FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da je ovaj izasao 1 na 1 sumnjam da bi fulao,imao je situaciju kao na dlanu...nekada je bolje zrtvovati crveni,nego primiti gol,da ste ga primili morali bi dati 2 gola a to je pod ovim uslovima gotovo nemoguce,mozda je bolje ovako jer ste u igri...uslovi za odigravanje su stvarno nemoguci,ovde znanje ne preovladava
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Čist crveni.Trebao ga je Torlak pustiti nebi ništa po ovakvom terenu napravili a nekako na usporenom snimku čak imam osjećaj da je bilo vremena i da golman istrči i nešto napravi.
Mačor je napisao/la:Nije ovo toliki hendikep posto je teren katastrofa, ne moze se razvit napad kako treba.
Mozda neka corka da uleti pa da prodjemo
Upravo tako,nadam se da ce nesto zalutati u njihovoj mrezi....boccaccio je napisao/la:Da je ovaj izasao 1 na 1 sumnjam da bi fulao,imao je situaciju kao na dlanu...nekada je bolje zrtvovati crveni,nego primiti gol,da ste ga primili morali bi dati 2 gola a to je pod ovim uslovima gotovo nemoguce,mozda je bolje ovako jer ste u igri...uslovi za odigravanje su stvarno nemoguci,ovde znanje ne preovladava

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Liverpool FC FK SARAJEVO
Avdic je vazda trco ko lud.vedran86 je napisao/la:jel se ovo avdic dopingovo trci ko lud :D
...JA SAM SARAJEVO...
Steta sto ovo ne udje...
When you walk through a storm hold your head up high
Liverpool FC FK SARAJEVO
Liverpool FC FK SARAJEVO
al jaran trco je uzalud danas fakat prjeti opasnofarek je napisao/la:Avdic je vazda trco ko lud.vedran86 je napisao/la:jel se ovo avdic dopingovo trci ko lud
fala Bogu kazem
nek vako sve utakmice igra ja prezadovoljan
HZSA87
HAJDE HAJDE SAMO ZABI GOOOOOOO

S obzirom kakav je teren, i da igramo sa igracem manje nije ovo lose. I svidja mi se lede na desnoj.
Dino hvala ti.
Dino hvala ti.
Zadnja izmjena: farek, dana/u 10 nov 2010, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
...JA SAM SARAJEVO...
Imali se gdje pratiti na internetu?
i ja isto, ko u horor filmovimaFIFA/UEFA je napisao/la:prvi put na utakmici da cujem grmljavinu :)
...JA SAM SARAJEVO...
evo vidimemce1987 je napisao/la:Imali se gdje pratiti na internetu?
Kevin je napisao/la:Danas ko nemoze na stadion i nema BHT1
bit će opet prijenos na: http://www.****.com
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
ma ne radi
- sarajlija89
- Kontakt:
E jbem ti srecu vise i glupi crveni....odlicno igramo,kako se samo bore...fantasticno
da smo sa 11 igraca sigurno bi vodili do sada....jos ova kisa...bas srece nemamo,al svaka cast momcima..lavovski se bore
Boze pogledaj nas
da smo sa 11 igraca sigurno bi vodili do sada....jos ova kisa...bas srece nemamo,al svaka cast momcima..lavovski se bore
Boze pogledaj nas

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bolji smo i sa igracem manje ... ako vako nastavimo dobit cemo ih
Ako ovako kisa nastavi ovo ce sudija morati prekinuti. Ili mozda ceka do 65 minute pa ako sirokom bude odgovarao rezultat da je onda prekine.
...JA SAM SARAJEVO...
samo da nam nebude ko inace da nam drugi dio opadne formaaS_Roma je napisao/la:Bolji smo i sa igracem manje ... ako vako nastavimo dobit cemo ih
inece ih uzimamo
HZSA87
Ne lupaj, da nema kiše vec bi gubili 2-3 razlike....zahvalite se Bogu što dade kišu, pa se ne može sastaviti ni 3 pasa u igri jer bi vas ljudi prekucali na terenu sa igracem više.sarajlija89 je napisao/la:E jbem ti srecu vise i glupi crveni....odlicno igramo,kako se samo bore...fantasticno
Boze pogledaj nas
Ovako se možete i dalje nadati da uđe u gol neka frljoka.
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA.Mandrak je napisao/la:Ne lupaj, da nema kiše vec bi gubili 2-3 razlike....zahvalite se Bogu što dade kišu, pa se ne može sastaviti ni 3 pasa u igri jer bi vas ljudi prekucali na terenu sa igracem više.sarajlija89 je napisao/la:E jbem ti srecu vise i glupi crveni....odlicno igramo,kako se samo bore...fantasticno
Boze pogledaj nas :roll:
Ovako se možete i dalje nadati da uđe u gol neka frljoka.
Odsad cemo tako komentarisat tvoje postove.
...JA SAM SARAJEVO...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
vaterpolo... i ja se nadam nekom rikošetu... odbici, martineli...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.