I odbrana ti je skill.Da nije,Jarrett Allen bi bio defanzivna gromada,o DeAndreu da ne govorim a Rodman bi bio rupetina protiv Shaqa i Hakeema.Epidaurus je napisao/la:Jer Giannis nije kosarkaska bukva. Nit PG ima toliki skill kao recimo Steph il Harden.BosniaBoston je napisao/la:Logicar ako je kosarka skill prije svega zasto je Giannis bolji od PGa nprEpidaurus je napisao/la:Kobe, Melo, James, Wade, KD, Harden, Paul, Kidd, Klay, Kyrie itd sve same altete sa skillom Thanasisa, ima logike
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sve u minusudscile je napisao/la:'ladno rece da Jokic nema anticipaciju i pozicioniranje. Ala se ide iz krajnosti u krajnost.alemsa je napisao/la:Jokic ne da je rupa nego rupetina, sa sporim stopalima, kretnjom, anticipacijom, pozicioniranja itd.
Frajer nema ni 1 block prosjecno po tekmi niti je kad imao, Harden bolji shot blocker od njeg jebte krv i ima ovaj @ep obraza pricat

Raspravljate se sa covjekom koji je **** Capellu dizao u nebesa, pa vjerujem cak i ispred Jokica... Ne bi me cudil9 da je alem onaj MensurM s klixa, sta god neko kaze ovaj kontru udara, sve to treba banovati dok se ne uozbilje 

Slazem se, odbrana jete skill ali je ocito da je elitna odbrana kod Dwighta puno vise bila zasnovana na elitnoj atletici nego na nekom skillu. Vidimo da je postao nikakav defanzivac cim je izgubio atletiku. Marc Gasol recimo ima vrhunski defanzivni skill jer nikad nije bio ni blizu atleticnom igracu, a citavu karijeru je vrhunski defanzivac. Ne pamtim da je ijedna petica preuzimala Stepha onako dobro kako je Marc to radio u ovom sad finalu.BosniaBoston je napisao/la: I odbrana ti je skill.Da nije,Jarrett Allen bi bio defanzivna gromada,o DeAndreu da ne govorim a Rodman bi bio rupetina protiv Shaqa i Hakeema.
To sto ne pravi blokade ne znaci da nema anticipaciju i pozicioniranje. Za nekoga ko toliko gleda kosarku covjek bi pomislio bi da to znas. Pogledaj malo kako se pozicionira kod skokova i slicno.. Tj gledao si ti sigurno, samo se pravis budala. Ne hvata sigurno skokove na svoju vrhunsku atletiku, nego na to pozicioniranje i snagu.alemsa je napisao/la:Sve u minusudscile je napisao/la:'ladno rece da Jokic nema anticipaciju i pozicioniranje. Ala se ide iz krajnosti u krajnost.alemsa je napisao/la:Jokic ne da je rupa nego rupetina, sa sporim stopalima, kretnjom, anticipacijom, pozicioniranja itd.
Frajer nema ni 1 block prosjecno po tekmi niti je kad imao, Harden bolji shot blocker od njeg jebte krv i ima ovaj @ep obraza pricat
Smijesno je koliko se trudis pojacati necije defanzivne mane uz istovremeno smanjivanje tudjih. Tj po potrebi, kako ti kada odgovara.
@JHam
Ma kakva rasprava. Ovdje vec godinu i kusur ne postoji rasprava, nego samo trolovanje i podj*bavanje drugih.
Obrazlozi, sto se tice C tu mi je jasan stav uvjek bio, nikad nisam postovo C koji je bas los u odbrani, radije bi vazda imao Goberta nego nekog Brook Lopeza, ali uvjek. Kretanje, anticipacija, pozicioniranje sve mu je lose, u x navrata izgleda izgubljen.dscile je napisao/la:To sto ne pravi blokade ne znaci da nema anticipaciju i pozicioniranje. Za nekoga ko toliko gleda kosarku covjek bi pomislio bi da to znas.alemsa je napisao/la:Sve u minusudscile je napisao/la:
'ladno rece da Jokic nema anticipaciju i pozicioniranje. Ala se ide iz krajnosti u krajnost.
Smijesno je koliko se trudis pojacati necije defanzivne mane uz istovremeno smanjivanje tudjih. Tj po potrebi, kako ti kada odgovara.
@JHam
Ma kakva rasprava. Ovdje vec godinu i kusur ne postoji rasprava, nego samo trolovanje i podj*bavanje drugih.
To sto hos reci za Hardena u smislu smanjivanja pa ne mos porediti uticaj beka i C u odbrani.
@jham
Kad sam rekao da je capela bolji od jokica?
JHam je napisao/la:Raspravljate se sa covjekom koji je **** Capellu dizao u nebesa, pa vjerujem cak i ispred Jokica... Ne bi me cudil9 da je alem onaj MensurM s klixa, sta god neko kaze ovaj kontru udara, sve to treba banovati dok se ne uozbilje

bruce bowen godinama bio u najboljim def. petorkama lige a nikad u karijeri nije imao više od 0,6 blokada u sezoni
I?filip13 je napisao/la:bruce bowen godinama bio u najboljim def. petorkama lige a nikad u karijeri nije imao više od 0,6 blokada u sezoni
Nije C

i samo jednom u sezoni imao vise od 1 osv. lopte,1,1,a 8 puta bio u najboljim def. petorkama lige
t. chandler,centar,bio najbolji defanzivac lige a imao samo 1,4 blokade po utakmici
- BosniaBoston
- Kontakt:
1,4 je vece od 0,8
#Punoljetstvo
Pa imat ili nemati blockove ne znaci da je dobar ili los u odbrani, to hoce filip reci i to stoji, slazem se, ali jebga mos imat vise od Brade jebte 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne nego je Dwight za sirotinju.Rokoko87 je napisao/la:Capela Clint je naprednija verzija Howarda
Covjek je bio godinama najbolji C lige, uveo limitiranu ekipu u finale lige, kakav god da je ostatak lige bio to je **** strasno postignuce. Bio je sila, ubica, jeo je malu djecu. Ali to nije vise taj Howard, ovaj kojeg su Lakersi doveli je treci centar ekipe trenutno. Kraj price.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije bit u naslovu nego u sustini,pogledajte video

#Punoljetstvo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hoce to drogaTracy3McGrady je napisao/la:Jeste vidjeli Delonte Westa jbt?
jedan igrac ima 0,7 blokada po utakmici,drugi ima 0,7 blokada po utakmici,u zadnjoj sezoni,statistike tako kazu,ali je jedan ipak bolji bloker,fascinantno
Filip sta pricas opet sebi u njedra
Nije nego prosle kolega, ja govorim o godini a ne o sezoniNEZALAGANJE je napisao/la:Mislis pretprosle?Balon je napisao/la:zato sto je i pola Howarda bolja opcija od ovih preostalih centara
frajer je jos prosle godine imao 30-30 utakmicu
u martu 2018 razbio Brooklyn
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.