je pola prvog tima povrijeđeno.
Bravo Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Rekoh ja bicemo prvi, od sljedeceg vikenda +7 
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Sad, vise nego ikad, nam je potreban psiholog. Ove 2 utakmice mozda i lome sezonu, iako je jos uvijek rano za prognoze. Moramo biti svjesni da sa 2 pobjede ostavljamo Zrinjski na minus 6, a Zeljeznicar na minus 7, nakon cega odlazimo na pauzu u odlicnoj atmosferi, za razliku od navedenih timova. Vracaju se povrijedjeni igraci, raspored dosta laksi, tako da prednost u najgorem slucaju ostaje ista, a vjerovatno i veca. Ubijmo moral protivnicima, krenimo putem novih trofeja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakav navijac i kuHac, zutalj od 13 godina, zeljno paznke pa laje pasce malo. Ne palite se, krizira huligan od 13 godina iz Zgosce 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma pobjedom u Sirokom mi realno bez ikakvog pritiska idemo na Grbavicu... Sto je to velika prednost... A oni ce biti pod velikim pritiskom, prije svega zbog navijaca...
ovako očekujem u srijedu

mada bih ja krenuo sa Kurdićem na stoperu i Hebibom na krilu

mada bih ja krenuo sa Kurdićem na stoperu i Hebibom na krilu
Vala ako Kurdic nece sad dobiti priliku, onda fkt ne znam..
Nike isto igrati na CB i DMF, on je dobio crveni u kupu, ali sjetim se tekme u Mostaru, vidi se ds ima kvaliteta. Mora igrati.
Sabanovic je prva poluvremena jako los bio ove dvije tekme na kosevu.
Ne bih volio da igra na LB.
Nike isto igrati na CB i DMF, on je dobio crveni u kupu, ali sjetim se tekme u Mostaru, vidi se ds ima kvaliteta. Mora igrati.
Teško da ćemo u 4 dana donijeti šest bodova na Koševo sa dva gostovanja. Ja bih bio zadovoljan i sa 4 boda.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jedino nebi valjala 2 poraza ili poraz/remi.. ostalo je sve dobro...Derdiyok je napisao/la:Teško da ćemo u 4 dana donijeti šest bodova na Koševo sa dva gostovanja. Ja bih bio zadovoljan i sa 4 boda.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sabanovic pokusava nekakvim sutom , jedva dodje do gola .... Handzic je uvjek imao M uda da je opali sa 25-30 pravi Sarajevski mangup , steta neki drugi stvari al bio bi zvjer ... Imam osjecaj da je na treningu Hebibovic najjaci al kad dodje utakmica pretvori se u bebu , nesto kao Bavcic u kosarciZip je napisao/la:Vala ako Kurdic nece sad dobiti priliku, onda fkt ne znam..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel derbi u subotu ili nedjelju, zna li se? 
FK Sarajevo
- Kockoglavi
Jbt koja mrznja prema nama od strane onih plavih klosara
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 5 gostiju.