FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 15:55

dino lj je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sarajevo bi trebalo dobit 3 boda iz onog meca sa Sirokim,po nekom pravilu.
Po pravilnuku kazna je do 30.000 s.franaka i jedna utakmica bez gledalaca,to je pravilnik Uefe
u članu 74. stoji: „Ako neki igrač, zvaničnik asocijacije ili kluba ili gledalac počini bilo koje od diskriminirajućih i uvredljivih aktivnosti automatski će se uzeti tri boda. Ujedno će se i novčano kazniti najmanje u iznosu od 30.000 švicarskih franaka, te jednom utakmicom bez gledalaca“. Ovaj član je u skladu sa FIFA-inim disciplinskim pravilnikom.
ika94 je napisao/la:Stvarno.....trebali bi po nekom pravilu isto kao i protiv vas prosle godine!!!Sta se ulizujes,ispali ste i u kupu sada mozete sve snage preusmjeriti u borbu za opstanak ,,europska Sloboda :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne vidim ovdje nikakvo ulizivanje,samo kazem onako kako jest ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 10 nov 2010, 15:56

sreca je napisao/la:
Casper_kb je napisao/la:od svog texta sto je Blekic rekao najbolje sto je mogao uradit je ovo sto je dao da se kopira izvjestaj prihoda i rashoda dok je on bio... znaci prvi put da neko da crno na bijelo sto se ne moze sad osporiti, sve pise u dokumentu i sad me bas zanima kako ce reagovati ova gamad sto je ostala u klubu..
pojam pozajmiti znaci nekoga zaduziti tope šta si ti cito
Jesi ti prirodno tako glup ili samo u rijetkim trenutcima inspiracije... ko je uopste spomenuo tu pozajmnicu, ja nisam, jesam li rekao da nije to bilo,ja nisam... i ne obrazovani decko ne kaze se cito nego citao, ako vec hoces nekom drugom da pametujes ili ga uciti onda moras prvo da pripazis na svoj rijecnik i kulturu izrazavanja ;)
ja sto sam spomenuo ovaj dokument, mislio sam na cifre koje su iznesene a ne one sto se stalno prenose sa koljena na kolje tj samo rijecima a nista nema javno da je preneseno.. al to je visa matematika za tebe zato nemam namjeru da se raspravljam sa tobom..
Sretno i upamet ;) Pozz
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 10 nov 2010, 15:57

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46411.htm

"Veliki broj štetnih Ugovora po klub je potpisan u proteklom periodu. Kao egzaktan primjer je Ugovor sa sadašnjim šefom stručnog štaba Mirzom Varešanovićem koji je sklopljen na 50 mjeseci uz mjesečnu neto platu od 3.000,00 KM. U slučaju da klub otpusti trenera po članu 6. Ovog Ugovora, klub je obavezan isplatiti razliku do punog iznosa za ugovoreni period. Ugovor je sklopljen 01.04.2010. godine na vrijeme trajanja koje nikada u praksi niti jedan fudbalski trener sa ovih prostora nije potpisao, a uz to je i profesionalna licenca uslovna, tako da elementi o stručnosti nisu zadovoljeni. "

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 10 nov 2010, 16:00

harry_90 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sarajevo bi trebalo dobit 3 boda iz onog meca sa Sirokim,po nekom pravilu.
Po pravilnuku kazna je do 30.000 s.franaka i jedna utakmica bez gledalaca,to je pravilnik Uefe
u članu 74. stoji: „Ako neki igrač, zvaničnik asocijacije ili kluba ili gledalac počini bilo koje od diskriminirajućih i uvredljivih aktivnosti automatski će se uzeti tri boda. Ujedno će se i novčano kazniti najmanje u iznosu od 30.000 švicarskih franaka, te jednom utakmicom bez gledalaca“. Ovaj član je u skladu sa FIFA-inim disciplinskim pravilnikom.
ika94 je napisao/la:Stvarno.....trebali bi po nekom pravilu isto kao i protiv vas prosle godine!!!Sta se ulizujes,ispali ste i u kupu sada mozete sve snage preusmjeriti u borbu za opstanak ,,europska Sloboda :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne vidim ovdje nikakvo ulizivanje,samo kazem onako kako jest ;)
odo ja onda fatati narkice po banjaluci i dati im stoju km ako zeljo bude gubio da svastiku dignu na par minuta a osimu cu reci da povede pionire

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 nov 2010, 16:14

sreca je napisao/la:on je stvarno bolestan kaze nije zaduzio klub a uplatio pozamicu od 130000km
a sto se ti sekiras za to? ne umaraj se oko stvari koje ne mozes shvati, prijateljski savjet

Zijad Blekic - veliki covjek! Svaka cast za sve sto si uradio a mirzi, njegovom puncu koji godinama rovari oko kluba, baljku, merdanu i alihodzicima zelim sve najgore! 8-)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 10 nov 2010, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 nov 2010, 16:16

zelim vam prolazak u polufinale
ISPRED SARAJEVA SAMO ŽELJO
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 10 nov 2010, 16:17

