Nevezano za umor, i onda kad je najsvježiji on ni na PESu ne može igrati ovo što mu Husref daje da igra. Svaki napad uspori, kad dobije loptu imamo problem sa prenosom i one moraju ići nazad. U kontranapadu po osvojenoj lopti on to upropasti pogrešnim pasom ili sporošću. Ne razumijem igrača od 30+ godina, koji je kao tehnički potkovan, da povuče loptu 5 koraka, pa onda malo zatapka, zastane, digne glavu, razgleda, pa onda opet povuče - a hladno ima autoput ispred sebe da je nosi 40 metara. On ovo radi redovno kad god imamo kontru. A od večeras je počeo i prodavati lopte na 35m od našeg gola. Davno sam rekao i sad ću, bolji su Đokanović i Mustafić na DMFu, nego Krste s bilo kim od njih dvojice. Lakše mi je podnijeti da navedeno radi momak od 19 godina.AngelDiMaria je napisao/la:Iskreno mislim da se nikako ne snalazi ovdje gdje igra, to je nadomjestao borbenoscu, ali sinoc i prosle dvije tekme, uzas. Drag mi je i sevap ga je odmoriti. I mislim da se on i ahmet, kako vrijeme bude odmicalo a ovi mladji ulazili u golgetersku formu, trebaju polahko privikavati na klupu. Cisto da nam ne budu nosioci igre ljudi koji ce sagoriti zbog starosti.Napapijri je napisao/la:Nisam branioc Velkoskog, odmah da se razumijemo. Pokusat cu objasniti ovo sto naprijed navodis, barem onako kako sam ja skontao iz razgovora sa ljudima koji se bave tom vrstom stvari. Naime, usljed prekomjernog forsiranja i fizickog umora, dolazi do pada koncentracije kojeg prati fizicki pad, pa zato tijelo ne uspijeva da provede zamisli mozga. Mislim da je to jedino i najlogicnije objasnjenje. Vjerovatno se bavis sportom makar rekreativno, pa ti se desavaju slicne stvari, a slicno je i profesionalcima kad fizicki padnu.AngelDiMaria je napisao/la:AL ljudi nije pjuvanje, al ja ne razumijem, covjek kapiten tolko iskustvo, eto hajd neprirodna mu pozicija, al da ne mozes potrefiti pas, dici glavu malo, normalno osutati, dugu loptu poslati barem da ide negdje blizu igraca a ne onako napamet...Bas me razocarao sinoc.
(znam i da nije odmarao, i da je trcao i da gine i da mu nije poziicja i da je pod inekcijama i da igra i za repku...)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nama i remi paše, bitno je do pauze ostati na prvom mjestu.
Titula!
Titula!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Oni su u prednosti samo zbog fizike, svjeziji su od nas, mi smo potroseni maksimalno. Ako budemo disciplinovani ko vecinu sinocnje utakmice, bit ce to ok. Dat im dandare na poluvremenu nek izginu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Još da može Rahmanovic biti spreman za derbi bilo bi dobro...mma_hz je napisao/la:Pa moj skoro jel ti fkt pokupio trebu ovaj retard hahaha ja kontam samo joj se javljao...
Svrsavali smo na Cruza ,kako smo se samo zajebali i:damn:
Mustafic sinoc,kad je izasao raspali smo se
Kovačević
Hodzic Serbecic Lazic Letic
Gavric Mustafic
Hebibovic Rahmanovic Milanović
Handzic
Ekipa za pobjedu na derbiju.
Horde ce razbiti strumfove,jos ti Husrefe Amara.
Bordo bijeli za život cijeli!!
