Da, ako nastupi za nasu U21, u takmicarskoj tekmi, onda moze samo u seniore Srbije.
Ili ono bješe da da zabrana igranja za isti uzrast, vazi samo za aktuelni ciklus?
Ako Srbi naših Talenti kradu onda, zašto ne krađamo Talent od njih? Erhan Mašovic igra trenutno u Danskoj Prve lige. Armin Djerlek bio velki potencijal za Partizan i prešao za 18 godina u Sivaspor prvu Tursku ligu! Dobar talent igra u veznom redu i za sad nije pozvan u mladoj u21 reprezentacije Srbije. 2000 godište mogao i za sjedeću generaciju ima pravo za nastupa da igra za našu mladu reprezentaciju. Svakako kradu naši Talenti što ne pozivamo naši Bošnjaci?
Oni mogu igrati za nas ako im je neko od roditelja ili nana, deda rodjen u BiH.
To je rijetkost kod sandzaklija, jer su migracije iz Sandzaka isle prema BiH, a ne obrnuto.
za Srbiju i Hrvatsku, prema nama, isti su kriteriji kao za Njemacku, Japan ili bilo koju drugu stranu zemlju.
Gledam malo po fb. Majka mu se zove Ariane i nema nikog na fb u peijateljima s tim prezimenom, ima svega par ljudi s ovih prostora.
Kad malog gledam. Djeluje mi kao neki mjesanac tursko-njemacki.
Gledam malo po fb. Majka mu se zove Ariane i nema nikog na fb u peijateljima s tim prezimenom, ima svega par ljudi s ovih prostora.
Semić je bosnjacko prezime, otac mu je vjerovatno nas. Mozda Rom.
Moguće da ga ima i u turskoj. Ali ne znam da li ima uopste oca.
Semić je Visocko prezime, i svi se redom bave preradom mesa
Ima bas puno Semića u Visokom i vjerovatno je porijeklo odatle!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
na areni 4 bice prenos zuricha.....prilika da nasi selektori obrate paznju na becira.....
malo mi je krivo sto ce hasic toliko dugo cekat na svoj debi za besiktas, jedva cekam da ga vidim u akciji
optimista sam povodom njegovog statusa samo za racun Ramadanija koji je ozbiljan igrac
AirRamiz je napisao/la:na areni 4 bice prenos zuricha.....prilika da nasi selektori obrate paznju na becira.....
malo mi je krivo sto ce hasic toliko dugo cekat na svoj debi za besiktas, jedva cekam da ga vidim u akciji
optimista sam povodom njegovog statusa samo za racun Ramadanija koji je ozbiljan igrac
jedna dobra sezona i nace mu neki vrhunski klub ...ili barem fiorentinu....sve je na ajdinu i brzini kojom ce se prilagodit na zahtjevniji nivo fudbala....dosta je i do glave naravno