FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

MrHc
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la MrHc » 25 avg 2019, 01:14

Ima li moderatora da ovo malo pocisti ???

Sta uradise od teme -.-'
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 avg 2019, 01:15

Evo, vraćamo stvari na staro mjesto.

On topic

Jel dolazi Neymar ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 avg 2019, 01:18

Derdiyok je napisao/la:Evo, vraćamo stvari na staro mjesto.

On topic

Jel dolazi Neymar ?
e hebem ti baš temu? :mrgreen: ....dosta mi je Neymara...ajd laku noć :lol:

PS...što nas pitaš? Kako ti se beše zvala ona što te obaveštavala oko Coutinha? Sećaš li se? Ona zna...ajd ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 01:19

Da se i ja pohvalim da sam uzivo Barcu gledao, i to kad smo bili najbolji svih vremena, bio sam i na Mestalli kad smo gostovali, Sakiru nazalost nisam upoznao hehe

Ko moze, ima novca definitivno bi trebao otici na bar jednu tekmu, a cak i ko nije navijac, grehota je ne otici bar dok je Lionel jos na ovom nivou, nece insan vidjeti to vise za zivota naseg

Btw kad Messi pravi slalom, uzivo imas osjecaj ko da mu se sklanjaju, ziva istina :mrgreen:
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 01:23

Btw jedan jaci acc na twitteru je objavio da je prodan Neymar prije par sati, tj da je novi stari clan Barce, kao sutra ce o tom vise biti lol
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 avg 2019, 01:42

Dogovor sa mladom pao, Barcelona 07.11.-11.11.2019.
10.11. igraji protiv Celte.
Trebat ce me samo neko uputiti, na koji nacin kartu kupiti?

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 avg 2019, 01:43

Ides gledati Suareza... Denisa.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 avg 2019, 07:47

parangal je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:A možda te ovo romario handri sa lažnog profila. Ne mogu se sjetiti kakav je bio za vrijeme Luchovog mandata, da li ga je podržavao :mrgreen:
Ma kakvi...ne bi to @Romario....nema on mene problem da handri ni sa svog profila i kaže mi svašta ali ja se na njega nikad neću naljutiti... :lol:
Cuj lazni profil, ko da se romariooo ima kad zahebavat s tim, kad hocu koga da prcam prcam ovako s ovog jednog jedinog profila kojeg sam ikada imao

A glede enrikea, cijenio sam ga,, nije nikad bio trenercina neka, al nije ni komplikovao, svi smo znali sta ce i kako ce postaviti, ono najbolje sto je imao i mogao, nije imao neku sirinu igracku, pragmaticar je bio, pametno je skonto da treba samo besprijekorno fizicki pripremiti igrace i pustiti ih da igraju

Problem je nastao kad su ga mesi i kompanija izbojkotovali kad im je postalo mrsko trenirati kako treba, htjeli su da se zahebavaju i dobili su ovog mrava koji im je to dozvolio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 10:44

Sky Sports @bryan: Lionel Messi is now highly pressuring the management of Barcelona to close the deal immediately, as he wants MSN to reform again
Ajmooooo
27.10.2020

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 25 avg 2019, 11:11

Evander je napisao/la:Dogovor sa mladom pao, Barcelona 07.11.-11.11.2019.
10.11. igraji protiv Celte.
Trebat ce me samo neko uputiti, na koji nacin kartu kupiti?
https://www.viagogo.com/Sports-Tickets/ ... /E-3876806

Ovo je preprodavacka cijena i iznos koji ce dobiti onaj ko preprodaje kartu. Dakle, nije uracunata provizija viagoga kao posrednika, a ta provizija nije fiksna i saznas je tek prije placanja. Moze biti 30-40€, a moze ici i do 40% iznosa cijene karte. Izaberi zelejne karte, odradi svu proceduru, i kad dodjes do potvrde placanja izbacit ce ti kolika je provizija ukupno. ;)

Ovo je jedini nacin ako vec klub nema politiku da pusta neki kontigent karata za sve navijace u general sales prije tekme.

