Inace,ostace mislim 1-1 i bice penali

Iskljucen doktor slobode

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
steta u pmnecko_gradacac je napisao/la:e jbg ispadoste
ahahhahahah oplako sam hahahha...Raz_ba je napisao/la:Osjećam se ko u Hustonu, čekam hoće li se astronauti javiti 3 minute nakon ulaska u atmosferu.
Momak disi,ja imam svoje vidjenje meca,ti svojeEldar_sloboda je napisao/la:registrovo sam se maksuz da vidim koju ces glupost HARI sad napisati, treba da te bude sramota ! kakve gluposti pises, prvo vidi se da ne ides svaku utakmicu KOD KUCe a da ne pricam u gostima!!! kako pljujes po igri slobode koja kako ti kazes se nije promjenila ?!??!?! vidi se da ides na utakmice.. dok je glavas bio i prethodnici svaka lopta je isla preko MUJKE ( ako ne znas to je golman slobode! ) znaci bilo je nabijanje !??! pogledaj sad kolko su lopti nabili!??! to sto pricas da su manekeni ??? navedi primjer koji igrac danas nije dao 100 % od sebe... ako nista danas su se makar borili!!! imali smo 5 6 saansi a oni su nam dali go iz jedinog suta na go ! svaku utakmicu pricas i komentarises sa glupostima a hoces da budes moderator i da brises postove koji ne valjalju ! pa momak prvo svoje pobrisi **** te GLOVA !!
i nek je profulo samir **** i tebe i kanaru i sve ko god sta kaze da je on kriv sto smo ispali!!! kad moze beckham je nabiti na tribine moze i samir!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.