FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

simidobar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la simidobar » 27 avg 2019, 23:23

Sigurno da ih možete pobijediti.Neke igrače će čuvati za derbi a neki igrači su već umorni od Veleža.2/4 tima im neigra.To iskoristite igrajte kao protiv nas i zagarantovana je pobjeda i povrijedite im onog Gavrića i Šerbečića
Hocel ovi ikad igrom osvojit nesto.. :crazy: veliki klub i "sportski" rival.. :facepalm:

Valjda nekad svate da je u pitanju igra a ne rat..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 27 avg 2019, 23:34

simidobar je napisao/la:
Sigurno da ih možete pobijediti.Neke igrače će čuvati za derbi a neki igrači su već umorni od Veleža.2/4 tima im neigra.To iskoristite igrajte kao protiv nas i zagarantovana je pobjeda i povrijedite im onog Gavrića i Šerbečića
Hocel ovi ikad igrom osvojit nesto.. :crazy: veliki klub i "sportski" rival.. :facepalm:

Momak prvo clansku na pokaz i baklju, pa onda pisi

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 avg 2019, 23:35

simidobar je napisao/la:

Fulio si temu :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 27 avg 2019, 23:42

Kakve ba 2/4 tima, pa Tatar ako bude igrao u prvih 11 će im biti 8 standardnih prvotimaca. Ma da na to i ne treba obraćat pažnju, to u derbiju neće puno značiti.
1921

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 avg 2019, 23:42

LjoZee je napisao/la: Fulio si temu :mrgreen:

Pardon :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 avg 2019, 23:46

kontrasviju je napisao/la:Kakve ba 2/4 tima, pa Tatar ako bude igrao u prvih 11 će im biti 8 standardnih prvotimaca. Ma da na to i ne treba obraćat pažnju, to u derbiju neće puno značiti.
Hodzic se vratio. Sam Husref pred jednu njihovu tekmu rekao kako se ne trebaju racunati Pidro i Stanojevic u istu grupu kao npr. Rahmanovic i to jer odavno znaju da na njih ne mogu racunati. I onako je malo zustrije reagovao kad je novinar njih ubrojao. Jos mu rekao u fazonu jesu li lose pripreme razlog za ove povrede. Jos ostriji bio zbog toga. :mrgreen:
Taj sam press slusao na Radio Sarajevu ono lajv bio.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 avg 2019, 01:01

kontrasviju je napisao/la:Kakve ba 2/4 tima, pa Tatar ako bude igrao u prvih 11 će im biti 8 standardnih prvotimaca. Ma da na to i ne treba obraćat pažnju, to u derbiju neće puno značiti.
Sorry na upadu. Nije nama problem nedostatak igrača kada pogledaš po imenima na papiru, nego je problem kada pogledaš nedostatak po pozicijama. Sakati smo na sredini i tu igraju Đokanović ili Mustafić koji su treća opcija, uz Krstu koji igra neprirodnu poziciju, ili ako ga staviš na prirodnu, Gavrić mora igrati neprirodnu. Zato imamo probleme u organizaciji igre jer ni Gavrić ni Krste nisu dinamični igrači. Osim toga, taj nedostatak igrača nama onemogućuje rotacije i doziranje minutaže u ovom gustom rasporedu, i svi su na izdisaju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 28 avg 2019, 01:42

Sve ijedan pitar ima bahat stav, tipa da hocemo izvest B tim da vidimo sta mozete, tipa bice ovo lagani trening itd. Ja sam ubijedjen da ce ovo biti jedno bolno spustanje za njih, mi smo dosta ozbiljnija ekipa ove sezone nego li prosle, puno ozbiljnija nego sto misle. U sustini, jedva cekam subotu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 avg 2019, 10:07

Vidi Salifua sto cestita Asimu u dva posta za redom na instagramu :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 avg 2019, 11:42

Jagodića raduje i što Željezničar dolazi s kompletnim timom.