U prednosti su samo prema naprijed realno .Jel mi smo realno previse nonsalantni gore i puno fulamo pogotovo sada sto smo ostali na ovim igracina koji puno treba.Pogotovo sada kad smo i bez Tatara ostali koji je jedini i mogao nesto da uradi .Ahmo bez gola ovu sezonu,Hebib ce zabiti iz trece sanse eventualno,Milanovic nemoze meda sad za sad.Iz drugog plana tesko neko da uskoci da zabije eventualno Krste,jedino se opet pouzdati da Besim ufati prekid neki.To nam je najveca boljka sada ovakvi kakvi smo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@Nobel @DiMaria braća moja
@mma ma nije, ja malo preuveličavam radi zayebancije, al i ja sam kod iste male nedavno popušio foru tako da...
Ne vidim logiku u pljuvanju Adilovića. OK, i mene nervira što se kod nas tim bivšim igračima odmah traži neka trenerska pozicija, al uopšte igrač ne mora imat veliku karijeru da bi bio dobar trener. Gdje je Murinjo igrao? Nuno Esprito Santo? Hiddink? Na svakog Zidanea dolazi jedan Gary Neville. Sve je u usavršavanju i nekoj volji trenera, ako Adi ima volju da napreduje i radi, ako se obučava, nek bude trener. I ja bih volio da s Kovom radi Van Der Saar al ne mere.
@mma ma nije, ja malo preuveličavam radi zayebancije, al i ja sam kod iste male nedavno popušio foru tako da...
Ne vidim logiku u pljuvanju Adilovića. OK, i mene nervira što se kod nas tim bivšim igračima odmah traži neka trenerska pozicija, al uopšte igrač ne mora imat veliku karijeru da bi bio dobar trener. Gdje je Murinjo igrao? Nuno Esprito Santo? Hiddink? Na svakog Zidanea dolazi jedan Gary Neville. Sve je u usavršavanju i nekoj volji trenera, ako Adi ima volju da napreduje i radi, ako se obučava, nek bude trener. I ja bih volio da s Kovom radi Van Der Saar al ne mere.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
cruz je ja msm sinoc sagorio od zelje da nesto uradi a ne moze u onakvim utakmicama. Njemu treba dati priliku kad igramo kuci, kad se protivnik brani, on, sisic, nisu igraci koji su od neke pomoci kad protivnik igra agresivnije i kad se trebamo braniti. SInoc je izgleda usao samo da se pika da je igrao i tjt. Po meni, nisu trebali izlaziti mustafic i djokanovic, fakticki bez njih nije bilo sredine. Umjesto hebiba il milanovica njih dvojicu gurati pri povoljnijim rezultatima i doci ce na svoje, barem cruz, za sisica ja msm da nema nade.
Pravda za cruza haha
Pravda za cruza haha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Đokanovic je trazio izmjenu, nije mogoao vise.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Kaljanac i službeno sudi Derbi. Asistenti su Ibrišimbegović i Macić, 4. je Peljto. Iza golova su Šehović i Petrović, a delegat je Ferid Čovčić.
- robertkosar
- Kontakt:
Bod kod ubica sa ovakvom ekipom puna saka brade
Samo mi nisu jasne ove izmjene nikako mjenja se sredina terena Mustafic, Djokanovic, a ostaju u ugri dva mrtvaca, krle i hebib koji su mi izgledali sinoc kao pacijenti doma za stare i nesposobne osobe 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mustafica i Dokanovica je pretpostavljam izveo radi derbija, da malo odmore.
Postavka igre u prvom dijelu solidna, dobro smo i stajali, imali sanse itd., a u drugom lose, Husref se pogubio, izmjene totalno nejasne u pojedinim momentima ni samim igracima nije bilo jasno koja im je uloga na terenu.
Mada kada se sve sabere i oduzme nije ni zmajeriti, puno je povrijedenih, puno je umora.
Da je samo jos derbi pregrmiti, poslije pauze mozemo biti samo jaci i bolji.
Postavka igre u prvom dijelu solidna, dobro smo i stajali, imali sanse itd., a u drugom lose, Husref se pogubio, izmjene totalno nejasne u pojedinim momentima ni samim igracima nije bilo jasno koja im je uloga na terenu.
Mada kada se sve sabere i oduzme nije ni zmajeriti, puno je povrijedenih, puno je umora.
