Borac 1
Krivaj 1x
Ilijas 1
Bosna 1
Mosevac 1 (3 za 3)
Usora 1 (3 za 3) macuga ce to rijesit..
Tako nekako, samo ne znam od kuda ti to da usora sa zepcem igra tri za tri?!Tihi je napisao/la:Igma 1
Borac 1
Krivaj 1x
Ilijas 1
Bosna 1
Mosevac 1 (3 za 3)
Usora 1 (3 za 3) macuga ce to rijesit..
Ma daleko od toga da je Borac loš.Tihi je napisao/la:Mi nismo dovele pojacanja koja smo "dogovorili" beka stopera i napadaca. Sad smo u voj polusezoni u deficitu, al izgurat cemo nekako do polusezone pa probat dovest nekog igraca od ovih nabrojanih makar u odbrani. Al sta je tu je, nije borac los ni sa ovom ekipom, mada ocekujem 3 boda u gostima u Zepcu.
Jesi li jučer bio na utakmici?Bistrik je napisao/la:fk moščanica je dobro otvorila sezonu. svaka čast
Vidim uspjeli preokrenuti protiv Stupčanice, al da su navijaci stupčanice (seljaci) poslije utakmice uletili u slačionicu Visa gdje je jedan igračHeliosIzDomzala je napisao/la:Vis Simm-bau preživio strašno težak raspored. Savladali su bosnu, azot i Stupčanicu sve u gostima. Definitvno favorit broj 1 za titulu. Mislim da će jedini kandidat biti Borac, ali po meni oni još nisu ni jednu tezu utakmciu imali, možda ova u Žepču.
I šta sad, tebi je to opravdanje jer su kao napali sudije a ne igrače? Ili hoćeš da kažeš da je u redu napadati sudije?belosevic28 je napisao/la:Dva navijaca su krenula da se obracunaju sa sudijama, igrac Visa se slucajni nasao na putu i dobio ogrebotinu. Da su igraci i uprava docekani i ispraceni fer i korektno govore i komentari clanova Uprave Visa.
Btw, Vis ima sjajnu ekipu. Bekovi i krila lete, tranzicija drama. Zaista jaka ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.