I kao takvi opet cemo im se nayebati mile majcice.Giljotina je napisao/la:Nikakva prpa, pogotovo od njih samih. Mi pored protivnika u posljednje vrijeme igramo i protiv povreda i umora.MaroonBjelave je napisao/la:Dajte ljudi, pa nije valjda da nam je prpa od gurbeta i njihovog doma penzionera??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po toj logici nigdje nikad neko mlad ne treba dobiti sansu, nije trebao ni kovacevic dobiti priliku da se uci na golu sarajeva itd.Giljotina je napisao/la:Gdje se to Adilović educirao? Vjerovatno u Travniku.fera je napisao/la:Kakve veze ima igracka karijera sa trenerskom ? Ako je neko ambiciozan i zeli se educirati ne vidim kakve veze ima sto je branio u travniku.
Vladan je dosta napredovao od kad radi s njim i to je cinjenica, sumnjam da se sam od sebe popravio, hvalio je adilovica nedavno.
Vrijeme ce pokazati kakav je adilovic al ovo za sad je dosta bolje nego sto se ocekivalo. Vidjecemo kad ode kovacevic kakva ce situacija biti i kako ce se markovic i dizdarevic snaci a tu je i dzafic, ovako na papiru golmanska pozicija rijesena za narednih nekoliko godina.
Karijeru je okončao u maju 2018. godine, a posao trenera golmana dobio par sedmica nakon toga. U Klubu trebaju raditi provjereni ljudi, a ne oni koji će se ovdje učiti. Kovačević bi više napredovao s boljim trenerom, što je logički odgovor.
I mi bi sa boljim trenerima, igracima i upravom sad slavili plasman u ligu prvaka al ne slavimo...
Gubimo vrijeme i ti i ja vidjecemo u buducnosti ko je bio u pravu a ovako mozemo laprdati do sutra.
Sto se derbija tice bice tesko oni su odmorniji i zdraviji a imaju bolji tim nego prosle sezone, đaba ti i da se igraci naloze kad ih umor sasjece to je to. Trebace nam srece i nadati se da ce neki od ofanzivnih igraca uhvatiti neku formu jer svi su tanki u zadnje vrijeme.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nego zna li iko "u koja su doba navijaci?" Evo pise da im se bus pokvario.
Po tvom ispade svaka vladanova odbrana je do njegovog talenta, a svaka i najmanja greska je zbog adilovica?Giljotina je napisao/la:Gdje se to Adilović educirao? Vjerovatno u Travniku.fera je napisao/la:Kakve veze ima igracka karijera sa trenerskom ? Ako je neko ambiciozan i zeli se educirati ne vidim kakve veze ima sto je branio u travniku.
Vladan je dosta napredovao od kad radi s njim i to je cinjenica, sumnjam da se sam od sebe popravio, hvalio je adilovica nedavno.
Vrijeme ce pokazati kakav je adilovic al ovo za sad je dosta bolje nego sto se ocekivalo. Vidjecemo kad ode kovacevic kakva ce situacija biti i kako ce se markovic i dizdarevic snaci a tu je i dzafic, ovako na papiru golmanska pozicija rijesena za narednih nekoliko godina.
Karijeru je okončao u maju 2018. godine, a posao trenera golmana dobio par sedmica nakon toga. U Klubu trebaju raditi provjereni ljudi, a ne oni koji će se ovdje učiti. Kovačević bi više napredovao s boljim trenerom, što je logički odgovor.
Urazumi se, linija kovacevic-adilovic se pokazala odlicnom i obojica su veliki profesionalci. Greske golmana su lako pamtive pa svi veceras navalili na losu vladanovu tekmu. U 5 metara se desavaju nestvarne scene u svijetu fudbala, sve je do koncentracije. Najmanje sto mladom golmanu pred derbi utakmicu treba je kritikovanje zadnje utakmice i pritisak.
NEMA NAZAD
Ma oni tamo gubari mogu kenjat kolko hoće. Oni osuđuju na osnovu ove utakmice većeras naš kvalitet Hahahahahahah kakv danak neiskustvu
Mi smo od Celtica non stop u ritmu bez pauze i sa gomilom povrijeđenih igrača PRVI !!! I to bježimo dva boda!!! Njima koji su hladili muda, nisu igrali evropu i još su navijali za svakog našeg protivnika da nas obrukaju, da imaju neku satisfakciju. Ima u subotu da im yebemo milu majku i srušimo onaj gubarski stadion pogani uz dva komada!!!!