"Razgovarao sam i sa Amarom Osimom koji je rekao kako u Bihać dolazi s kompletnim timom. To će biti jedno dvodnevno druženje i očekujem da će publika imati šta da vidi i da će stadion biti ispunjen."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 avg 2019, 12:04

Manijaci19871921 je napisao/la:Sve ijedan pitar ima bahat stav, tipa da hocemo izvest B tim da vidimo sta mozete, tipa bice ovo lagani trening itd. Ja sam ubijedjen da ce ovo biti jedno bolno spustanje za njih, mi smo dosta ozbiljnija ekipa ove sezone nego li prosle, puno ozbiljnija nego sto misle. U sustini, jedva cekam subotu.
Oni na osnovu zadnjeg rezultata se bahate da kazem tako. Mi jesmo ozbiljniji tim na terenu trenutno sa karakterom i tim stvarima, ali vidio si zadnji derbi mi krenuli zestoko 15 minuta i onda ti se dese one dvije greske najgluplje i 0:2. Svakako smo bili u k tad i sa karakterom, igraci sa samopouzdanjem pa se nismo vratili. Bukvalno nikad ne znas sta se moze desiti u derbiju. Moze neko krenuti odlicno i jedna greska syeba sve.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 avg 2019, 12:15

LjoZee je napisao/la:
Manijaci19871921 je napisao/la:Sve ijedan pitar ima bahat stav, tipa da hocemo izvest B tim da vidimo sta mozete, tipa bice ovo lagani trening itd. Ja sam ubijedjen da ce ovo biti jedno bolno spustanje za njih, mi smo dosta ozbiljnija ekipa ove sezone nego li prosle, puno ozbiljnija nego sto misle. U sustini, jedva cekam subotu.
Oni na osnovu zadnjeg rezultata se bahate da kazem tako. Mi jesmo ozbiljniji tim na terenu trenutno sa karakterom i tim stvarima, ali vidio si zadnji derbi mi krenuli zestoko 15 minuta i onda ti se dese one dvije greske najgluplje i 0:2. Svakako smo bili u k tad i sa karakterom, igraci sa samopouzdanjem pa se nismo vratili. Bukvalno nikad ne znas sta se moze desiti u derbiju. Moze neko krenuti odlicno i jedna greska syeba sve.
Mi smo rekli nama bod puna kapa , niko nije rekao da cemo pobijedit , cak smo vama dali ulogu apsolutnog favorita , jer pored brace Zec , Krpica i Zajmovica , ovi nasi nemaju sta traziti , bod i nabit se na nogom , a vi ako ne pobijedite sad , ne znam kad ce te :thumbup:

SoulEclipsee
Kontakt:

Post Postao/la SoulEclipsee » 28 avg 2019, 12:42

Pa kad bi izveli B tim mi bi njih ovaj put mlatnuli 4:0 ,previse su se oni nafurali,ko visoko leti nisko pada :mrgreen:

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 28 avg 2019, 13:05

Bezveze mi ta priča B tim ovo ono.
Ako ne odigramo dobro nemamo se čemu nadati.
Što bi rekli, do nas je.
💩💩

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 avg 2019, 13:13

Je li istina da nam sudi pitar?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Benzapen
Kontakt:

Post Postao/la Benzapen » 28 avg 2019, 13:24

Ma direktno da Salem Prolić sudi, mi ako budemo kako treba prije svega s glavama pa tek onda s nogama, oni su donji.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 avg 2019, 13:28

Ko cita iz uprave neka proba dovesti stopera Igora Bubnjica, igrao za Hr reprez, nema kluba. Sto da ne...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 avg 2019, 13:56

HeraklitMracni je napisao/la:Mi smo rekli nama bod puna kapa , niko nije rekao da cemo pobijedit , cak smo vama dali ulogu apsolutnog favorita , jer pored brace Zec , Krpica i Zajmovica , ovi nasi nemaju sta traziti , bod i nabit se na nogom , a vi ako ne pobijedite sad , ne znam kad ce te :thumbup:
Da si rekao pored Veselinovica, Ramovica pa hajd, ali pored Asima i Zajmovica :mrgreen:
To apsolutni favoriti i to ne postoji u derbiju. Mozda ti fakat tako mislis bod super, ali imam ja i rodbine i vidim po fb price koji navijaju za vas klub sta misle i sta pisu. Itekako je vecina vasih ubjedjena u tri boda i opet neko rastavljanje na proste faktore. Ima subota pa cemo vidjeti aBd. Nadati se dobroj utakmici. ;)
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 28 avg 2019, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 28 avg 2019, 14:02

Za derbi se posavjetovati sa Sabljom i Adom, i eto pobjede.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 avg 2019, 14:07

samoposmatram je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Aha, ma zbuni me ovo "protiv Bratstva", znam da su oni druga liga, a znam da Dženis igra za TC pa zato :D
Prijateljska protiv bratstva iz bratunca. Nije zbog gola ali dobro da se vratio igri. Dobro bi nam dosao.
Dobar bi bio da.pomogne dini pekicu jedino :urnebes:
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 21 gost.