FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 25 avg 2019, 18:09

Sad bih se osvrnuo na utakmicu. Bod na Pecari uvijek dobar. Neshvatljivo los pocetak i neshvatljivo da smo utakmicu poceli sa cetiri nova igraca u odnosu na Slobodu. Nisam to ocekivao od strucnog staba. Zajimaga nije isti igrac u prijateljskim i sluzbenim utakmicama. Ramovic prvi 30 minuta odlican a onda prosjek. Dado odigrao najlosiji mec, Bojo meni navece razočaranje u ovih sest kola. Mesa moze bolje, ali od tri vezna najmanje los. Stana mora bolje a Sinisa u formi i sinoc dobar. Stoperi nisu bili na nivou. Naprotiv. Krpic od tri zicera jedan zabio. Za napadaca njegovih kvaliteta dobar ucinak. Pavic ni bolji ni gori od Stanica. Veseli unio zivot, ali realno igrac bez mozga. Ermin je klasa iznad i Zeljovac od glave do pete.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 25 avg 2019, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 avg 2019, 18:09

Ne može sve savršeno, opustite se.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Mujke1921
Kontakt:

Post Postao/la Mujke1921 » 25 avg 2019, 18:10

Iskreno se nadam da mozemo uzeti 10(12)bodova naredne cetiri tekme.. Sarajevo-Zvijezda-Radnik kuci, u gostima protiv Veleža.. Ne smijemo pasti

Svani suboto da poderemo vjetnamsku qravu :opaopa:

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 25 avg 2019, 19:13

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 25 avg 2019, 19:16

Hvala momci :tokralju: :bow:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 19:55

@1921ba, svaka vam cast. Za svaku je pohvalu sve ijedan pojedinac koji pripada vasoj vrijednoj grupi. Iz utakmicu u utakmicu sve bolji i bolji izvjestaji. Kvaliteta nevjerovatna. Svaka cast jos jednom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 25 avg 2019, 20:02

1921 :tokralju: :opaopa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 20:08

Evo i na FTV u ovom sportskom dijelu Dnevnika naglasili su za penal kako je van 16 prekrsaj bio. Ali, opet kazem zadnja dva kola bilo je u nasu korist odluka sad kontra. Dosta sudijskih gresaka. Vidim govore i Borcu cist gol ponisten sinoc.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 20:20

https://sportsport.ba/fudbal/fudbaler-z ... nim/331070

Vidi naseg brata @Osim13 :lol:
Kralj instagrama i story-a

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 25 avg 2019, 21:29

Malo ste prestrogi prema Boji,da je on tako loš,nebi mi bili neporaženi.sinoć je započeo akciju kod našeg drugog gola.
Treba momku malo vremena,nije isto igrati u Mladosti i na Grbavici.
Možda neko misli da je on gotov igrač,da igra bez greške.
Polako ljudi,ima ko da vodi računa.

Meni je npr.zanimljivo da smo sinoć opet bili fizički dominantnija ekipa.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2019, 21:33

Trebaće nam savršena utakmica ako mislimo uraditi nešto protiv Sarajeva. U dvije posljednje utakmice smo primili pet komada, a mogli smo još koji, tako da je sasvim jasno gdje nam škripi. Prekide branimo katastrofalno, loše branimo kontra napade, a nisu to neke svemirske kontre, nego školske, lopta na krilo, centaršut i gol šansa za protivnika.

Sad ponovo imamo silovitu ofanzivnu liniju, ali kad izgube loptu, ovi nazad to ne stignu braniti. Tako smo napravili penal, pustili Kvesića da nam zabije gol, protiv Slobode ispali smiješni kod drugog gola, i na tome se mora raditi. To me malo čudi, jer smo u prva četiri kola dozvolili veoma malo šansi pred našim golom, i onda raspad u defanzivi.

Nema Stevanovića koji nam je jedan od najvažnijih igrača, posebno u derbiju gdje uvijek ide glavom na kopačku. Bojim se jeftinih golova, jbg, Sarajevo iz polušansi zabija, a kamoli kad im naši sve serviraju.

Jedino što me raduje jeste fizička sprema igrača, to je ono baš na visokom nivou.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 21:43

Ma nama je odbrana najslabiji dio. Tu se i nismo pojacali, a nismo bas najbolji. Gore u napadu fakat smo dobro, kvalitetno popunjeni. Sredina solidno, takodjer. Sinoc slabiji malo Damir, ali desi se. Zadnje tekme dosta dobar. E odbrana bas lose. Nemamo ni neke opcije da zamijenis. Sve je to u pet deka sto se kaze. Valjda nece debilne greske praviti protiv Sarajeva jer ovi imaju nafake ove sezone da zabiju i iz nekog polupokusaja.

