Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
Nikad nisam volio da nam igraci igraju za Dinamo. Ili su tu zavrsili ili zglajzali.
Gojaku sto brze zelim da se ispali iz Dinama i da napravi karijeru kakvu zasluzuje.
Golcina za desetak miliona Eura. Nek mu se sagnu i Bijelica i Olmo i dobro ga pocuclaju.
Gojaku sto brze zelim da se ispali iz Dinama i da napravi karijeru kakvu zasluzuje.
Golcina za desetak miliona Eura. Nek mu se sagnu i Bijelica i Olmo i dobro ga pocuclaju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sta mu se Olmo ima saginjat?
Zato sto je i njemu ovim digao cijenujasmin10 je napisao/la:Sta mu se Olmo ima saginjat?
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- ArtVandelay
- Kontakt:
Jos samo izgurati ovu sezonu, pokazati se u CL i onda ispaliti se u neku top 5 ligu, po mogucstvu u Njemacku ili Italiju.
Predobar je Amer da bi ostao u Dinamu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Pa onda mu se valjda treba sageti Dinamo, a ne Olmo. Olmo svakako moze birati klub u koji ce da ide. Zapravo ovo njemu moze samo škoditi, jer ce Dinamo traziti vise para.ItsRamiz je napisao/la:Zato sto je i njemu ovim digao cijenujasmin10 je napisao/la:Sta mu se Olmo ima saginjat?
Kad ti je tim u panici tj seru se u gace ti preuzimas odgovornost i pravis potez koji odlucuje dvomec...odlika velikih igraca....ovaj momak bi bio starter u najmanje 70 posto klubova liga petice...a ovi sto pljuju po ovom momku nakon jedne osrednje partije su takvi bijednici i kompleksasi da nije ni cudo sto svak iole pametniji bjezi iz bosne....biti okruzen takvim ljudskim sljamom je ravno dzehenemu... Da je amer srbin svrsavali bi na njeg svi kolektivno....bravo amere pisaj po raspalim srbalijskim fgr bjednicima...nadam se da ce ovi degeni u schalkeu imati pameti da te dovedu uskoro....
Tablete, majstore, tabletegruezi je napisao/la:Kad ti je tim u panici tj seru se u gace ti preuzimas odgovornost i pravis potez koji odlucuje dvomec...odlika velikih igraca....ovaj momak bi bio starter u najmanje 70 posto klubova liga petice...a ovi sto pljuju po ovom momku nakon jedne osrednje partije su takvi bijednici i kompleksasi da nije ni cudo sto svak iole pametniji bjezi iz bosne....biti okruzen takvim ljudskim sljamom je ravno dzehenemu... Da je amer srbin svrsavali bi na njeg svi kolektivno....bravo amere pisaj po raspalim srbalijskim fgr bjednicima...nadam se da ce ovi degeni u schalkeu imati pameti da te dovedu uskoro....

da je tu umjesto petkovica ili makar gavranovica onaj retardirani hodzic...
Rokoko87 je napisao/la:Samo da se Vuchevichu sjetim familije usput onako

na haparatima je
gdje ce neko ponikao u nasoj ligi dati onakav gol
Ma on osim njuha za gol nije imao nista tako da msm da i nije retardiran koliko nije talentovanVarg je napisao/la:da je tu umjesto petkovica ili makar gavranovica onaj retardirani hodzic...
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Predobar igrac obicno nije rezerva.ArtVandelay je napisao/la:Jos samo izgurati ovu sezonu, pokazati se u CL i onda ispaliti se u neku top 5 ligu, po mogucstvu u Njemacku ili Italiju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
ma to ga trener izvadio malo da se prodrma ekipa
Odvadite malo, ova frljoka ljevicom nije od Gojaka napravila Olma.
Dobro je sto ce mu popraviti status u ekipi i podici samopouzdanje i cijenu.
Ja sam se nadao da ispadaju jer bi Olmo onda sigurno isao. Ovako ce mozda ostati. Izgleda da im je Moro-Ademi-Olmo trio u sredini, a Gojak zlatna rezerva.DrFilgud je napisao/la:Odvadite malo, ova frljoka ljevicom nije od Gojaka napravila Olma.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma i to je ok, mada mislim da bi mogao mozda upasti u prvih 11, umjesto Izeta. Ovo s njim bas i ne ide.Justin je napisao/la:Ja sam se nadao da ispadaju jer bi Olmo onda sigurno isao. Ovako ce mozda ostati. Izgleda da im je Moro-Ademi-Olmo trio u sredini, a Gojak zlatna rezerva.DrFilgud je napisao/la:Odvadite malo, ova frljoka ljevicom nije od Gojaka napravila Olma.
U reprezentaciji treba startovati, umjesto Duljevica.
i filguldzija se dojmi haparatisan.....do zraka junuzeee, do zraaka
kakvo samaranje dijasporaca Amer-beya
kakvo samaranje dijasporaca Amer-beya

Doktore! 

Ma nema Ara šta tražiti na ovom nivou.Varg je napisao/la:da je tu umjesto petkovica ili makar gavranovica onaj retardirani hodzic...
Mislio sam da može, al' pokazao ja da ne može. Njegov osnovni problem je strašno slab radijus kretanja, pa čovječe on je visok 1,82 a "pokretan" je koliko i Peter Crouch.
Jednostavno slabo koristi prostor, ponaša se kao klasični sidraš, a nema uopšte nikakvu konstituciju da bi mogao igrati ulogu takvog napadača.
Talenat je tu, tehnika je tu, al' džaba kada nema tu pokretljivost i taktički je neodgovoran, u onoj zadnjoj sezoni u Dinamu x puta se zabije među protivničku odbranu i čeka da mu neko servira šansu, ne kreće se, ne nudi se, bukvalno je igrač manje u polju, ne može tako jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ultrabosnia
- Kontakt:
Amer je pokazao da moze odlicno odigrati i na utakmici protiv Italije. Odlican igrac za sad, ocekujem da bude jos bolji
I kad ti budu svi leđa okrenuli
Imam brigu da se nije docepao zileta...AirRamiz je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Samo da se Vuchevichu sjetim familije usput onako![]()
na haparatima je
gdje ce neko ponikao u nasoj ligi dati onakav gol
Vec vidim citulju u Avazu:
"Svom najvecem fanu, prerano otislom..."
Vedran Kjosjevski
Siguran sam da bi i sindikat igraca PL zakupio citavu stranicu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, Edincapitano, jasmin10 i 35 gostiju.