AlfredNobel je napisao/la:Meni pisao da Merso lažira povredu i da mu je to rekla njegova žena koja radi na klinici, lafo krišom uzimala nalaze i gledala.
Jedino što je pogodio i što mi je non stop govorio da ćemo biti još jači nego prošlu sezonu i evo pogodi.

Možda sam jedan od rijetkih s teme koji Vanju zna lično, i rod smo neki dalji. Na svoj obraz mogu reći da je lik 90% stvari ispravno rekao. Ja sam s njim pričao preko vibera X puta i najavio mi je dolazak Vijetnamaca, dolazak Oremuša, Besima, za prodaju Nihada je prvi znao jer su prvi rod, dolazak Gavrića i sve o njemu, planove oko stadiona... Slao mi je sve slike, podatke, sve živo. Mislim da i Morto zna Vanju lično, tako da, jedino ako mislite da smo i Morto i ja ubačeni elementi...
Možda je promašio sa nekim stvarima al koji to insajder ikad nije? Takvi ljudi se uglavnom druže s nekim iz samog kluba (za Vanju znam i s kim, nebitno), i ako ti likovi dobiju lošu informaciju, i insajder pogriješi.
Ovdje se neki likovi upecali na Virtine postove, zar nisu puno veće šanse da je Vanja trollao njihovu temu tad nego našu tokom svih ovih mjeseci? Pa ovdje je neko bacio kosku da su SJB, Thriller i Pantelija jedan profil a sa sva tri momka sam termin igrao, i još 6-7 forumaša, al neki vjeruju da je to jedan te isti lik.

Hoću da kažem, ubaci se neko lijevi i podvali paranoičnu informaciju i onda pola foruma preventivno popljuje čovjeka. Ne kontam fkt.