Da bar napravi transfer u neku kvalitetnu ligu, tursku cvajtu recimo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U sržVarg je napisao/la:da li je moguce da ovde neki podrzavaju poziv iz zahvalnosti 4. GOLMANU BURNEMOUTA, kakvu poruku time bi poslali mladim igračima? reprezentacija nije merhamet
ja sam za to da mu se ponudi da bude trener golmana, mjesto u savezu ili nesto
Cuj kakvu bi poruku poslali mladim igracimaVucevich je napisao/la:A treći golman Šeljeznićara?
Velika sramota da je osto Bez poziva najbolji golman prämjer league, iz najbolje golmanske skole fudbala " šejla" ! Da bude upisano u historiji kakve golmane je dala skola fudbala "sejla" , Adnan Guso ( Pandurii, navodno neki klub u rumuniji) - Kemal Hasagic (Altay , Gaziantepsor , Liga petice) , ibrisim Sehic ( erzurumspor, liga petice ) Vjetar Kosovski ( trenutno Bez kluba, uskoro liga petice ) ... najmanje jedan od ovih golmana ce nas odvesti na svjetsko prvenstvo !!! Mozda u velikom Brazilu ! IdemooooVucevich je napisao/la:A treći golman Šeljeznićara?
Koja si ti dalabubhfanatic14 je napisao/la:Velika sramota da je osto Bez poziva najbolji golman prämjer league, iz najbolje golmanske skole fudbala " šejla" ! Da bude upisano u historiji kakve golmane je dala skola fudbala "sejla" , Adnan Guso ( Pandurii, navodno neki klub u rumuniji) - Kemal Hasagic (Altay , Gaziantepsor , Liga petice) , ibrisim Sehic ( erzurumspor, liga petice ) Vjetar Kosovski ( trenutno Bez kluba, uskoro liga petice ) ... najmanje jedan od ovih golmana ce nas odvesti na svjetsko prvenstvo !!! Mozda u velikom Brazilu ! IdemooooVucevich je napisao/la:A treći golman Šeljeznićara?
Ima, pisalo se o njemu ovdje. Porijeklom iz Teslica tj jedno selo blizu TeslicaBazinga12345 je napisao/la:Ima li Dario Maresic ikakve veze s nama?
Hvala ti, vidim da je potpisao za Reims danas.Vucevich je napisao/la:Ima, pisalo se o njemu ovdje. Porijeklom iz Teslica tj jedno selo blizu TeslicaBazinga12345 je napisao/la:Ima li Dario Maresic ikakve veze s nama?
Nakon utakmice pred novinare je izašao stoper Dinama Emir Dilaver koji je bio vrlo dobro raspoložen, možda i previše…
“Boli me ***** kako smo igrali. Dinamo je u Ligi prvaka, pa nek drugi gledaju. Ne zanima me kako smo igrali. Nekad smo igrali dobro pa nismo prošli. Znamo koliko ovo vrijedi i nitko se neće sjećati kako smo igrali, već da smo se plasirali u Ligu prvaka”, rekao je Dilaver.
samo za ovog begica nisam znao i za razliku od ostalih izgleda mi sasvim realno da igra za nas
nije nastupio ni za jednu reprezentaciju do sad , bukvalno se mogao naći na ovom sada spiskuDrFilgud je napisao/la:A kako znate da ima pravo igrati za nas?
Sad vidjeh da je rodjen u Posusju.Varg je napisao/la:nije nastupio ni za jednu reprezentaciju do sad , bukvalno se mogao naći na ovom sada spiskuDrFilgud je napisao/la:A kako znate da ima pravo igrati za nas?
samo stoper je to, frajer gotov 2 metra visok
nisam vjerovao da ce se ovo desiti, znaci ipak cekamo jos godinu dok ne dodje kod nas jer nece dok ga njemci budu zvali, to je valjda svima jasno da nemamo tu sta uraditimimmo79 je napisao/la:Burnić pozvan u mladu selekciju DFB-a odnosno Njemačke, da i igra u tursokoj drugoj ligi bio bi garant pozvan jer je to inace jaka liga![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], COYGBiH, fukara87, Google Adsense [Bot], HariTz, Jegres, jurisicduska, Vrhbosnian i 72 gosta.