marconato je napisao/la:ItsRamiz je napisao/la:Drzavni projekat![]()
Hoces gledati uzivo drzavni projekat ako izvucemo Totenhem?
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Toliko su kontra rezima da su Franka dok je jos bio ziv odlikovali par puta (poslije smrti odmah povukli odlikovanja), Falanga im pomogla sa finansiranjem izgradnje Camp Noua na cijem su otvaranju kasnije prisustvovali najugledniji Frankovi generalilet3 je napisao/la:Nikad Barca režimski klub nije bila. Naprotiv, bila je uvijek kontra režima. Kad vec pricate o politici.
To što je Katalonija najbogatija pokrajina Španije, a što je Barca ponos Katalonije - e to je neka druga stvar, koja nema veze sa režimom.
- invincible1921
- Kontakt:
Jel ovo Baho na pauzi?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
ko će prvi postaviti šešire? 
https://www.****/vijest/baho-za-fa ... mene/49474Din je napisao/la:Sta je sa Bahom? Je li ok?
Valjda je ok sad.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Svasta
@jestamaji

@jestamaji
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Hajmo Bayern, Real, Inter i Lille.
U toj grupi bi se Bayern s Lillom borio za EL.sljivo je napisao/la:Hajmo Bayern, Real, Inter i Lille.
https://draw.inker.one/#/cl/gs
Može, naravno. Prvi pot čine aktuelni prvak Europe (Liverpool), osvajač EL (Chelsea) i prvaci prvih 6 zemalja po UEFA rankingu, a to sulet3 je napisao/la:Može li objašnjenje odakle Zenit u Potu 1 ?
Španija - Barcelona
Engleska - Manchester City
Njemačka - Bayern
Italija - Juventus
Francuska - PSG
Rusija - Zenit.
Zadnja izmjena: Mokes, dana/u 29 avg 2019, 00:06, ukupno mijenjano 2 puta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Može li objašnjenje odakle Zenit u Potu 1 ?
Prvaci Rusije.let3 je napisao/la:Može li objašnjenje odakle Zenit u Potu 1 ?
A ruska liga je sesta po koef.
Spamm
Spamm
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Prvaci top 6 liga u Evropi sa osvajačima LP i EL su u prvom šeširu, a Rusija je šesta po koeficijentu, pa je tako Zenit kao prvak zauzeo to mjesto (prošle godine je to bila Lokomotiva).let3 je napisao/la:Može li objašnjenje odakle Zenit u Potu 1 ?
E jbg @mirgerr.
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 29 avg 2019, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Gdje je United?mirgerr je napisao/la:Svasta
@jestamaji
Može.Vrhunska grupasljivo je napisao/la:Hajmo Bayern, Real, Inter i Lille.
Iako bi radije Genk ili Slaviu umjesto Lillea.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 29 avg 2019, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Mokes, mirgerr, hvala na odgovorima
Nisam znao da je ruska liga toliko jaka....to jest da je jaca od holandske ili portugalske
ne mogu ni sad da vjerujem da su toliko ojacali 
Nisam znao da je ruska liga toliko jaka....to jest da je jaca od holandske ili portugalske
Konte bi još jednom presađivao kosu.SiamoNoi je napisao/la:Može.Vrhunska grupa![]()
Neka, ti si to ljepse objasnio.HordasOdMalena je napisao/la:Prvaci top 6 liga u Evropi sa osvajačima LP i EL su u prvom šeširu, a Rusija je šesta po koeficijentu, pa je tako Zenit kao prvak zauzeo to mjesto (prošle godine je to bila Lokomotiva).let3 je napisao/la:Može li objašnjenje odakle Zenit u Potu 1 ?
E jbg @mirgerr.
Haj ok sto se cudis za portugalsku, blizu su s koef. sa rusima, al eredivisie... Pa ljudima je toliko pao koef. u posljednje dvije, tri sezone. da nisu ni u top 10 liga.let3 je napisao/la:Mokes, mirgerr, hvala na odgovorima![]()
Nisam znao da je ruska liga toliko jaka....to jest da je jaca od holandske ili portugalskene mogu ni sad da vjerujem da su toliko ojacali
Spamm
Spamm
- Trebinjac94
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da će Benfika sutra izvući strašne protivnike. Do sada je uvijek tu bio i Porto pa su se oboje nekako provlačili sa smiješnim grupama, a sutra su jedini predstavnici Portugala i mogu igrati sa svim ekipama iz žrijeba.
Blue Train
Riješili bi vas konačno Nike.I brata također.sljivo je napisao/la:Konte bi još jednom presađivao kosu.SiamoNoi je napisao/la:Može.Vrhunska grupa![]()
Nisam znao da su toliko grohnuli ovi iz Holandije, imaju taj neki Big3 sa Ajaxom, PSV i Fejnordom, historijski veliki klubovi, dosta dobrih igraca dolazilo iz te lige, uvijek se kupovalo iz te lige, Ajax lani imao odlicnu kampanju u LP itd...mislio sam da imaju veci koeficijent.mirgerr je napisao/la:
Haj ok sto se cudis za portugalsku, blizu su s koef. sa rusima, al eredivisie... Pa ljudima je toliko pao koef. u posljednje dvije, tri sezone. da nisu ni u top 10 liga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.