Da si pravi navijac placao bi godisnju clanarinu i imao kao benefit mogucnost kupovine karata. :mrgreen:

Drugi nacin je da si guzonja ko LuisEnrike pa te boli **** za cijenu. :kafa:
pocasni precjednik @ FK Formula

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 25 avg 2019, 11:51

Ja bih se složio dijelom sa kolegom Romariom što se tiče poređenja naša dva zadnja trenera. Ipak mislim da Enrique nije toliko dobar taktičar koliko je "domaći, naš" i kao takav dovoljno dobro prepoznaje atmosferu u svlačionici, odnose među igračima, same igrače, a pogotovo ima taj "šmek" za ritam utakmice - ne kao trener, već kao vjerovatno najpolivalentniji igrač u istoriji kluba.
Što se taktike tiče, Valverde je nesumnjivo jači, ali Valverde nema nijednu od gore navedenih stvari - a koje su očigledno prijeko potrebne za uspjehe. Već sam se izjasnio da mislim kako je jedina pozitivna stvar u toku njegovog mandata osim titula prvaka i prestizanja onih govana u ukupnom skoru i broju titula, to što su igrači konačno naučili tzv."zonsku odbranu" - nešto što Barsa nije nikad imala, a što odgovara postavki 90% suparničkih napadačkih taktika. Druga je stvar, naravno, što su Rakitić i Busqets islužene rage koje fizički ne mogu odgovoriti zahtjevima modernog nadtrčavanja, a Alba kako ulazi u godine drastično pada u formi i sklon je kiksevima, nemamo desnog beka od odlaska Alvesa itd.itd.itd...pa su se desile katastrofe u Rimu i na Anfieldu. Zamislite da Valverde pokuša presing - odnosno ono otimanje lopte kad je izgubiš u roku od 4-5 sekundi? Daj bježi. Pa niko ne bi mogo izdržati 60 minuta igre. Tako da su na koncu konca, njih dvojica tu negdje u pet deka. Bez obzira na rezultate, katastrofe, sranja...tu je to. GLAVNI problem Valverdea je njegov mentalni sklop kao trenera - on je u svojoj karijeri gubio velike utakmice redovno, čak i neka finala - vodio je nazovi "male" ekipe, on ako ništa - zbog toga nije trener za Barselone.
P.S.
Nisam baš sretan ko ostali koji su često gledali Barsu...
Ekskurzija, Septembar 1998. Extremadura 1-0 (još čuvam kartu), Klajvert visok dva i po metra.
Ekskurzija Avgust 1999. Zaragoza 2-0 (još čuvam kartu), Savo Milošević ko tele trči po terenu.
Maj 2006. finale u Parizu Arsenal 2-1 (teška prehlada i virus 10 dana bolnice poslije)
April 2015. polufinale protiv Bayerna 3-0 (najbolja utakmica u životu, karta 150 Eura)
Ali bez nipodaštavanja ikoga, ičega, ništa od ovih utakmica izuzimajući ovu protiv Bayerna - nije ni blizu atmosfera na Večitim derbijima prije rata, te na gostovanjima reala i Milana 1987. i 1988.godine na Marakani.
:tralala: :tralala:
Džeri Drejk

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 avg 2019, 12:28

Nije bilo sarme tjedan dana, mogli ste reć hvala
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 avg 2019, 13:01

Neymar sad ostaje. :lol: :lol: :rol:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 13:20

GracanicaAA je napisao/la:Neymar sad ostaje. :lol: :lol: :rol:
Ne ostaje, nije pozvan za mec, prodan je on vec :kafa:

