america atm near meChampions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Poslao im ja poruku za ton kad odmah odgovorise i fakat pustise momentalno ton sa stadiona
america atm near me
america atm near meDINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Poslao sam im poruku na fb, izgleda nisam bio jedini.tm01hzne je napisao/la:Čitaju forummirgerr je napisao/la:Trica.Derdiyok je napisao/la:Ko prenosi Dinamo ?
Koliko dobijaju za prolazak u grupnu fazu CL, a koliko eventualno u EL ?
Evo popravili ton.![]()
Evo isto mi napisali ko i mikyu
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Kako glup faul Milunovića 
Eki Valbuena u Olympiakosu.
Eki Valbuena u Olympiakosu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
YB dominirao u ovih 35 minuta, ali ovakva je bila statistika poslije 20 minuta prošle godine u Salzburgu pa su Beograđani opet prošli

Prošle sezone je bila ludnica gledajući kvalifikacione tekme Zvijezde.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zvezde*
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Dinamo ne možeš pronaći gdje gledati, samo tekstualni prenos i izgleda da ide im dobro
27' - Prilika za Rosenborg! Soderlung je ostao sam na šest-sedam metara i dvaput zapucao po golu, opasno je to bilo, ali su Ademi i Dilaver nekako uspjeli blokirati norveškog napadača.
31' - Još jedna šansa za domaće! Adegbenro je prelako došao u poziciju za udarac, pucao je iz okreta, a fantastičnom se intervencijom istaknuo Dominik Livaković!
36' - Evo napokon i nekakvog odgovora dinamovaca. Ušli su u polukontru i Petković je pokušao pronaći Hajrovića, ali nije to bilo precizno dodavanje, Norvežani su se lako obranili.
37' - Prilika za Rosenborg! Još jednom je zaprijetio opasni Akintola, pucao je iz teške situacije s desetak metara iskosa, no srećom i ovoga je puta Livaković siguran na golu.
39' Pripremao se na šut Dani Olmo, ali nije mu sjeo ovaj udarac. Otišlo je to otprilike prema korner zastavici Rosenborga, ali bar su Dinamovci stigli pred domaći gol. Odlično je nedugo nakon toga Petković maestralno petom kroz noge gurnuo loptu svom čuvaru i zatim proigrao Oršića koji je pucao direktno u Hansena.
41' Bilo je sad opasno pred golom Dinama, ali nasreću, Adegbenro je promašio cijelu loptu. Izgledalo je ovo opasno, ali Nigerijac u tom trenutku nije briljirao. Mogu odahnuti 'plavi' i krenuti u novi napad.
43' Žuti karton Emir Dilaver bio je jako neoprezan u ovom startu. Laktom je pogodio Soderlunda i Rosenborg ima veliku priliku zaprijetiti iz slobodnog udarca. Bit će to malo s desne strane, otprilike 25 metara od Livakovićeva gola.
44' Koliko je sreće imao Dinamo! Odlično je potegnuo Hedenstad i pucao direktno u stativu. Ostao je stajati Dominik Livaković, ne bi ga se moglo okriviti, udarac je bio odličan i nasreću odsjeo na lijevoj stativi.
27' - Prilika za Rosenborg! Soderlung je ostao sam na šest-sedam metara i dvaput zapucao po golu, opasno je to bilo, ali su Ademi i Dilaver nekako uspjeli blokirati norveškog napadača.
31' - Još jedna šansa za domaće! Adegbenro je prelako došao u poziciju za udarac, pucao je iz okreta, a fantastičnom se intervencijom istaknuo Dominik Livaković!
36' - Evo napokon i nekakvog odgovora dinamovaca. Ušli su u polukontru i Petković je pokušao pronaći Hajrovića, ali nije to bilo precizno dodavanje, Norvežani su se lako obranili.
37' - Prilika za Rosenborg! Još jednom je zaprijetio opasni Akintola, pucao je iz teške situacije s desetak metara iskosa, no srećom i ovoga je puta Livaković siguran na golu.
39' Pripremao se na šut Dani Olmo, ali nije mu sjeo ovaj udarac. Otišlo je to otprilike prema korner zastavici Rosenborga, ali bar su Dinamovci stigli pred domaći gol. Odlično je nedugo nakon toga Petković maestralno petom kroz noge gurnuo loptu svom čuvaru i zatim proigrao Oršića koji je pucao direktno u Hansena.
41' Bilo je sad opasno pred golom Dinama, ali nasreću, Adegbenro je promašio cijelu loptu. Izgledalo je ovo opasno, ali Nigerijac u tom trenutku nije briljirao. Mogu odahnuti 'plavi' i krenuti u novi napad.
43' Žuti karton Emir Dilaver bio je jako neoprezan u ovom startu. Laktom je pogodio Soderlunda i Rosenborg ima veliku priliku zaprijetiti iz slobodnog udarca. Bit će to malo s desne strane, otprilike 25 metara od Livakovićeva gola.
44' Koliko je sreće imao Dinamo! Odlično je potegnuo Hedenstad i pucao direktno u stativu. Ostao je stajati Dominik Livaković, ne bi ga se moglo okriviti, udarac je bio odličan i nasreću odsjeo na lijevoj stativi.
Na Areni 3 je Dinamo.
AS3 prenosiDrape je napisao/la:Dinamo ne možeš pronaći gdje gledati, samo tekstualni prenos i izgleda da ide im dobro
Evo i stream:
Reci to "Englezima" umjesto Red Star ili BelgradeItsRamiz je napisao/la:Zvezde*
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma i srbi su isti i gori ali eto budimo im primjerDerdiyok je napisao/la:Reci to "Englezima" umjesto Red Star ili BelgradeItsRamiz je napisao/la:Zvezde*
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Jest i glup ovaj Assale Boze sacuvaj
Kakav pogodak Gojaka
Nego jes krivo ovom bratu komentatoru areni 3 srb, dade Gojak golcinu on zasuti evo ga ne progovara 3min koliko mu je krivo sto Dinamo dade gol
Nego jes krivo ovom bratu komentatoru areni 3 srb, dade Gojak golcinu on zasuti evo ga ne progovara 3min koliko mu je krivo sto Dinamo dade gol
Gojakronaldo99 je napisao/la:Kakav pogodak Gojaka
Samo što nije zaplakao Filip Stanić...strašno
Evo ga jos sebi ne moze doci, strasno kako mu je krivo, ovo jos ne dozivjeh kod komentatoratm01hzne je napisao/la:Gojakronaldo99 je napisao/la:Kakav pogodak Gojaka
Nego jes krivo ovom bratu komentatoru areni 3 srb, dade Gojak golcinu on zasuti evo ga ne progovara 3min koliko mu je krivo sto Dinamo dade gol![]()
Samo što nije zaplakao Filip Stanić...strašno
Bas vala. Teski neprofesionalizam.ronaldo99 je napisao/la:Kakav pogodak Gojaka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.