FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 25 avg 2019, 03:59

Fareus1921 je napisao/la:Da hoće Veca stat na go barem 20-tak minuta,dobar je on golman.Prošle sezone mu je malo opala forma ali ja mislim da kroz treninge i utakmice je može porpravit
Nemoj ga ziv bio...covjek vise golova za jednu sezonu skrivio nego sto ce eric za 5...eo mogu ti iz ove nac bar 4 5 situacija koje bi veca rutinski primio.

Sto sse tice utakmice, svaka cast svima, ali AMAR OSIM. Vratio duh i mentalitet koji smo negdje zagubili...znas kad bi sa nekom drugim vratili 3 1..mogli bi jedino prokockat ko sto smo u mostaru.

Ne volim o sudjenju al onaj penal je bas po fino vani bio...

Bojo tanak opet

Zaimovic jednostavno ne konta fudbal. Mislim da bi na bajramskim u skenderiji ubjjao.
=\_1921_/=

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 avg 2019, 09:36

Eric u dvije utakmice primio 5 golova. Malo treba da se odmori.
Stanica bi isto malo odmorio, al nece igrati Sinisa tako da on mora biti u ekipi.

Dado je sinoc bio tanak ko baslija. Amar koga god dovede na press taj odigra kriminalno :urnebes:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 10:08

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 25 avg 2019, 10:39

Vjerujem da je 95℅ nas sa foruma na poluvremenu vec razmisljalo kako ce ova ekipa biti razbijena na derbiju, kako ce i sinoc biti debakl, i kako nece na dobro izaci. I ja sam na poluvremenu upisao poraz, zasto ne priznati?! U drugom poluvremenu su ljudi pokazali da mogu igrati lopte, i da su ipak ekipa koja ce nesto napraviti ove godine. Imamo mi igraca koji su u svakom slucaju losi, ali imamo i covjeka koji ce im na to ukazati, i odrediti koliko ce igrati, ili nece nikako. Glupo je pisati svakakve stvari o njima, tjerati, psovati, itd... Iskreno, ja se nakon onih 0:2 na Grbavici protiv Radnika, pa na kraju 3:2 i ne mogu sjetiti da smo stigli -2. I to na Sirokom, protiv dobre ekipe. Utakmica odlicna, ide ovaj Zeljo u dobrom smjeru.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 avg 2019, 11:13

Upravo tako covjeka odma ufati panika,frka,kontas ode sve jer to je strah zato sto znamo kako je lako od euforije upast u belaj.Ja nekrivim Zaima sto nezna nego nezna i jos se nevraca i zijanis 2 boda od Slobode,pa onda opet tako i to nemozes nadoknadit,bude kasno a nepotrebno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 12:27

slika

<3

iguita

Post Postao/la iguita » 25 avg 2019, 12:42

Procita sad komentare nakon prvog poluvremenu na onom tamo forumu i ne vjerujem kakvi su to neprijatelji kluba i dusmani.Pa jel moguce da vecina ljudi satro navijaca Zelje tamo pljuje pa gore od pitara,nasladjuje se kad gubimo i moli Boga da izgubimo da patologiju i jad u kojem zive izadje iz njih. I sve to uz obilatu podrsku administatora i tih kurcevih admina iz spionice velike ili male ne znam.Kakav kompleks i nezadovoljstvo svojom neostvarenoscu u zivotu , jadni oni.Ej dokle to ide da oni jadni su uvjereni da ce oni smjeniti Amara i upravu da su kao nesto oni vazni i bitni.Cisti patoloski mazohizam i izeljevi bolnih frustracija sa kojima zive i lazu sebe.Ovi normalni pravi navijaci Zelje tamo se manipulisu i nije mi jasno sta rade tamo sa tim bolesnicima i mentalnim patuljcima.
Necete vi na Grbavicu vise nikad i to znaju te moralne spodobe i zbog toga da im je rusiti sve od tima Amara Uprave.Zato pravi navijaci kojih ima tamo ne dozvoli te manipulaciju tamo i taj seljacki hinjaluk koji je orkrestriran i planiran svakodnevno od administracija , admina i ostalih stakora iz kanalizacije.
Na kraju Bit ce Zeljo sampion.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 avg 2019, 13:08