PSG blizu potpisa Zahe
27.10.2020

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 25 avg 2019, 13:26

parangal je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Kad čitam o "referencama" ko je bio na koliko utakmica i ko ima pravo komentarisati odjednom dobijem spolnu bolest, a to je da me boli kur.ac za tim "referencama". Glupo mi je vidjeti da se svađaju ljudi koji navijaju za isti klub, uredu da se ne slažemo, uredu rasprave, ali ovo prvo mi ne ide u glavu. :D
Gde ti vidiš svadju? :lol:

"Luis" mi je replicirao (učtivo) na strani 7359....tada je bio @luis enrique i imao 264 posta...OK

Elvo ga sada ali kao "NOV"... nov identitet @LuisEnrique...novo državljanstvo....ma nov čovek. :mrgreen: Šta se desilo? Zaboravio lozinku za svega 3 stranice? Dobio negde ban? Ili je dvostruka ličnost? Tajni agent? :lol:

Ali dečko obećava....meni je OK ;)
Druze @parangal, ovaj klon nema veze sa mnom, nikada se ne bih spustio na taj nivo skrivati se iza forumskog nicka i nazivati ljude pogrdnim imenima, pogotovo ne samo zato sto imamo razlicito misljenje o fuzbalu iliti nogometu. Imam dovoljno forumskog staza (istina vise citam nego sto pisem) i dovoljno godina (36) da znam kako se ponasati.

A sto se tice posjete nekoj od utakmica Barce nisam bio te srece. 1998. god bio sam mjesec dana u Barceloni ali u junu, samo obisao Camp Nou ( tada sam se definitivno zaljubio u klub). 2002 ekskurzija Barcelona Mallorca na Camp Nou, 40e organizovani odlazak iz Loret de Mara, tadasnji razrednik nije mi dozvolio da idem sam(nikada mu necu halaliti). E sad naravno da mi je cilj otici dok jos GOAT trckara po ovim pasnjacima, ali posao, zena, troje djece... treba to sve uskladiti :D
Edit: ipak je 2001. Barca : Mallorca 3:0
Znam da su svi otisli u diskac, a ja i jos jedan bolesnik u holu hotela stajali i gledali tekmu :urnebes:
https://www.transfermarkt.co.uk/fc-barc ... ht/1082069
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 13:55

Lionel Messi to Barca's board: Bring me my friend back before I sign another contract! It must happen, or else...
Novinarstvo u nedostatku vijesti od Neymaru :tokralju: :urnebes:

BTW 50 dana dans od zadnje tekme Messija. Nece ljudina da igra bez prijatelja jel hehe
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 avg 2019, 14:15

"Naravno da sam želio igrati. Moram priznati da na treninzima nisam mogao pretpostaviti da ću biti na klupi, ali poštujem trenerovu odluku. Još uvijek se privikavam na Italiju, a Chiellinija i Bonuccija smatram jednim od najboljih stoperskih parova u povijesti. Na meni je da se nametnem i izborim za mjesto u timu", kazao je De Ligt.
slika
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 14:20

ReX je napisao/la:
"Naravno da sam želio igrati. Moram priznati da na treninzima nisam mogao pretpostaviti da ću biti na klupi, ali poštujem trenerovu odluku. Još uvijek se privikavam na Italiju, a Chiellinija i Bonuccija smatram jednim od najboljih stoperskih parova u povijesti. Na meni je da se nametnem i izborim za mjesto u timu", kazao je De Ligt.
slika
Duze od 3 godine on nece ostat u Italiji. Zivi bili pa vidjeli.
27.10.2020

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 25 avg 2019, 14:22

Ista sudbina ceka i Neymara. :kafa:

slika
pocasni precjednik @ FK Formula

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 25 avg 2019, 14:22

leorey je napisao/la:
ReX je napisao/la:
slika
Duze od 3 godine on nece ostat u Italiji. Zivi bili pa vidjeli.
Kake tri godine, ako dobaci do sledece sezone, ja doniram svog u mesnicu
AVANTI LIBERTA 1919

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.