Mi smo od Celtica non stop u ritmu bez pauze i sa gomilom povrijeđenih igrača PRVI !!! I to bježimo dva boda!!! Njima koji su hladili muda, nisu igrali evropu i još su navijali za svakog našeg protivnika da nas obrukaju, da imaju neku satisfakciju. Ima u subotu da im yebemo milu majku i srušimo onaj gubarski stadion pogani uz dva komada!!!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la:Ma oni tamo gubari mogu kenjat kolko hoće. Oni osuđuju na osnovu ove utakmice većeras naš kvalitet Hahahahahahah kakv danak neiskustvu
Mi smo od Celtica non stop u ritmu bez pauze i sa gomilom povrijeđenih igrača PRVI !!! I to bježimo pet bodova!!! Njima koji su hladili muda, nisu igrali evropu i još su navijali za svakog našeg protivnika da nas obrukaju, da imaju neku satisfakciju. Ima u subotu da im yebemo milu majku i srušimo onaj gubarski stadion pogani uz dva komada!!!!
Ja sam mislio da imam prijatelje na ovom PDFu, a oni svi hvale Kurdića...
E pa hvala vam za ovaj nož u leđa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hajde bolan jedna se otegla, druga se proteglaskoroalen je napisao/la:Ja sam mislio da imam prijatelje na ovom PDFu, a oni svi hvale Kurdića...
Ova je neprežaljena...MaroonBjelave je napisao/la:Hajde bolan jedna se otegla, druga se proteglaskoroalen je napisao/la:Ja sam mislio da imam prijatelje na ovom PDFu, a oni svi hvale Kurdića...
E pa hvala vam za ovaj nož u leđa.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Joj drug i meni je bila jedna takva donedavno a nije daleko od tebeskoroalen je napisao/la:Ova je neprežaljena...MaroonBjelave je napisao/la:Hajde bolan jedna se otegla, druga se proteglaskoroalen je napisao/la:Ja sam mislio da imam prijatelje na ovom PDFu, a oni svi hvale Kurdića...
E pa hvala vam za ovaj nož u leđa.![]()
- SedrenikHz
- Kontakt:
YEBI PLAVA ****MaroonBjelave je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Ma oni tamo gubari mogu kenjat kolko hoće. Oni osuđuju na osnovu ove utakmice većeras naš kvalitet Hahahahahahah kakv danak neiskustvu
Mi smo od Celtica non stop u ritmu bez pauze i sa gomilom povrijeđenih igrača PRVI !!! I to bježimo pet bodova!!! Njima koji su hladili muda, nisu igrali evropu i još su navijali za svakog našeg protivnika da nas obrukaju, da imaju neku satisfakciju. Ima u subotu da im yebemo milu majku i srušimo onaj gubarski stadion pogani uz dva komada!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Logika strašna, još ti pridoda da te neko plaća. Ali, dobro, vidim nick i odmah znam.Sabinho je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Kakve sad ebene veze ima Adi Adilović s ovim? Kakve priče mati draga radi dvije loše intervencije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Legendarna tema majke mi.
![]()
U neku ruku mi je drago sto nismo uzeli i sto je protivnik bio bolji, cisto da vidim konacno evandera da pise na nasoj temi.
Meni Kurdić bio preloš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Bas vala,ti sa svojim postovima si tacno doza zdravog razuma na ovom forumu.ado-hz je napisao/la:Lazic, Gavric, Stanojevic, Pidro, Rahmanovic, Oremus, Tatar, ( na klupi Ahmetovic i Hodzic)...
Citaj konjino koja si nezadovoljna da je ovo 9(DEVET) igraca haman svi iz prvih 11.
Pa grob vas J.EBO ludi Juventusu da fali ovoliko igraca ne bi mogli da pobijede.
Imali smo srece i neka smo, to je odlika velikih ekipa.
Manje malo kenjajte pred jako vaznu utakmicu u subotu u kojoj trebamo biti svi ko jedan.
Idemo sad do pobjede uz huk hordi
Kad bi neko ko ne prati FKS citao ovaj forum pomislio bi da se borimo za opstanak i da imamo trenera kojem je najveci uspjeh 10 mjesto.
Horde bodre te sve do pobjede.
Komsinice zeljana ponovo ces biti yebana.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Sto se tice kovinih gresaka ni po muke da su radi neiskustva ili neznanja, njegove greake su greske njegovog trenera i husrefa. Djete je dobili neke ponude vjerovatno, dosta ga hvale svi i poceo covjek da se osjeca ko oliver kan.
Ima dosta stvari i ljudi koje vjetnamac i u buljubasic i onaj siptar treba da odtjeraju.
