Haj' u Sutomore na piće.Virtu4l je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosniaBoston
- Kontakt:
A sto vi podjebavate ga da je iz CG?Novi sam pa nisam upucen u korijenskoroalen je napisao/la:Haj' u Sutomore na piće.Virtu4l je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mogu tek u četvrtak, kasnije letim za Beograd da pogledam Zvezdu i Young Boys, nazad sam u srijedu.skoroalen je napisao/la:Haj' u Sutomore na piće.Virtu4l je napisao/la:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E jbg, ja u srijedu idem nazad. Finansije me sprečavaju da ostanem duže.Virtu4l je napisao/la:Mogu tek u četvrtak, kasnije letim za Beograd da pogledam Zvezdu i Young Boys, nazad sam u srijedu.skoroalen je napisao/la:Haj' u Sutomore na piće.Virtu4l je napisao/la:
@Boston živi čovjek u CG.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Samo džematsko ljetovanje uz albansku dijasporu u Ulqini <3333
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
VolimVelez
- Kontakt:
Gdje ti je babo?UstanikSBII je napisao/la:Gdje su Veležovci iz svjetske metropole da mi objasne šta ono pliva po Neretvi? Velika je razlika izmedju kasabe i grada!
Mostar u srcu Velež do groba !
-
belosevic28
- Kontakt:
Eo ga, u crnoj majiciVolimVelez je napisao/la:Gdje ti je babo?UstanikSBII je napisao/la:Gdje su Veležovci iz svjetske metropole da mi objasne šta ono pliva po Neretvi? Velika je razlika izmedju kasabe i grada!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Yebu Turčini jake Robijaše ne vade 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dobar potez Robijaša. Nisu kao Manjejaci koji su prihvatili džabne ulaznice!
- samoposteno
- Kontakt:
I prihvatili da je savez kriv sto oni nisu ispunili uplatnicu na vrijeme koliko moras bit glup da u to povjerujes....al manjejaci su to nije cudo sto su uvrnutiGiljotina je napisao/la:Dobar potez Robijaša. Nisu kao Manjejaci koji su prihvatili džabne ulaznice!
Svi zajedno za jači kop, svi na SASTANAK !! NEMA IZGOVORA!!! FUKARE BEZ PODJELA”, saopštili su iz organizacije navijača FK Sloboda.
Rekose, i sljedecu tekmu ih dodje 37
Neka neka, otjeraše čovjeka za čijeg su vakta fino živ'li. Pa otjeraše čojka koji im i stipendije dade. Sad, sad...Zip je napisao/la:Svi zajedno za jači kop, svi na SASTANAK !! NEMA IZGOVORA!!! FUKARE BEZ PODJELA”, saopštili su iz organizacije navijača FK Sloboda.
Sto je najgore za vas oni su vec bar godinu ispred vas.Rokoko87 je napisao/la:Yebu Turčini jake Robijaše ne vade
Veliki je napredak kad nema puno "baba" i interesnih skupina. Postoji jasna odgovornost u klubu.
Vidjece se to bolje ako ne u ovoj sezoni vec u narednoj ce sigurno svima bit sve jasno..
U svakom slucaju fudbal ide prema gore sto je najljepse od svega.
Ocekujemo jos povratak Jedinstva i ispadanje listice...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Materi i ocu su jedino ispred nas, uozbilji se.simidobar je napisao/la:Sto je najgore za vas oni su vec bar godinu ispred vas.Rokoko87 je napisao/la:Yebu Turčini jake Robijaše ne vade
Veliki je napredak kad nema puno "baba" i interesnih skupina. Postoji jasna odgovornost u klubu.
Vidjece se to bolje ako ne u ovoj sezoni vec u narednoj ce sigurno svima bit sve jasno..
Ocekujemo jos povratak Jedinstva i ispadanje listice...![]()
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sve ce ti se samo kazat.. samo polako.Rokoko87 je napisao/la:Materi i ocu su jedino ispred nas, uozbilji se.simidobar je napisao/la:Sto je najgore za vas oni su vec bar godinu ispred vas.Rokoko87 je napisao/la:Yebu Turčini jake Robijaše ne vade
Ocekujemo jos povratak Jedinstva i ispadanje listice...![]()
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Samo ti najavljuj, tako ste najavljivali pa ste upali u veća **** od nas.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Joj gledaj ti sta ce proci nasim gradombelosevic28 je napisao/la:Eo ga, u crnoj majiciVolimVelez je napisao/la:Gdje ti je babo?UstanikSBII je napisao/la:Gdje su Veležovci iz svjetske metropole da mi objasne šta ono pliva po Neretvi? Velika je razlika izmedju kasabe i grada!
Sevap 5,6 bombi baciti
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
I zagoj je rekao da ćemo se syebat krajem jula.
Pa je njega Tobe syebao hehebOsim13 je napisao/la:I zagoj je rekao da ćemo se syebat krajem jula.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Samo razmisli, to nije kozmeticka promjena. Znaci prosli su od haosa u klubu do organizovanog kluba, rezultat mora doc, nije to neka nauka, to je slijed dogadjaja..Rokoko87 je napisao/la:Samo ti najavljuj, tako ste najavljivali pa ste upali u veća **** od nas.
I mi smo fino lutali prve 2-3 godine od promjene..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.