Da je samo jos derbi pregrmiti, poslije pauze mozemo biti samo jaci i bolji.
Realno, jucer je rezultat vrh vrova, kako smo stajali na terenu.
Ne znam sto Guzina nije igrao nikako?
Vala, mogao je ovde odigrati sigurno.. Pa mozda i umjesto Krstea ili Hebiba...
Ovaj bi kao da se dokazuje, pa bi to mozda bolje izgledalo od ovoga sto je Hebib bio na AMF..
Ne znam sto Guzina nije igrao nikako?
Vala, mogao je ovde odigrati sigurno.. Pa mozda i umjesto Krstea ili Hebiba...
Ovaj bi kao da se dokazuje, pa bi to mozda bolje izgledalo od ovoga sto je Hebib bio na AMF..
Ma biti nezadovoljan bez 9 igraca, plus ahmet, hebib, krle, milanovic, hodzic roviti je cisto preseravanje i nepoznavanje stanja u ekipi. Plus dodas da su mustaficu i djokanovicu noge pocele otkazivati da su djecaci preumorni i trazili izmjene dobijes to sto dobijes.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 29 avg 2019, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Raduje me cinjenica da ce Lazic i Serbecic biti opet skupa nazad. Uz oporavljenog Gavrica, Djokanovic i Mustafic mogu pokriti jednu poziciju po poluvrijeme, da ne skripi.
Mislim da je ovo jedino realno,
____________Kova_____________
Saban___Besim___Laza____Leta_
___Đokan/Mustafic__Gavric_____
___________Krle_______________
Heba_________________Milanovic
________AHmet/Handze________
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma ja bih u sredinu stavio djokanovica i mustafica i gavrica ispred njih jer su odmorniji od krleta, krleta uvesti kasnije i tjt
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
revolt je napisao/la:Raduje me cinjenica da ce Lazic i Serbecic biti opet skupa nazad. Uz oporavljenog Gavrica, Djokanovic i Mustafic mogu pokriti jednu poziciju po poluvrijeme, da ne skripi.
Umjesto Sabanovica ja bi postavio Hodzica
Ja! I?Rahma je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/kovacevic- ... ove/323784Giljotina je napisao/la:
O Adiju se isto mislilo prvi dan kad je došao. Ne talasaj. Čak je i smiješno što se misli da jedan Adi Adilović ima iskustva u ovom poslu, a pogotovo da je u tome inventivan i da se nije mogao naći neko bolji.
Uzmeš talenat iz Akademije (koji je golman) i tu ga čeka jedan Adi Adilović koji je branio u Olimpiku, Travniku i sl. i koji nema nimalo iskustva u ovome poslu. Ne misliš da će on taj talenat barem dijelom upropastiti?
Slobodno napiši da je tako. Kasno je. Ne čitaju ovi iz Uprave.
https://www.life.ba/sport-vijesti/matej ... em/211243/
Pa za njihove godine (u njihovoj svijesti) svaki je trener golmana dobar. I naravno da neće govoriti protiv Adilovića, jer to nikome neće odgovarati. Aksiom je da bi više napredovali i naučili da je bolji trener golmana koji je educiraniji od trenutnog. Ende.
Slijepo vjerovanje izjavama. Podsjeti me na ono za Ibrakovića kad je govorio o cifri koju smo dobili za Cimirota - svi onanisali i vjerovali u to, da bi se vremenom ispostavilo da je istina posve drugačija.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kovačević je najskuplji igrač lige.
Ne nasjedajte na šuplje priče.
Dobri smo i bit ćemo još bolji.
Boli i bolit će ih još više
Ja mu yebem i mamu i nanu, ko nam nađe manu.
Ne nasjedajte na šuplje priče.
Dobri smo i bit ćemo još bolji.
Boli i bolit će ih još više
Ja mu yebem i mamu i nanu, ko nam nađe manu.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DoktorXabaras, mnon46, Proximic i 23 gosta.