Niko Bradu prosle sezone nije sakrivao u odbrani. Jebga ne gledaju se tekme a prdi se napamet. Ne moze takoBordeaux46 je napisao/la:jeste bio je kad je imao 35 poena, a kad je 37 imao nije bio u petorci. nebitno, neki su pored moćnih ofanzivnih brojki igrali bolesno dobru odbranu, a neke su, uz jednako impresivne ofanzivne brojke, sakrivali u odbrani.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Daj bolan sta pricas!??Koga je on to cuvao na perimetru??Konstantno radite preuzimanja,ali uvijek takva da on ostane na postu.Ostane li na perimetru,nigdje ga nema.alemsa je napisao/la:Niko Bradu prosle sezone nije sakrivao u odbrani. Jebga ne gledaju se tekme a prdi se napamet. Ne moze takoBordeaux46 je napisao/la:jeste bio je kad je imao 35 poena, a kad je 37 imao nije bio u petorci. nebitno, neki su pored moćnih ofanzivnih brojki igrali bolesno dobru odbranu, a neke su, uz jednako impresivne ofanzivne brojke, sakrivali u odbrani.
Laz, sasvim solidnu odbranu igrao cijele sezone, i u playoffu takodjeNEZALAGANJE je napisao/la:Daj bolan sta pricas!??Koga je on to cuvao na perimetru??Konstantno radite preuzimanja,ali uvijek takva da on ostane na postu.Ostane li na perimetru,nigdje ga nema.alemsa je napisao/la:Niko Bradu prosle sezone nije sakrivao u odbrani. Jebga ne gledaju se tekme a prdi se napamet. Ne moze takoBordeaux46 je napisao/la:jeste bio je kad je imao 35 poena, a kad je 37 imao nije bio u petorci. nebitno, neki su pored moćnih ofanzivnih brojki igrali bolesno dobru odbranu, a neke su, uz jednako impresivne ofanzivne brojke, sakrivali u odbrani.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako da ne.Zato je HOU imao ispodprosjecnu odbranu.
Uostalom,sam si postavio statistiku gdje je igrao dobru odbranu na postu,sto potvrdjuje moje pisanje da je cesce branio dole,nego li na perimetru,iako se radi o backcourt igracu.
Uostalom,sam si postavio statistiku gdje je igrao dobru odbranu na postu,sto potvrdjuje moje pisanje da je cesce branio dole,nego li na perimetru,iako se radi o backcourt igracu.

Kralju meni je cudno da je vecina bila zacudjena juce tom konstatacijom kad je to opste poznato. Ali mi onda kliknu kad @melo rece da niko ne pogleda vise od 10 tekmi, znaci ima smisla. Niste updatedNEZALAGANJE je napisao/la:Kako da ne.Zato je HOU imao ispodprosjecnu odbranu.
Eo otidji na koji hos ozbiljniji kosarkask forum, evo otidji na realgm posto ste vecina upozbati s tim i postavi temu "james harden's defense" pas vidjet komentare. Nigdhe veze o cemu raspravljam, ljudi misle da igra odbranu kao 2013.
Hos da ti ja postavim temu tamo? Pa da se uvjeris sta ce vecina reci
Postavi temu aleme.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tebi bi valjda trebalo biti jasno da za sve godine pisanja na ovom forumu,ja imam svoje misljenje.Nema veceri kad traje NBA sezona da ja ne pogledam 2-3 tekme.Ti to dobro znas.alemsa je napisao/la:Kralju meni je cudno da je vecina bila zacudjena juce tom konstatacijom kad je to opste poznato. Ali mi onda kliknu kad @melo rece da niko ne pogleda vise od 10 tekmi, znaci ima smisla. Niste updatedNEZALAGANJE je napisao/la:Kako da ne.Zato je HOU imao ispodprosjecnu odbranu.
Eo otidji na koji hos ozbiljniji kosarkask forum, evo otidji na realgm posto ste vecina upozbati s tim i postavi temu "james harden's defense" pas vidjet komentare. Nigdhe veze o cemu raspravljam, ljudi misle da igra odbranu kao 2013.
Hos da ti ja postavim temu tamo? Pa da se uvjeris sta ce vecina reci
Harden se popravio u odbrani,to sam medju prvima ovdje pisao,ali mi ne mozes reci da defanzivna HOU nije dobrim dijelom dizajnirana da on ostaje na postu i odatle igra odbranu najcesce.Otuda i ta njegova bolja odbrana,deflekcije i ukradene lopte.I meni je to ok,jer svaka ekipa gleda da "sakrije" svog losijeg defanzivca i stavi ga u poziciju gdje barem nesto moze raditi.Harden zbog svoje snage,brzih ruku i sudijskom tolerancijom moze braniti post.Na perimetru nema sta traziti,jer su mu lateralne kretnje i volja za odbranom,cim postoji neka akcija-uzasne.
-
- Kontakt:
pa i ja sam juče napisao da je u zadnje 3-4 godine od užasnog došao do prosječnog defanzivca , ali činjenica je da je u ekipi na terenu najčešće najlošiji i da ga se spušta da čuva poziciju krila gdje se ne mora puno kretati u odbrani. velika je razlika između prosječnog defanzivca i elitnog. pogotovo je razlika u onom koliko su se MJ i Kobe davali u odbrani u odnosu na Hardena.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Howard poceo sa skidanjem kilograma.Bice top spreman za novu sezonu.
23
Sta bi bila ofsezona bez tradicionalnih Howard “top spreman” vijesti.GOAT je napisao/la:Howard poceo sa skidanjem kilograma.Bice top spreman za novu sezonu.
2019
2018
2017
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sad je odgovornost veca,prema tomeClutch je napisao/la:Sta bi bila ofsezona bez tradicionalnih Howard “top spreman” vijesti.GOAT je napisao/la:Howard poceo sa skidanjem kilograma.Bice top spreman za novu sezonu.
2019
2018
2017

23
ma nek trpa i po 20 Snickersa dnevno samo nek odradi posao, od njega se i ne trazi vise nego da hvata skokove i da se potuce malo pod kosem za nekih 20-25 minuta
ako bude zdrav svakom protivnickom centru ce otezavat zivot to je sigurno
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako ce vam Howard igrati 20-25min,vi ste u ozbiljnom problemu.
Bas takoBalon je napisao/la:ma nek trpa i po 20 Snickersa dnevno samo nek odradi posao, od njega se i ne trazi vise nego da hvata skokove i da se potuce malo pod kosem za nekih 20-25 minuta

23
Ništa ljepše u životu vidio nisam
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jeste jedan od ljepsih igraca lige, ali ne pretjeruj sada.Lillard je napisao/la:
Ništa ljepše u životu vidio nisam

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
ne samo da je fizicki spreman nego je i u glavi dobar napokon... to slusamo vec 8 godina.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Bostone kome sezonu da upropastim
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dovoljno, vecina pozitivniJHam je napisao/la:https://forums.realgm.com/boards/viewto ... 7&start=20
ne proslavi se tema o bradatoj odbrani

Usput vidis ko zivi u Americi a ko u Kazistanu na toj temi, tema socijalne tematike isto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.