FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 25 avg 2019, 16:02

leorey je napisao/la:Samo mi glupo sto covjek evo vec trecu tekmu propusta.

Ima veceras navijaci da mu yebu sve do 17 koljena. I sta ce ostat nakon ove smijehurije? Ma nema sanse

PSG je isto smijesan sto ga ne stavi u ekipu, mada je evidentno da covjek nece da obuce dres vise uopste, sto je bas neprofesionalno
Ma hebe se meni što on propušta....nego što i Mesi zbog njega propušta već drugu :mrgreen:

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 25 avg 2019, 16:02

leorey je napisao/la:sto je bas neprofesionalno
Neprofesionalno kao Dembele ili
neprofesionalno kao boli me **** sta radi dok ne dodje u klub koji simpatisem gdje je takodjer bio neprofesionalan ali proslost je nebitna treba gledati u sadasnjost i buducnost? :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 16:03

let3 je napisao/la:

Ima veceras navijaci da mu yebu sve do 17 koljena. I sta ce ostat nakon ove smijehurije? Ma nema sanse

PSG je isto smijesan sto ga ne stavi u ekipu, mada je evidentno da covjek nece da obuce dres vise uopste, sto je bas neprofesionalno
Isto je to radio i Barci kad je jedno jutro odlucio da mu je pun qrac i Barce i Katalonije :rol: pa zatražio transfer...samo što ce glupani ponovo moliti cigana da im se vrati, dok u PSG-u ipak drže do sebe i nikad ga ne bi molili nazad.
Bas nije, pa igrao je posteno sve pripremne tekme dok nije otisao, prosao sa nama skoro svu predsezonu
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 16:08

Sarrifufna je napisao/la:
leorey je napisao/la:sto je bas neprofesionalno
Neprofesionalno kao Dembele ili
neprofesionalno kao boli me **** sta radi dok ne dodje u klub koji simpatisem gdje je takodjer bio neprofesionalan ali proslost je nebitna treba gledati u sadasnjost i buducnost? :mrgreen:
Dembele im se nija javljao samo, nisu bile tekme tad cini mi se. Mada on je svakako neprofesionalan i kod nas.

Pogba ispao posten, isto kao i Coutinho. Obojica zatrazili transfer, ali nisu odbijali igrati, Coutinho normalno ostao jos pola godine.

S Neymarom je bas cudno, covjek nije igrao haman 6 mjeseci za njih a oporavljen jos odavno. Lafo da ne narusi atmosferu, ma daj.

Imas lika koji je top 3 svijeta. Kog placas 38M. Za kojeg si dao 222M. Zdrav I spreman na 100 %.

U cemu je problem? Jedino objasnjenje je da ne zele rizikovati povredu da ga mogu uvalit na kraju.

Jer moze on ne zelit viss igrat, ali arapi nisu poznati kao bas popustljivi ljudi.
27.10.2020

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 25 avg 2019, 16:12

Ma **** oporavljen, pa igrao bi Copu da je oporavljen vec 6mj. I sad ce PSG rizikovati svoj najvrijedniji asset protiv boranije.

On da ne zeli igrati ne bi ni bio u Parizu trenutno, a kamoli na grupnom treningu vec 2 dana. Mudar nije sto je vec svima poznato, ali nije ni glup toliko.

Ali, sve ce se znati kroz par sati. :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 16:18

Sarrifufna je napisao/la:Ma **** oporavljen, pa igrao bi Copu da je oporavljen vec 6mj. I sad ce PSG rizikovati svoj najvrijedniji asset protiv boranije.

On da ne zeli igrati ne bi ni bio u Parizu trenutno, a kamoli na grupnom treningu vec 2 dana. Mudar nije sto je vec svima poznato, ali nije ni glup toliko.

Ali, sve ce se znati kroz par sati. :mrgreen:
Profesionalni igrac je spreman 100% za utakmicu ako prodje sve treninge najviseg intenziteta normalno s ostatkom grupe. Koliko znam on trenira normalno vec vise od mjesec dana s ekipom.

