Meni je srce puno kad znam da ga je neko sreo i u običnom životu, van terena i stadiona.LjoZee je napisao/la:@Osim13 Zajmovic sa nekom trebom maloprije u “Slatko i slano”. Hoces da trazim autogram za tebe?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- desnibocni
- Kontakt:
BHT1 snima ove utakmice sa masinama za mljevenje mesa. Drugog objasnjenja za ovu sliku nema.
P.S. Steta za ovog Mensura Dogana, covjek je vrhunski strucnjak.
P.S. Steta za ovog Mensura Dogana, covjek je vrhunski strucnjak.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
E što mrzim kad je protivnik ono kao desetkovan povredama, tu uvijek bude patnja.
Ovi ako ovako nastave, Husref će obući kopačke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravu si, mislim da bismo bolje odigrali kada bi im svi bili spremni.Virtu4l je napisao/la:E što mrzim kad je protivnik ono kao desetkovan povredama, tu uvijek bude patnja.
Ovako, oni odmah kontaju, ma lako ćemo i bum...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne bi me cudilo da vecina ovih povrijedjenih se nadje na klupi ili prvih 11 u subotu iskreno. Kao nisu spremni bla bla i budu tu.
Ja se nadam da ce Stila bar za 20 minuta biti spreman. Ne mora sve odigrati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa zar je moguce da je Stila toliko nespreman, ne izgleda mi lose, ubjedjen sam da bi mogao 45 min odigratiLjoZee je napisao/la:Ne bi me cudilo da vecina ovih povrijedjenih se nadje na klupi ili prvih 11 u subotu iskreno. Kao nisu spremni bla bla i budu tu.
Naime, dogovorena je prijateljska utakmica između Jedinstva i Željezničara, a ista će se odigrati na stadionu domaćina, Pod Borićima.
Utakmica će biti odigrana u 8. septembra (nedjelja) 2018., a iz Jedinstva su pozvali sve navijače da dođu, te da svi zajedno proslave 100 godina postojanja kluba.
Inače, termin odigravanja ovog prijateljskog meča se poklapa sa reprezentativnom pauzom, pa je Željezničar bio u mogućnosti prihvatiti poziv.
Jedinstvo, sa druge strane, nema pauzu, ali je svejedno ovaj federalni prvoligaš odlučio u ovom terminu odigrati meč i tako proslaviti 100 godina postojanja.
Utakmica će biti odigrana u 8. septembra (nedjelja) 2018., a iz Jedinstva su pozvali sve navijače da dođu, te da svi zajedno proslave 100 godina postojanja kluba.
Inače, termin odigravanja ovog prijateljskog meča se poklapa sa reprezentativnom pauzom, pa je Željezničar bio u mogućnosti prihvatiti poziv.
Jedinstvo, sa druge strane, nema pauzu, ali je svejedno ovaj federalni prvoligaš odlučio u ovom terminu odigrati meč i tako proslaviti 100 godina postojanja.
A jbg nije odigrao tekme od zime nekada, a poslije toga nije uopšte individualno trenirao, to je valjda sam priznao stručnom štabu, tako je rekao Amar na nekoj od presica.Mamlaz je napisao/la:Pa zar je moguce da je Stila toliko nespreman, ne izgleda mi lose, ubjedjen sam da bi mogao 45 min odigratiLjoZee je napisao/la:Ne bi me cudilo da vecina ovih povrijedjenih se nadje na klupi ili prvih 11 u subotu iskreno. Kao nisu spremni bla bla i budu tu.
Što znači, od perioda kada je zadnji put igrao do prvog treninga u Želji (to je nekih pola godine cirka) on se nije sastavio sa loptom i sa treningom, nije to malo vremena, realno ne možeš ga spremiti da bude koliko toliko konkurentan bez minimalno mjesec dana intenzivnog rada, što bi tamam značilo da će zaigrati nakon reprezentativne pauze što je Osim i govorio više puta.
Mislim mogao je on možda već protiv Slobode ili protiv Širokog uletiti zadnjih 10-15 minuta al' znaš kakav je Amar po tom pitanju, njemu da Messi dođe nespreman ne bi igrao dok ga ovaj ne 'isklesa' po nekom svom programu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mogo bi Stila pola sata u derbiju odigrat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znači ništa od Štileirfo je napisao/la:Mogo bi Stila pola sata u derbiju odigrat
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Znači ništa od Štileirfo je napisao/la:Mogo bi Stila pola sata u derbiju odigrat![]()
govorim da je spreman za pola sata, nisam reko da ce odigrati
Znat ce se vjerovatno poslije treninga u cetvrtak, inace tri zaredom dana pred tekmu ce se trenirati na glavnom terenu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
Blueforce21
- Kontakt:
I da ga vidimo zadnjih 15 min ja se ne bi zalio
- StrikeWarzone
- Kontakt:
13 ipoStrikeWarzone je napisao/la:Po babuki on je spreman za 13 minuta
"Ljubavi što te rodi klasa radnička!"
Zarucio nam se Asim. Neka je sa srecom, Asime.
- MocMahale444
Kovacevic=KjosevskiMocMahale444 je napisao/la:SutajVan16 njihovgolmanjenajjaci svebrani.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Derbi pomjeren za 8. Septembar kako bi nam komšije mogle organizovati zajednički korteo ,pripremili koreografiju duginih boja.
Trenutno korisnika/ca: Samba71, WeekendOffender i 11 gostiju.