do gas stations closeFK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nemam šta kome slat, znam moderatora i viđao me po tekmama, tako da...
Al nema smisla, nije ovo forum zatvorenog tipa. Ako ćemo tako, onda nek oficijalna stranica napravi svoj forum gdje se može registrovat samo aktivni član kluba i to je to.
Al nema smisla, nije ovo forum zatvorenog tipa. Ako ćemo tako, onda nek oficijalna stranica napravi svoj forum gdje se može registrovat samo aktivni član kluba i to je to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Nemam šta kome slat, znam moderatora i viđao me po tekmama, tako da...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koji su sad naši? 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Vanja Vanja pijan sam bio 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ko su naši, a ko su njihovi. Ja sam konto da su naši u bordo dresovima.... 
-
belosevic28
- Kontakt:
Oni bi da pisu, a mi im kao ne damo...
Izađ'te vaši da uđu našiStroj1946 je napisao/la:Ko su naši, a ko su njihovi. Ja sam konto da su naši u bordo dresovima....
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne znam vanju licno kao ni 99% ljudi koji ovdje pisu al i da je strumf opet je bolji i pozitivniji od vecine likova koji ovdje pisu. Evo meni nikad nije pp poslao, nikakvog interesa nemam, samo i ono sto je virto stavio ne pokazuje da je njihov nikako u par postova fino pise vi i zelim vam srecu znaco nigdje nema mi ili nas da je rekao i svrstao se sam među njih, vecina je jedva docekala jer im je ocigledna vanja isao na zivce.
Kazem i da je njihov ne moze se porediti sa onim hrasno sto je nedavno uletio ovdje na temu.
Mislim ako skoro garantuje za njega da se tu nema sta ni raspravljati
Kazem i da je njihov ne moze se porediti sa onim hrasno sto je nedavno uletio ovdje na temu.
Mislim ako skoro garantuje za njega da se tu nema sta ni raspravljati
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
belosevic28 je napisao/la:Oni bi da pisu, a mi im kao ne damo...
Već su se na prepucavanjima gurbeti poćeli, šprdati sa prijedlogomduplakruna46 je napisao/la:Ja opet kazem, apsolutno nevezano za Vanju ko je i sta je. Najbolja opcija je clanske karte na pokaz da bi se iole ozbiljno shvacao bilo ko od nas.
Ja se smijem zakleti da ima pacenika sa one strane koji uzimaju nickove i pisu kao nasi da bi zakuhvali.
Mislim ako iole hocete da se iscisti tema i da imamo konstruktivnu raspravu.
Ali svejedno. Kao hocete.
-
belosevic28
- Kontakt:
To se moze organizovati na infu, ili na oficijalnoj kluba, ovdje tesko. Javni je forum. Mislim da ni vlasnicima foruma ova ideja ne ide na ruku.
e to je kljucno nije ovo privatni forum fk sarajevo ko god se drzi pravila moze pisati.belosevic28 je napisao/la:To se moze organizovati na infu, ili na oficijalnoj kluba, ovdje tesko. Javni je forum. Mislim da ni vlasnicima foruma ova ideja ne ide na ruku.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Znaci, prije 7 dana vam udje strumf glumeci hard core hz navijaca, povede 5-6 ovaca u rat protiv istoka, zapada, kluba, uprave, to vam ne bude dovoljan mjerac inteligencije, nego par dana poslije virtual izvuce postove od vanja8@ gdje pise o fkzeljana u kojima jasno napise zelim VAM srecu i sl, i opet se nasukate na isti fazon. Dakle ni drugo mjerenje vam ne ide.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nobel i ja jedini pravi hordasi sto posto, skoroalen tu i tamo, i mortem je ok al ne voli crnce pa sutimo, ovo ostalo karte na pokaz hahahahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Koliko kilohusrefa vrijedite, što bi rekao @joker?AngelDiMaria je napisao/la:Nobel i ja jedini pravi hordasi sto posto, skoroalen tu i tamo, i mortem je ok al ne voli crnce pa sutimo, ovo ostalo karte na pokaz hahahahahaha
@fera hvala brate na toj zadnjoj rečenici.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Četiri boda iz naredne dvije utakmice su veoma dobra. Ne zato što su oni dobri, nego što smo mi previše umorni i povrijeđeni. Veliku šansu imamo u onom cirkusantu Eriću. U rangu je Bukvića.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po meni je vise problem sta se piše nego ko piše. Ako neko kao onaj s brojevima ili tobe dodju pa tri dana samo pljuju po klubu, igracima, treneru a niko ne reaguje po meni to treba sankcionisati. A normalana rasprava i suprotno misljenje je ok ovo je forum.
Potvrđeno je da nam Biblija sudi u srijedu. Lazić i Tešanović (opet) asistenti; četvrti je Bjelica
, a 5. i 6. su Grbić i Njegomirović.
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 26 avg 2019, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Da nam je X izvuc kod ubica, tacno bi se rodio, s obzirom na izostanak Lazica i doma zdravlja.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ghost67, johntravolta123, Laganini1986, plisek i 19 gostiju.