iguita je napisao/la:Procita sad komentare nakon prvog poluvremenu na onom tamo forumu i ne vjerujem kakvi su to neprijatelji kluba i dusmani.Pa jel moguce da vecina ljudi satro navijaca Zelje tamo pljuje pa gore od pitara,nasladjuje se kad gubimo i moli Boga da izgubimo da patologiju i jad u kojem zive izadje iz njih. I sve to uz obilatu podrsku administatora i tih kurcevih admina iz spionice velike ili male ne znam.Kakav kompleks i nezadovoljstvo svojom neostvarenoscu u zivotu , jadni oni.Ej dokle to ide da oni jadni su uvjereni da ce oni smjeniti Amara i upravu da su kao nesto oni vazni i bitni.Cisti patoloski mazohizam i izeljevi bolnih frustracija sa kojima zive i lazu sebe.Ovi normalni pravi navijaci Zelje tamo se manipulisu i nije mi jasno sta rade tamo sa tim bolesnicima i mentalnim patuljcima.
Necete vi na Grbavicu vise nikad i to znaju te moralne spodobe i zbog toga da im je rusiti sve od tima Amara Uprave.Zato pravi navijaci kojih ima tamo ne dozvoli te manipulaciju tamo i taj seljacki hinjaluk koji je orkrestriran i planiran svakodnevno od administracija , admina i ostalih stakora iz kanalizacije.
Na kraju Bit ce Zeljo sampion.
Pravih navijaca tamo ima 5 a sve sam blize misljenje da ni oni nisu jer tamo se od smrada ne moze ostati. Neostvarene spodobe u bilo kojem smislu i ne trebamo im ovdje davati na vaznosti. Ne postoji navijac na svijetu koji se raduje neuspjesima kluba za kojeg navija.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 avg 2019, 14:07

Taman pročepi zabijanje golova a ono ujedno pročepi i odbrana.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 14:07

Osim13 je napisao/la:Taman pročepi zabijanje golova a ono ujedno pročepi i odbrana.
Procepilo na svaku stranu bukvalno :lol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 avg 2019, 14:14

Ljudi,braco,Zeljovci
Kad ce izvjestaj
:opaopa: :opaopa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 avg 2019, 14:22

Kad je derbi, subota ili nedjelja?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 14:24

Raonffa je napisao/la:Kad je derbi, subota ili nedjelja?
Na zvanicnoj zasad pise subota

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 avg 2019, 14:29

LjoZee je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kad je derbi, subota ili nedjelja?
Na zvanicnoj zasad pise subota
:thumbup:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2019, 14:59

Prolit cemo ih
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 15:24

irfo je napisao/la:Prolit cemo ih
Djesi ti :kafa:
Nema te ovih dana

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2019, 15:32

LjoZee je napisao/la:
irfo je napisao/la:Prolit cemo ih
Djesi ti :kafa:
Nema te ovih dana
posao me odvojio od foruma :(
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 avg 2019, 16:20

Bezideja je napisao/la:Eric u dvije utakmice primio 5 golova. Malo treba da se odmori.
Stanica bi isto malo odmorio, al nece igrati Sinisa tako da on mora biti u ekipi.

Dado je sinoc bio tanak ko baslija. Amar koga god dovede na press taj odigra kriminalno :urnebes:
Jedino mu na dusu ide onaj protiv slobode drugi
=\_1921_/=

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 avg 2019, 17:23

Nije tacno onaj drugi go je kriv Zaimovic.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 avg 2019, 18:06

invincible1921 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Eric u dvije utakmice primio 5 golova. Malo treba da se odmori.

Jedino mu na dusu ide onaj protiv slobode drugi
Realno i prvi protiv Sirokog.

Stana nema snage da igra svaku, mozda svaki 2 ili 3 tekmu.

Zaim. :wtf:
Bojo :rol: Jedan jedini od 10000 prekida nije izveo kako treba, Veseli za njega djunjinjo.

Opet aplauz za barem bod i borbu u drugom (nekim igracima).
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.