FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Vjerujte Irfi braćo, čovjek barata informacijama 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neka postavi Stila anketu na story
Da li da zaigram na derbiju? Da/Ne
Da li da zaigram na derbiju? Da/Ne
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Svi k'o jedan, svi "ne", zbog Amara! 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Svi k'o jedan, svi "ne", zbog Amara!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Shorty i Krpic vidjeni u Slatko i slano.Svaki dan trebam dolazit i imat cu selfi sa svim igracima 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
dobro je mjesto, ima zdravih stvari a i na pljuvomet je od stadiona, samo pravo, ne mogu se ni izgubiti usputBosniaBoston je napisao/la:Shorty i Krpic vidjeni u Slatko i slano.Svaki dan trebam dolazit i imat cu selfi sa svim igracima
Ja vidjoh Zajmovica i Krsica jucerBosniaBoston je napisao/la:Shorty i Krpic vidjeni u Slatko i slano.Svaki dan trebam dolazit i imat cu selfi sa svim igracima
Ja se danas sliko sa Asimom.BosniaBoston je napisao/la:Shorty i Krpic vidjeni u Slatko i slano.Svaki dan trebam dolazit i imat cu selfi sa svim igracima
23
@Osim13LjoZee je napisao/la:Ja vidjoh Zajmovica i Krsica jucerBosniaBoston je napisao/la:Shorty i Krpic vidjeni u Slatko i slano.Svaki dan trebam dolazit i imat cu selfi sa svim igracima
Zasladi šta sa Dženom
Željo u Bihaću,8.septembar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Skihim igramo?UBIPITAR je napisao/la:Željo u Bihaću,8.septembar
U Bihacu kyrac zvacu hej hej hej
23
Dobro nam dosli, prosli put je top bilo kad smo igrali prijateljskuUBIPITAR je napisao/la:Željo u Bihaću,8.septembar
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
@harden bolje vas nasli. Neka bude i ovaj put dobra atmosfera aBd. 
-
samoposmatram
- Kontakt:
Beganovic se polako vraca poslije krace pauze golom protiv Bratstva. Ako Bogda sto prije nam se vrati.
Ko je to?samoposmatram je napisao/la:Beganovic se polako vraca poslije krace pauze golom protiv Bratstva. Ako Bogda sto prije nam se vrati.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Tata-mata.Raonffa je napisao/la:Ko je to?samoposmatram je napisao/la:Beganovic se polako vraca poslije krace pauze golom protiv Bratstva. Ako Bogda sto prije nam se vrati.
Dzenis DzenisRaonffa je napisao/la:Ko je to?samoposmatram je napisao/la:Beganovic se polako vraca poslije krace pauze golom protiv Bratstva. Ako Bogda sto prije nam se vrati.
Aha, ma zbuni me ovo "protiv Bratstva", znam da su oni druga liga, a znam da Dženis igra za TC pa zato 
-
samoposmatram
- Kontakt:
Prijateljska protiv bratstva iz bratunca. Nije zbog gola ali dobro da se vratio igri. Dobro bi nam dosao.Raonffa je napisao/la:Aha, ma zbuni me ovo "protiv Bratstva", znam da su oni druga liga, a znam da Dženis igra za TC pa zato
Trenutno korisnika/ca: DrogbaDidier i 2 gosta.