Cosic dzamkic ADI, sta ce oni nekog trenirat prvo adi nikad nije bio golman naveca rupa u povjesti pl, dzamkic zavrsio karijeru sa 26 godina cosic ja nemam pojma jel on treniro ikako fudbal.
Znaci sad treba ahmeta krstu handzica pustit da treniraju akademiju ili da budu pomocnici jer su nekad igrali kod nas, sad nemaju kud pa daj te ljudima da zarade sta i onda imas igrace koji nemogu svako 3 dana da igraju utakmicu a u svijetu svako drugi dan i tempo19x veci
Ima dosta stvari i ljudi koje vjetnamac i u buljubasic i onaj siptar treba da odtjeraju.
Cosic dzamkic ADI, sta ce oni nekog trenirat prvo adi nikad nije bio golman naveca rupa u povjesti pl, dzamkic zavrsio karijeru sa 26 godina cosic ja nemam pojma jel on treniro ikako fudbal.
Znaci sad treba ahmeta krstu handzica pustit da treniraju akademiju ili da budu pomocnici jer su nekad igrali kod nas, sad nemaju kud pa daj te ljudima da zarade sta i onda imas igrace koji nemogu svako 3 dana da igraju utakmicu a u svijetu svako drugi dan i tempo19x veci
-
scudetto89
- Kontakt:
Komsinice zeljana ponovo si **** !
Hajmo plavi ale .......
Jedva cekam subotu i da pobjedimo abd uz boziju pomoc
Hajmo plavi ale .......
Jedva cekam subotu i da pobjedimo abd uz boziju pomoc
04.10.2009 !
Srala je raja i za ibru hodzica iako ga je delac hvalio. I eto momak radi u begovicevoj akademiji. Al baliluk. Sto balija moze namastat, i umislit nemre niko. Ne budi balija.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Aj ne rise vise... Ko se skim sprdao?Kamuflazn je napisao/la:Realno, prvo smo trebali voditi 2 razlike ali smo bili smuseni. Drugo bas slabo, ne pamtim slabije jos od jesica. Malo se husref isprdo sa ovim coricem, stavio 2 beka u vezu, bez 9 igraca plus ahmo sa klupe. Hahahha.
Sta pricas gluposti? Sta da smo primili gol, jel bi se i tad sprdao?
On kad je stavio Hebiba na AMF, jedinu prednost koju smo imali smo je eliminisali od starta. A to su krila.
Zadnjih 15 minuta bez veznog igrsti, i ostati neporazen... To vala smo negdje dobro srece zaradili, mozda zbog Batea.
Ti dodjes ovde, podcjenjujes druge a uzdizes jednog covjeka. Sram te bilo.
Zbog toga nam se obijaju o glavu mnoge stvari, sto bi se moglo desiti u subotu sad.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kurdic je bio sinoc dobar, al ni do koljena @skoroalen - u
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
bordobijeli
- Kontakt:
::
Derby je i nema favorita, naravno zelim da Sarajevo pobjedi al ima par stvari koje idu u prilog zeljeznicaru. Povrede, igralo smo u srijedu, igrali europu, oni zeljni osvete za 0-3 i puno bolje izgledaju nego prosle sezone,tesko i sretno smo dobili velez, radnik i bod u Širokom. Opet kazem pored svega opet vjerujem da mozemo do bodova a i ako ne bude nije kraj svijeta.MaroonBjelave je napisao/la:Dajte ljudi, pa nije valjda da nam je prpa od gurbeta i njihovog doma penzionera??
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa ako se desi to u subotu on će makar pohvaliti babin stajling.Zip je napisao/la:Aj ne rise vise... Ko se skim sprdao?Kamuflazn je napisao/la:Realno, prvo smo trebali voditi 2 razlike ali smo bili smuseni. Drugo bas slabo, ne pamtim slabije jos od jesica. Malo se husref isprdo sa ovim coricem, stavio 2 beka u vezu, bez 9 igraca plus ahmo sa klupe. Hahahha.
Sta pricas gluposti? Sta da smo primili gol, jel bi se i tad sprdao?
On kad je stavio Hebiba na AMF, jedinu prednost koju smo imali smo je eliminisali od starta. A to su krila.
Zadnjih 15 minuta bez veznog igrsti, i ostati neporazen... To vala smo negdje dobro srece zaradili, mozda zbog Batea.
Ti dodjes ovde, podcjenjujes druge a uzdizes jednog covjeka. Sram te bilo.
Zbog toga nam se obijaju o glavu mnoge stvari, sto bi se moglo desiti u subotu sad.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: garba, Google Adsense [Bot], sekac, trunks1946 i 24 gosta.