FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo mi je žao što se nisu odmorili Hebibović i Velkoski, al nadam se da će se spremiti do derbija i izgurat to do kraja.
Šteta za Tatara, al nadam se da će se vratiti poslije pauze.
Protiv kona: Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Mustafić, Hebibović, Gavrić, Milanović, Ahmetović
Pitanje je može li cijelu odigrati Hebibović, al tu imamo Šišića, nije da sam baš sretan zbog tog.
Velkoski, umoran je i preloše je odradio zadnje utakmice ali treba uzeti u obzir njegovu želju i motiv na derbijima, iskupiće se.
Šerbečić će se odmorit, mlad je, pametan, ne brinem se za njega.
Letić mi je malo kritičan, pitanje je hoćel' bit svjež.
Lazić i Gavrić će biti ko' novi, kao i Ahmetović. Nije problem ni sa Milanovićem. Iskreno se nadam da Hodža može odigrati 90 minuta.
Ma yebat ćemo kone, mada bi bio zadovoljan i bodom.
Šteta za Tatara, al nadam se da će se vratiti poslije pauze.
Protiv kona: Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Mustafić, Hebibović, Gavrić, Milanović, Ahmetović
Pitanje je može li cijelu odigrati Hebibović, al tu imamo Šišića, nije da sam baš sretan zbog tog.
Velkoski, umoran je i preloše je odradio zadnje utakmice ali treba uzeti u obzir njegovu želju i motiv na derbijima, iskupiće se.
Šerbečić će se odmorit, mlad je, pametan, ne brinem se za njega.
Letić mi je malo kritičan, pitanje je hoćel' bit svjež.
Lazić i Gavrić će biti ko' novi, kao i Ahmetović. Nije problem ni sa Milanovićem. Iskreno se nadam da Hodža može odigrati 90 minuta.
Ma yebat ćemo kone, mada bi bio zadovoljan i bodom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hareta za derby od prve.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ocekujem neki sut sa 25 metara i da Hebib pritrci i zabije gol. Onako diskutabilna situacija da bude Hebib malo u ofsajdu i da ostane tako 0:1 da se useru od muke. Da objave na svim portalima kako su pokradeni. Da Igor Kristic komentarise tekmu i da se mora radovati nasem golu. Da pljuju sudije i tjeraju savez i upravu. Da onaj tuljan iz saveza kaze da je sve regularno u bht sport, a svi da fino vidimo ofsajd.
Allaha mi kad bi nasih 8 izaslo na teren, ja se ne bi bojo vagina iz golubarnika.
Skidaj gace zeljana, eto kitara na celu sa Lazicem, da te isprskaju kako samo tebi dolikuje, najvecoj sarajevakoj drolji.
Allaha mi kad bi nasih 8 izaslo na teren, ja se ne bi bojo vagina iz golubarnika.
Skidaj gace zeljana, eto kitara na celu sa Lazicem, da te isprskaju kako samo tebi dolikuje, najvecoj sarajevakoj drolji.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 28 avg 2019, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kad se sve uzme u obzir sa bodom moramo biti zadovoljni. Jedina je žal što je Široki dosta loš i što su se prije ovdje mogla uzeti tri boda nego na derbiju. Biće teško ali ako ništa vraćaju se Lazić i Gavrić (ma da nisam njegov fan), a nadam se i Rahmanović da će biti spreman za bar poluvrijeme.
Dosad nikad nisam kritikovao Husrefa ali za ovo večeras malo moram. Kao prvo počeo je sa Velkoskim na krilu a Hebibom iza Handžića. Tu su bila dva problema, Velkoski nije pomagao u odbrani pa se par puta Šabanović našao sam na dvojici igrača Širokog. A drugi je što se Hebib izgubio ko AMC.
Nadalje, naša ponajbolja dva igrača večeras trkom, zalaganjem i sigurnošću su bili Mustafić i Đokanović. Mislim da je umjesto njih morao mijenjati Velkoskog i Hebiba. Tako bi ih i više odmorio za derbi. A mislim i da bi mi izgledali svježije na kraju utakmice i imali više šanse da zaprijetimo nego što smo imali. Hodžić na kraju završava u sredini??
