Nista se ludo nece desit. Odlazak Lucka ne samo da je uzdrmao navijace, vec sigurno i igrace. Mozda je od marta sve bila laz? Uglavnom, meni Bolje izgleda Chad od Briseta.MElloo je napisao/la:Eh sad sta mogu Coltsi sa Brisettom.
Imaju jako dobrog trenera, dobrana je 10. u ligi prosle sezone bila, ofanzivna linija im je top 5, imaju dobre skill igrace.Da je Luck tu rekao bih playoff sigurno vjerovatno osvajanje divizije.Ovako u onom diviziji moze svasta bit.Rekao bih 8-8 osim ako Brisett ne bude imao ludu sezonu
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Max Allegri
Problem je što se je većina mlađih QB-ova ugledala na Rodgersa (koji je također načet povredama), a ne na Breesa ili Brady-ja...
Jednostavno žele ispasti heroji i onda im se ovo desi da u 30. godini moraju okončati karijeru...
Brees i Brady prihvate sack kada se ruši pocket i vode se logikom bolje izgubiti bitku nego rat, dok Rodgers i kompanija glume heroje i bježe iz pocketa i onda su još više izloženi udarcima.
Jednostavno žele ispasti heroji i onda im se ovo desi da u 30. godini moraju okončati karijeru...
Brees i Brady prihvate sack kada se ruši pocket i vode se logikom bolje izgubiti bitku nego rat, dok Rodgers i kompanija glume heroje i bježe iz pocketa i onda su još više izloženi udarcima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sad sam tek skonto da je Chuck Pagano novi DC Berasa.Sa Ravensima je 2011 radio cuda.Ta odbrana je strasna bila.Mozda bersi nece bit losiji zbog odlaska Fangia 

I ima uvijek release od 2 sekunde ili 2.5 sekunde. Znaci skoro i nije moguce doci do njega kad jos drzi loptu u ruci. Pa se bune ljudi kad protivnik dobije zastavicu...pa gdje nece kad je u 90% slucajeva late hit u pitanju. Covjek bacio prije pola sata i oni ga napadaju.amerosm je napisao/la:Problem je što se je većina mlađih QB-ova ugledala na Rodgersa (koji je također načet povredama), a ne na Breesa ili Brady-ja...
A TB nema mozda najbolju OL, al uglavnom je solidna i igraju pametno. Bas sam neki dan gledao Mic d'Up Superbowla gdje se Donald dere na Andrewsa u stilu ono "haj 1 na 1 ako smijes" - posto su ga stalno pazili i Andrews i Shaq Mason. I poslje Donald se izvinjava na klupi Suh-u jer je u 4th imao 1na1 par puta i nije prosao (to kad su igrali u empty formacij i gdje Gronk nije imao obaveze da ide u Block).
Upravu si sto se tice tih mladih QB-ova. U neku ruku i razumijem to...jeste lude gledat Rodgersa kako spasava broken play nego onu siguricu po 3-4 yarda

za penziju imaju jako komplikovana pravila, to je da te glava zaboli ali njemu penzija sigurno ne trebawork je napisao/la:Da, od contendera do, ne znam ni ja kakvo je sadd stanje, treba vidjet pocetak sezone.Mig_Mig je napisao/la:Pa najgora moguca stvar. 5 11! Ni tamo ni vamo.work je napisao/la:wtf
dobar je Brissett, nece biti tank mode
Kako je sad sa parama kad se penzionise. Cap se oslobodi, koliko znam. Je li se njemu imap isplacuje ugovor ili waive-a pare?

što se cap-a tiče on se oslobađa osim ako postoji dead-cap (kod isplata unaprijed, npr. isplate mu tri godine a on igra samo dvije), mada se i te opcije (skoro) uvijek predvide u ugovoru. naravno može i igrač vratiti te pare ...
alemsa je napisao/la:@melo daj email da zavrsim za fantasy
jel draft kako smo rekli u nedjelju? meni je "nešto iskočilo u subotu naveče"kad_kako je napisao/la:Ma buraz igra sigurno samo je pitanje odgovara li mu draft day datum.

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 26 avg 2019, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sma poslao alemu pp
Meni odgovara uvijek
Meni odgovara uvijek
Pa jel postoji sad ta druga liga i ima li jos mjesta? Ko je Roger Goodell te lige da se obratim njemu? 

jestamaji je napisao/la:
što se cap-a tiče on se oslobađa osim ako postoji dead-cap (kod isplata unaprijed, npr. isplate mu tri godine a on igra samo dvije), mada se i te opcije (skoro) uvijek predvide u ugovoru. naravno može i igrač vratiti te pare ...
nije valjda ....

Colts leave door open to Andrew Luck’s return with stunning parting gift of $24.8M
mislim da je bilo u 7, ili je to bilo pretprošle godine, neznam višekad_kako je napisao/la:Nedjelja je najbolja opcija, de samo da se za satnicu skontamo. Kad smo prosli put, nesto oko 8-9 po nasem navecer?
nego još jednom, ako neko nađe negdje kakav discount code za gamepass a da fercera prije week 2 nek mi šalje.
najjeftinije što sam našao je preko indijskog proxy-ja za 110 €
ima i par tipova koji na ebay-u prodaju gamepass za <40 € ali u pitanju su ukradeni accounti koji rade dok vlasnik ne skonta i ne promjeni password, u to se ne upuštam
ima i par tipova koji na ebay-u prodaju gamepass za <40 € ali u pitanju su ukradeni accounti koji rade dok vlasnik ne skonta i ne promjeni password, u to se ne upuštam
Ma nedjelja je draft. Tako godinama radimo, 4dana prije pocetka sezone u 18h. Ne znam da li je draft automatski, ako nije nek to sto prije sredi da se moze koji mok uradit.
Max Allegri
r/nflstreams i uzivajjestamaji je napisao/la:nego još jednom, ako neko nađe negdje kakav discount code za gamepass a da fercera prije week 2 nek mi šalje.

vrijeme ganjanja besplatnih streamova koji morebit rade a morebit i nerade sam davno ostavio iza sebe, to uradim samo kad ne ide drugačije! prestar sam ja za to, kod mene dolazi u obzir samo zavaliti se u svoj ćoš i gledati u miru na TVu
Eh dajte divizije ispisite da rijesimo za fantasy
Hajde Nedzade ti si se vazda pravio mozak za divizije, ispisi tu da odradimo to i raspored
@melo tebi je poslato mijesto @ria
Draft sam stavio u nedelju sad, 6pm Bosanskom vremenu, jel ok to? Jos divizije i raspored da se odradi i to ej to
Hajde Nedzade ti si se vazda pravio mozak za divizije, ispisi tu da odradimo to i raspored
Draft sam stavio u nedelju sad, 6pm Bosanskom vremenu, jel ok to? Jos divizije i raspored da se odradi i to ej to
Danas kad dodjem kuci i upadnem na racunar, posljem pa cemo vidjet.alemsa je napisao/la:Eh dajte divizije ispisite da rijesimo za fantasy
Max Allegri
donealemsa je napisao/la:Eh dajte divizije ispisite da rijesimo za fantasy

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.