Treba se zapitat zbog cega toliko zeli da ih napusti, nakon samo 2 godine i zbog cega oni tako nesto uopste dozvoljavaju.
27.10.2020

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 25 avg 2019, 16:42

parangal je napisao/la:

Ma hebe se meni što on propušta....nego što i Mesi zbog njega propušta već drugu :mrgreen:
realno da sam na Leo ni bi ni ja dok ne dovedu igrače koji rade razliku ili dok ne promijene trenera
isto tako liga bi mi služila kao trening, a igrao bi samo LP jer očito je da se samo to broji

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 16:50

sombrero je napisao/la:
parangal je napisao/la:

realno da sam na Leo ni bi ni ja dok ne dovedu igrače koji rade razliku ili dok ne promijene trenera
isto tako liga bi mi služila kao trening, a igrao bi samo LP jer očito je da se samo to broji
Realno mi se yebe za Lea ovu sezonu, on je glavni razlog sto je ova ubleha ostala na klupi. I nemojte govorit da nije tako- kad jeste. Zna se da sam jedan od najvecih fanova Messija ovdje ali trebamo bit i realni.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 avg 2019, 17:20

sombrero je napisao/la:
parangal je napisao/la:

Pa iako možda ne deluje tako to jeste jedna velika istina...UEFA je samim osnivanjem LP i dozvoljavanjem klubovima iz tzv. "liga-petice" da imaju pravo na toliki broj učesnika nacionalne lige ozbiljno uzdrmala....moglo bi se reći da najači klubovi iz ovih liga i ulažu toliki novac u igrače da bi osvojili tu LP....naravno nacionalna titula ako dodje super je ali svakako čak i kao četvrti imaš prolaz u LP. Znači primar je velikih klubova u ovo moderno vreme osvajanje LP....a naravno i love koju samo to takmičenje donosi....hebiga tako je vreme kapitalizma i globalizacije...

Realno da li je npr. Barsi zaista potreban Grizman da bi osvojila primeru ove sezone? Ja mislim da ne....da li je uz Grizmana potreban još i Neymar? Mislim da je samo iz toga jasno vidljivo šta je Barsin primar ako se slažeš? Ja bar tako mislim...

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 avg 2019, 17:37

@sombrero

pogledaj samo ovaj podatak....juče smo Romario i ja vodili polemiku oko Bartomeua. Brojke jasno pokazuju da je čovek od 5 godina mandata osvojio 3 duple krune, jednom samo kup i jednom tj prošle sezone "samo" prvenstvo. Ali i "samo" jednu LP... Znači rezultati realno fenomenalni...ALI

ALI da li si ti lično zadovoljan? Da li je bilo ko ovde zadovoljan? Ja to nisam primetio. Nisam primetio da se piše kako je sve super....znači da nešto fali tu....opet fali ta hebena LP ;)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 avg 2019, 17:54

leorey je napisao/la: Realno mi se yebe za Lea ovu sezonu, on je glavni razlog sto je ova ubleha ostala na klupi. I nemojte govorit da nije tako- kad jeste. Zna se da sam jedan od najvecih fanova Messija ovdje ali trebamo bit i realni.
To može biti istina a i ne mora ali sigurno to ne možeš decidirano tvrditi, ni ti ni ja ni bilo ko čak ni u FC Barcelona...Zašto ne bi istina bila ovakva:

Posle liverpulskog debakla Mesi (još neko od igrača) i Valverde najpre su seli i došli do zaključka da su bili dobri, da su bili i odlični ali i da nisu bili nepobedivi....da su se ZAJEDNO složili da bi trebali pred Bartumeua sa zahtevom oko veznjaka (De Light) Valverdeovom "željom" od kako je seo na klupu Grizmanom (prošle sezone propalo) i Mesijevom željom za Neymarom tj. povratkom....Valverde se složio sa mesijem i ekipom, ekipa se složila sa Valverdeom i održala konferenciju i dali podršku jedni drugima i zahtev predsedniku. Ako je tako onda ima logike u tome zašto su neki ključni igrači istupili onako i to govori da oni ne krive samo Valverdea za neuspeh (kao i ja) nego ds jednostavno trebaju nekolicinu igrača....Meni je to dosta realnija opcija nego li opcija "Mesi je odlučio".... ;)
Zadnja izmjena: parangal, dana/u 25 avg 2019, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 17:55

Kad skontaju ljudi da ti NISTA i NIKO ne garantuje 100 % LP, bit ce im lakse zivit i ovaj pdf ce moci prijatnije da se cita.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 avg 2019, 17:58

leorey je napisao/la:Kad skontaju ljudi da ti NISTA i NIKO ne garantuje 100 % LP, bit ce im lakse zivit i ovaj pdf ce moci prijatnije da se cita.
Pa gde si to pročitao? Ajde citiraj ko je izneo taj post?

Jesi li to i ti počeo videti nešto što nije ni napisano i voditi polemiku oko toga? Sa kim? Sam sa sobom? :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 18:00

parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:Kad skontaju ljudi da ti NISTA i NIKO ne garantuje 100 % LP, bit ce im lakse zivit i ovaj pdf ce moci prijatnije da se cita.
Pa gde si to pročitao? Ajde citiraj ko je izneo taj post?