Što se tiče igrača. Šabanović i Kurdić svaka čast. Hebib i Krste slabo kretanje i dosta umora, moraju odmoriti, lopta im bježi. Letić nekoliko katastrofalnih dodavanja ali trudio se. Milanović mora malo početi trenirati prolaz u lijevu stranu, svaki mu je potez isti finta tijelom i namješta se desno na desnu nogu. Ima dobar ubačaj iz prekida ali ostalo tanko. Ostali očekivano (od Šerbečića je postalo očekivano da ovako odigra, bravo momak!).
Dosad nikad nisam kritikovao Husrefa ali za ovo večeras malo moram. Kao prvo počeo je sa Velkoskim na krilu a Hebibom iza Handžića. Tu su bila dva problema, Velkoski nije pomagao u odbrani pa se par puta Šabanović našao sam na dvojici igrača Širokog. A drugi je što se Hebib izgubio ko AMC.
Nadalje, naša ponajbolja dva igrača večeras trkom, zalaganjem i sigurnošću su bili Mustafić i Đokanović. Mislim da je umjesto njih morao mijenjati Velkoskog i Hebiba. Tako bi ih i više odmorio za derbi. A mislim i da bi mi izgledali svježije na kraju utakmice i imali više šanse da zaprijetimo nego što smo imali. Hodžić na kraju završava u sredini??
Što se tiče igrača. Šabanović i Kurdić svaka čast. Hebib i Krste slabo kretanje i dosta umora, moraju odmoriti, lopta im bježi. Letić nekoliko katastrofalnih dodavanja ali trudio se. Milanović mora malo početi trenirati prolaz u lijevu stranu, svaki mu je potez isti finta tijelom i namješta se desno na desnu nogu. Ima dobar ubačaj iz prekida ali ostalo tanko. Ostali očekivano (od Šerbečića je postalo očekivano da ovako odigra, bravo momak!).
BRAVO! Pridruzujem se cestitki i pozdravu!Memara je napisao/la:Krste, hebem li ti Makedoniju i to onu sjevernu.
Sto bi englezi rekli "FUCKIN' DISGRACEFUL"
Jos kapiten
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Opaska na vecerasnjoj tekmi. Kovacevic se previse opustio i ceka napadaca da ispuca loptu, a to ce nam se osvetiti prije ili kasnije. Druga stvar, istrcavanja. Ako si krenuo vec, idi do kraja ma sta god bilo. Ona situacija kod udarca glavom Matica, Vladan ostao na 5-6 metara, sreca pa covjek masi za par centimetara.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bod k'o kuća. Krletu ponuditi mjesto u akademiji, ne tjerati ga, ali mislim je to to sto sto se tice aktive igranja. Kovacevic evo vec druga tekma sa svojim nekim neobjasnjivim ispadima ali jbg nas je treba ga istrpiti.
Sramite se. Pa krle nije odmaro haman pa nikako. On je bio sa repkom za vrijeme pauze, pa sad se zrtvuje gdje god fali igrac on igra. Sramota ste.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 28 avg 2019, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Nas koji pratimo FK Sarajevo,"isprdo " znaci isprepadao jos smo veceras trebali izgubiti po igri sa 2,3 razlike najmanje.Samo nas je sreca spasila veceras,nista vise.Kamuflazn je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Nemoj Bgt vise da se sprda samo je nas "isprdo"Kamuflazn je napisao/la:Realno, prvo smo trebali voditi 2 razlike ali smo bili smuseni. Drugo bas slabo, ne pamtim slabije jos od jesica. Malo se husref isprdo sa ovim coricem, stavio 2 beka u vezu, bez 9 igraca plus ahmo sa klupe. Hahahha.
A ko ste vi, strumfovi?
9 igraca van stroja
1 mjesto na tabeli
5 akademaca igra
Jasta nego sprdanje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hahahahahahahaah..... Jel opet igro pod injekcijamaKamuflazn je napisao/la:Sramite se. Pa krle nije odmaro haman pa nikako. On je bio sa repkom za vrijeme pauze, pa sad se zrtvuje gdje god fali igrac on igra. Sramota ste.
Lik od prošle polusezone igra pod injekcijama
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 28 avg 2019, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pocnite pratiti skijaske skokove ali ljeti.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Kriticari, imamo li poraza? Ide titula k'o djeca iz skole..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa nije ni Hebib odmarao i igrao na svojoj poziciji pa mu se iz tekme u tekmu psuje. Ne vidim razlog zasto bi Krle imao imunitet na negativne komentare ako vec ne igra da valja.Kamuflazn je napisao/la:Sramite se. Pa krle nije odmaro haman pa nikako. On je bio sa repkom za vrijeme pauze, pa sad se zrtvuje gdje god fali igrac on igra. Sramota ste.