UPS je napisao/la:
sreca je napisao/la:on je stvarno bolestan kaze nije zaduzio klub a uplatio pozamicu od 130000km
a sto se ti sekiras za to? ne umaraj se oko stvari koje ne mozes shvati, prijateljski savjet
upravu si to je vas problem puno pozdrava i sretno danas

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 nov 2010, 16:24

Svaka cast na iskrenosti i po prvi put da obicni navijaci vide sta se i kako se (ne)radi u klubu tj.crno na bijelo pa ti vidi ,definitivno sve treba ucinit da one parazite zauvijek istjeramo iz kluba :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 nov 2010, 16:27

Ukoliko gledaoci pokazuju transparente koji imaju diskriminirajuće
slogane, ili su krivi za neko drugo diskriminirajuće i/ili uvrjedljivo ponašanje na
utakmici, odgovarajuće tijelo će propisati kaznu od najmanje 30.000 CHF, u
protivrijednosti KM, za asocijaciju ili klub, za kojeg predmetni gledaoci navijaju, i
prisiliće ga da narednu zvaničnu utakmicu odigra bez gledalaca. Ukoliko se
gledaoci ne mogu identifikovati kao navijači jedne ili druge asocijacije ili kluba,
asocijacija ili klub domaćin biće sankcionisani u skladu s tim.
Gledaocu koji bude kriv za bilo koji prekršaj naveden u stavu 1 i/ili 2, ovog
člana, biće zabranjen ulazak na bilo koji stadion najmanje dvije godine.
To je to.. Kazna u parama, i jedna bez publike..
Sretno protiv Sirokog, makar 1:1.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 10 nov 2010, 16:28

Znate li vi kad ste igrali sa nama u kupu, 2006. godine u Zvorniku, i naši vas navijači vrijeđali spominjući vam Srebrenicu, tad je Drina u roku od tri dana kažnjena sa 5 000 KM i sa dvije utakmice bez publike, a Široki još nisu i još spominju da bi ih trebalo kazniti sa 1 500 KM, e sad da li je zločin u Srebrenici "teži" od miliona žrtava koje su pale pod onom zastavom što se vidjela u Širokom Brijegu. Nije da dijelim žrtve ali stvarno nema smisla, kazna mora biti drakonska bez obzira šta je u pitanju. Bojim se ako ovo prođe sa blagim poslijedicama za Široki, onda možemo ponovo očekivati nove ispade širom BiH.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 10 nov 2010, 16:34

NAJS :D

slika

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 nov 2010, 16:34

Ja sam vec odavno zavrsio pricu oko nacista i transparenata (jer vise ih ima,samo sad ih kamera uhvatila) a to je da dok god u savezu imas hrvate i srbe koji kad njihovi klubovi naprave ekces ne kazne il mizerne kazne da imacemo ovaku siituaciju da ce bosnjacki klubovi a to FCS dosad najvise osjetilu na kozi i za te se ne cudim i nerviram ovakooj odluci al je bat sve to da se mi rijesimo parazita u nasem klubu pa cemo onda krenut s drugima 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 10 nov 2010, 16:35

starigrad je napisao/la:zelim vam prolazak u polufinale
imas pivu od mene ;) isto je i kod mne samo obrnutim redom ;)

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 10 nov 2010, 16:38

boom.dll je napisao/la:NAJS :D

slika
Hoces da ti pojasnim zasto je 2 puta on ovdje ako nisi svatio? bez zezanja te pitam ;) nije nista mutno vjeruj samo prva plata i druga ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2010, 16:38

Jedno pitanje. Smije li se svastika yebat? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 nov 2010, 16:39

Komsije, sretno danas i od sveg srca zelim da dobijete danas ove naciste i nadam se finalu dva najveca kluba ZELJO-SARAJEVO pa nek pobjedi bolji danas sam uz vas sretno do pobjede ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 nov 2010, 16:39

Casper_kb je napisao/la:
za pivu sam vazda, ali mi je ipak zesca draza... kako god, drzim te za rijec :D
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 nov 2010, 16:39

Imam neki osjecaj da prolazimo !

Hvala svim komsijama na lijepim zeljama !

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 10 nov 2010, 16:40

Casper_kb je napisao/la:
boom.dll je napisao/la:NAJS :D

slika
Hoces da ti pojasnim zasto je 2 puta on ovdje ako nisi svatio? bez zezanja te pitam ;) nije nista mutno vjeruj samo prva plata i druga ;)
nisam ni pomislio :)

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 10 nov 2010, 16:41

starigrad je napisao/la:
Casper_kb je napisao/la:
za pivu sam vazda, ali mi je ipak zesca draza... kako god, drzim te za rijec :D
valja imas zescu od mene, ako prodjemo odma se javi na pp i idemo ovih dana da to proslavimo, tj aBd nase finale :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96, Tatamata1946 i 34 gosta.