Fareus1921
Kontakt:

Post Postao/la Fareus1921 » 25 avg 2019, 22:47

Bit će teško u derbiju.Pitari imaju slabiji napad od nas sa Handžićem i Guzinom ali imaju jaću odbranu i odličnog golmana.Prvo poluvrijeme držat loptu kod sebe i čuvati posjed.Nikako netreba ispadati u sredini onda smo gotovi.Prošli derbi smo primili tako golove.Također nesmijemo dozvoliti nikako presing da vrše i da neprimimo gol do poluvremena .Malo sam analizirao njihove napade i mogu reći da su im krila i bekovi dosta otvoreni i opasni.Drugo poluvrijeme inicjativa uvest Ermina i napadat gol Pitara.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 avg 2019, 23:10

UBIPITAR je napisao/la:Malo ste prestrogi prema Boji,da je on tako loš,nebi mi bili neporaženi.sinoć je započeo akciju kod našeg drugog gola.

Nije me uvjerio da ima mjesto u ekipi. Takticki je neodgojen. Kao muha bez glave sto se kaze. Luta li luta. Tehnicki je na nivou djecaka koji se upisao na trening. Sinoc u par navrata se lopta odbija od njega kao od bandere. Ima pluca i spreman je samo sto cesto to koristi u prazno. Vidjet cemo kako ce se razvijati, ali ocekivao sam vise.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 25 avg 2019, 23:24

Fareus1921 je napisao/la:Bit će teško u derbiju.Pitari imaju slabiji napad od nas sa Handžićem i Guzinom ali imaju jaću odbranu i odličnog golmana.Prvo poluvrijeme držat loptu kod sebe i čuvati posjed.Nikako netreba ispadati u sredini onda smo gotovi.Prošli derbi smo primili tako golove.Također nesmijemo dozvoliti nikako presing da vrše i da neprimimo gol do poluvremena .Malo sam analizirao njihove napade i mogu reći da su im krila i bekovi dosta otvoreni i opasni.Drugo poluvrijeme inicjativa uvest Ermina i napadat gol Pitara.
Odlicnog golmana ?
23

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 23:33

slika

Fareus1921
Kontakt:

Post Postao/la Fareus1921 » 25 avg 2019, 23:34

GOAT je napisao/la:
Fareus1921 je napisao/la:Bit će teško u derbiju.Pitari imaju slabiji napad od nas sa Handžićem i Guzinom ali imaju jaću odbranu i odličnog golmana.Prvo poluvrijeme držat loptu kod sebe i čuvati posjed.Nikako netreba ispadati u sredini onda smo gotovi.Prošli derbi smo primili tako golove.Također nesmijemo dozvoliti nikako presing da vrše i da neprimimo gol do poluvremena .Malo sam analizirao njihove napade i mogu reći da su im krila i bekovi dosta otvoreni i opasni.Drugo poluvrijeme inicjativa uvest Ermina i napadat gol Pitara.
Odlicnog golmana ?
1 milion po TM
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 25 avg 2019, 23:44

Fareus1921 je napisao/la:
GOAT je napisao/la:
Odlicnog golmana ?
1 milion po TM
Aha,onda ok.TM je najrelevantniji pokazatelj kvaliteta igraca u PLBIH.
23

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 25 avg 2019, 23:58

Normalno da je 1 mil kad onaj kitar Zukanovic to regulise
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 avg 2019, 02:09

plavousrcu je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:Malo ste prestrogi prema Boji,da je on tako loš,nebi mi bili neporaženi.sinoć je započeo akciju kod našeg drugog gola.

Nije me uvjerio da ima mjesto u ekipi. Takticki je neodgojen. Kao muha bez glave sto se kaze. Luta li luta. Tehnicki je na nivou djecaka koji se upisao na trening. Sinoc u par navrata se lopta odbija od njega kao od bandere. Ima pluca i spreman je samo sto cesto to koristi u prazno. Vidjet cemo kako ce se razvijati, ali ocekivao sam vise.
On mene strašno podsjeća na Hajdarevića kada je tek počeo da dobija priliku u prvom timu, samo mi se Bojo čini kao malo kvalitetniji sa loptom u nogoma i tehnički potkovaniji od Harisa, iako to nije sad neka velika nauka.

Uglavnom i Hajdarević je bio strašan potencijal (on je meni na prvu bio bolji igrač od Šabanadžovića, ma vala ni danas Anel puno bolji igrač samo se on uvijek gurao, zbog prezimena šta li al' nebitno) al' je bukvalno izgubio dvije godine u onoj svoj ludnici koja nam je zadesila klub, ponekad je bio i nepravedno zapostavljen da bi se gurali drugi igrač al' helem. Danas, dvije godine nakon debija, on ako nije gori igrač, bolji nije sigurno nego što je bio tada.

Nadam se da će Bojo imati bolje razvijanje, uostalom ako ga Amar ne napravi igračem, barem u ovoj ligi, onda ne znam ko će :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, Lokomotifa i 14 gostiju.