Sta ja imam s tim sto on nije odmarao??Sta klub ima od toga? samo klub i niko vise...
FK SARAJEVO.
Kovačević je sve nespretniji, ali i ne čudi jer je trener golmana veliki Adi Adilović. Bod je dobar, pogotovo jer smo mogli ostati praznih ruku. Uostalom, nekako je bolje kad te neko opomene pred derbi nego da opušteno taj isti derbi dočekaš. Ali stvarno - to treba svaki dan pisati - onaj Letić je golemi hendek od igrača. Izgleda da ću se radovati njegovom odlasku skoro kao i Bekićevom.
Ekipa vapi za odmorom. Samo da je završiti derbi i da se koliko-toliko odmore.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zbog tvoje bajramske cesitke skriparima, morao sam ponovo voziti cilime na pranjeGiljotina je napisao/la:Kovačević je sve nespretniji, ali i ne čudi jer je trener golmana veliki Adi Adilović. Bod je dobar, pogotovo jer smo mogli ostati praznih ruku. Uostalom, nekako je bolje kad te neko opomene pred derbi nego da opušteno taj isti derbi dočekaš. Ali stvarno - to treba svaki dan pisati - onaj Letić je golemi hendek od igrača. Izgleda da ću se radovati njegovom odlasku skoro kao i Bekićevom.
MaroonBjelave je napisao/la:Pa nije ni Hebib odmarao i igrao na svojoj poziciji pa mu se iz tekme u tekmu psuje. Ne vidim razlog zasto bi Krle imao imunitet na negativne komentare ako vec ne igra da valja.Kamuflazn je napisao/la:Sramite se. Pa krle nije odmaro haman pa nikako. On je bio sa repkom za vrijeme pauze, pa sad se zrtvuje gdje god fali igrac on igra. Sramota ste.
Heba je odmaro na pauzi, ovaj nije. Pa ne treba ni hebu kritikovati pogotovo sad kad su na izdisaju, gdje se nema koncentracije. Apaurd je nekome nesto zamjeriti u okolnostima gdje nam fali 9 igraca haman od pocetka sezone.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
MaroonBjelave je napisao/la:Zbog tvoje bajramske cesitke skriparima, morao sam ponovo voziti cilime na pranjeGiljotina je napisao/la:Kovačević je sve nespretniji, ali i ne čudi jer je trener golmana veliki Adi Adilović. Bod je dobar, pogotovo jer smo mogli ostati praznih ruku. Uostalom, nekako je bolje kad te neko opomene pred derbi nego da opušteno taj isti derbi dočekaš. Ali stvarno - to treba svaki dan pisati - onaj Letić je golemi hendek od igrača. Izgleda da ću se radovati njegovom odlasku skoro kao i Bekićevom.
Ekipa vapi za odmorom. Samo da je završiti derbi i da se koliko-toliko odmore.![]()
Lazic, Gavric, Stanojevic, Pidro, Rahmanovic, Oremus, Tatar, ( na klupi Ahmetovic i Hodzic)...
Citaj konjino koja si nezadovoljna da je ovo 9(DEVET) igraca haman svi iz prvih 11.
Pa grob vas J.EBO ludi Juventusu da fali ovoliko igraca ne bi mogli da pobijede.
Imali smo srece i neka smo, to je odlika velikih ekipa.
Manje malo kenjajte pred jako vaznu utakmicu u subotu u kojoj trebamo biti svi ko jedan.
Idemo sad do pobjede uz huk hordi
Citaj konjino koja si nezadovoljna da je ovo 9(DEVET) igraca haman svi iz prvih 11.
Pa grob vas J.EBO ludi Juventusu da fali ovoliko igraca ne bi mogli da pobijede.
Imali smo srece i neka smo, to je odlika velikih ekipa.
Manje malo kenjajte pred jako vaznu utakmicu u subotu u kojoj trebamo biti svi ko jedan.
Idemo sad do pobjede uz huk hordi
Samo neka nam on ode u tursku Allah mu dao lijepo zdravlje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.