Uživam kad su u prekucavanje lige iliti Bosanski Dinamo fazonu.Rokoko87 je napisao/la:Samo ti najavljuj, tako ste najavljivali pa ste upali u veća **** od nas.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I trebas uzivat, dok se jos moze.Virtu4l je napisao/la:Uživam kad su u prekucavanje lige iliti Bosanski Dinamo fazonu.Rokoko87 je napisao/la:Samo ti najavljuj, tako ste najavljivali pa ste upali u veća **** od nas.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
A ti zarez njihova pametnica uzvicnikGiljotina je napisao/la:Eriću, ti si njihov Bukvić!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Pozdrav za velikog zeljovca Vanju, pravio pitare budalama mjesecima na njihovoj temi

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dejavu GOAT u prcanju pitara
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
dejavu je napisao/la:![]()
![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Vratili bi se ti sto su uzimali stipendije da se iste ponovo dijele. Vrijede vise ova djeca vjeruj.Osim13 je napisao/la:Neka neka, otjeraše čovjeka za čijeg su vakta fino živ'li. Pa otjeraše čojka koji im i stipendije dade. Sad, sad...Zip je napisao/la:Svi zajedno za jači kop, svi na SASTANAK !! NEMA IZGOVORA!!! FUKARE BEZ PODJELA”, saopštili su iz organizacije navijača FK Sloboda.
Rekose, i sljedecu tekmu ih dodje 37
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Rokoko87 je napisao/la:dejavu je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- WestTrebina
- Kontakt:
Usrefe, usro iz jagnje, yebo ti tatar mater na tabutu
- prisonbreak
- Kontakt:
Jel me je*bes hahahahaVirtu4l je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:dejavu je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Virtu4l je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:dejavu je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kae Niho "poy za sirotinju iz Belgije"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ruke gore za najzdravije!TofiTofita je napisao/la:Trenutna Robija je "najzdravija" skupina u cijeloj BiH, a možda i šire. Njima se ništa ne može prigovoriti, a ponajmanje za demant koji je pismeniji od onog što klub piše (a gdje to ima u PM..).
https://sportsport.ba/fudbal/ima-li-kra ... rbi/331187GOAT je napisao/la:Dokoljenko se javlja iz Haga.Kaze jos 2 igraca fk sarajeva imaju frakturu zatezne kamate.Eh sad kolko mu treba vjerovat to ne znam.Ja da znam ja bi vama stvaro reko.
Ako vas zanima ko je drugi igrac sa frakturom zatezne kamate morate platit dokoljenku kartu iz banovica.
23
Kada te bude ziogu.Goosman je napisao/la:Kad će se Husref povrijedit?
Opet problem sa uplatom iz Malezije , koje su to qrave vjetnamske, nit stadiona, nit para.. ni kuceta ni macetaRokoko87 je napisao/la:dejavu je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno strumfovi, ako sada ne uzmete bod, ne znam kada cete. Desetkovani i bez plata.

Polako, reče zagoj syebaćete se svi kad legne 100m iz Vijetnama. Samo znate naše banke, procedure...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.