Jesi li to i ti počeo videti nešto što nije ni napisano i voditi polemiku oko toga? Sa kim? Sam sa sobom? :mrgreen:
Ma govorim opcenito jer vecina ovdje sezonu smatra neuspjesnom ako se ne uzme taj trofej, sto je smijesno jer pratim Barcu 20 godina.

Ispasti na onakav nacin dvije sezone zaredom, naravno da je neuspjeh. Ne osvojiti trofej ako ispadnes normalno recimo u polufinalu ili izgubis finale? Naravno da nije.
27.10.2020

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 25 avg 2019, 18:01

Zidan je taj koji garantuje LP bar se do sad tako pokazalo
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 18:10

Policeman je napisao/la:
Zidan je taj koji garantuje LP bar se do sad tako pokazalo
Ja garantiram da ce ti on do Bozica bit vec bivsi

Zidane bez Ronalda garantuje samo 30 centarsuteva po tekmi, nista vise
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 avg 2019, 18:11

leorey je napisao/la:Ispasti na onakav nacin dvije sezone zaredom, naravno da je neuspjeh. Ne osvojiti trofej ako ispadnes normalno recimo u polufinalu ili izgubis finale? Naravno da nije.
Da je Barsa ispala u grupnom delu....to bi bila KATASTROFA...Da je ispala (kao što jeste) u polufinalu (ma kako) je KATASTROFA.....da je izgubila finale opet je KATASTROFA....Zašto? Zato što je to FC Barcelona...i to važi za još par timova u Evropi...

To je OK za Ajaks, to je OK za Totenhem...čak i veliki USPEH za njih ali za Barsu to nije. Ovi igraju da bi došli što dalje... a Barsa, Real, Bayern, PSG, City igraju samo da bi i osvojili....ako neko od zvaničnika pomenutih klubova kaže da to nije tako...prosto LAŽE ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2019, 18:13

parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:Ispasti na onakav nacin dvije sezone zaredom, naravno da je neuspjeh. Ne osvojiti trofej ako ispadnes normalno recimo u polufinalu ili izgubis finale? Naravno da nije.
Da je Barsa ispala u grupnom delu....to bi bila KATASTROFA...Da je ispala (kao što jeste) u polufinalu (ma kako) je KATASTROFA.....da je izgubila finale opet je KATASTROFA....Zašto? Zato što je to FC Barcelona...i to važi za još par timova u Evropi...

To je OK za Ajaks, to je OK za Totenhem...čak i veliki USPEH za njih ali za Barsu to nije. Ovi igraju da bi došli što dalje... a Barsa, Real, Bayern, PSG, City igraju samo da bi i osvojili....ako neko od zvaničnika pomenutih klubova kaže da to nije tako...prosto LAŽE ;)
Pa naravno sa igras da osvojis. Da po igracima kmas vece sanse. Medjutim, po tvom, mi smo u stogodisnjoj historiji imali 95 katastrofalnih sezona.

Ne slazem se nikako.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 avg 2019, 18:20

leorey je napisao/la:
parangal je napisao/la:

Pa naravno sa igras da osvojis. Da po igracima kmas vece sanse. Medjutim, po tvom, mi smo u stogodisnjoj historiji imali 95 katastrofalnih sezona.

Ne slazem se nikako.
Opet tumačiš nešto što nije napisano (samo još ne znam da li to radiš namerno ili slučajno ;) )....govorimo o LP.....ti znaš kada je ona osnovana i da je to nešto sasvim drugo od Lige Šampiona...

Pošto toliko dugo pratiš Barsu onda valjda znaš da i moja CZ osvojila LŠ pre Barse? i Da je FC Barcelona čekala 90 godina da osvoji tu prvu? Znači nemoj porediti nešto što nije za poredjenje. FC Barcelona od te prve LŠ do danas nije isti klub ni po rangu ni po ničemu u odnosu na FC Barcelona pre toga....

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 avg 2019, 18:24

I naravno da ne igraju SVI da osvoje.....jer su svesni da je ne mogu osvojiti ni teoretski i da je zbog toga i osvaja od osnivanja svega 4-5 ekipa ;)

To je kao i SP....svako učestvuje ali u 100 godina od prvog samo je 6-7 reprezentacija osvajalo....znači neki dodju da pokušaju a nekima je to imperativ....i jasno se zna i kome

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.