FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ASD
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav je status igrača:
Hamza Bešić, Mufid Salčinović i Kenan Dervišagić?
Ugovore imaju? da li treniraju s prvim timom?
Hamza Bešić, Mufid Salčinović i Kenan Dervišagić?
Ugovore imaju? da li treniraju s prvim timom?
Evo bune se radi Kaljanca zato sto je bio u juniorima Sarajeva, a zaboravili da je Peljto igrao za njih. Kakvi su to retardi Boze sacuvaj.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A očito su zaboravili i Jakupovića, niko nas nije klao kao on, i to više puta. Nisu se tada žalili...skoJaa je napisao/la:Evo bune se radi Kaljanca zato sto je bio u juniorima Sarajeva, a zaboravili da je Peljto igrao za njih. Kakvi su to retardi Boze sacuvaj.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
skoroalen je napisao/la:Ja sam mislio da imam prijatelje na ovom PDFu, a oni svi hvale Kurdića...
E pa hvala vam za ovaj nož u leđa.
Jel se to Numan javljao i tvojoj hanumi? Ista nam je tuga, ni ja ne gledam tekmu kad on igra
7 1 2 1 0
- AngelDiMaria
- Kontakt:
E jbg sad hahaha. Numane posveti se fudbalu.stb je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ja sam mislio da imam prijatelje na ovom PDFu, a oni svi hvale Kurdića...
Jel se to Numan javljao i tvojoj hanumi? Ista nam je tuga, ni ja ne gledam tekmu kad on igra
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Jest yebem ga bradata.stb je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ja sam mislio da imam prijatelje na ovom PDFu, a oni svi hvale Kurdića...
Numan je Vranješ za sirotinju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Joj numana zavodnika, trebate se skupiti pa ga našmarati samo dok nam prođe ova kriza sa povredama nemojte jos. Svi smo uz vas al strpite se bar do reprezentativne pauzeskoroalen je napisao/la:Jest yebem ga bradata.stb je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ja sam mislio da imam prijatelje na ovom PDFu, a oni svi hvale Kurdića...
Jel se to Numan javljao i tvojoj hanumi? Ista nam je tuga, ni ja ne gledam tekmu kad on igra![]()
Numan je Vranješ za sirotinju.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Adilovic treba da se u savrsava u celiku skretnici olimpicu kosto je HADZIJA staziro naucio poso dokazo se i bojrum. Murinja je malo.,skoroalen je napisao/la:@Nobel @DiMaria braća moja![]()
![]()
@mma ma nije, ja malo preuveličavam radi zayebancije, al i ja sam kod iste male nedavno popušio foru tako da...![]()
Ne vidim logiku u pljuvanju Adilovića. OK, i mene nervira što se kod nas tim bivšim igračima odmah traži neka trenerska pozicija, al uopšte igrač ne mora imat veliku karijeru da bi bio dobar trener. Gdje je Murinjo igrao? Nuno Esprito Santo? Hiddink? Na svakog Zidanea dolazi jedan Gary Neville. Sve je u usavršavanju i nekoj volji trenera, ako Adi ima volju da napreduje i radi, ako se obučava, nek bude trener. I ja bih volio da s Kovom radi Van Der Saar al ne mere.
Svi igraci koji odu u penziju odma daj da rade u SARAJEVU
USCUPLIC covjek B licencu kaze necu ja
Turkivic nikog treniro nije
Uscuplicov brat nikog nije treniro
Repuh nikog treniro nije
Adilovic kurcina od golmana bandovic bolji od njeg nikog nije treniro
Varesanovica dovest u akademiju da bude trener
Kodru
Ibra rahimica
Envera logusica
Nemoze SARAJEVO bit nekom pokusni kunic,
AKADEMIJA JE RUDA DIJAMANTA i tu trebaju vrhunski treneri pomogucnosti iz NJEMACKE I HOLANDIJE
- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoro
Evo Kurdića na Otoci u Tutto Beneu.. Hoću li ga ispresavijati za tebe?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nemoj, pobjeći će k'o Rustem, nećemo moć prijavit 18 igrača za derbi.AlfredNobel je napisao/la:@skoro
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa onda, šljagu ću mu jednu vaspitnu, čisto malo da se dohaviza.skoroalen je napisao/la:Nemoj, pobjeći će k'o Rustem, nećemo moć prijavit 18 igrača za derbi.AlfredNobel je napisao/la:@skoro
- AngelDiMaria
- Kontakt:
AKo pitao sta je, ti mu reci znas ti dobro sta je, ako pobjegne dobice josAlfredNobel je napisao/la:Ništa onda, šljagu ću mu jednu vaspitnu, čisto malo da se dohaviza.skoroalen je napisao/la:Nemoj, pobjeći će k'o Rustem, nećemo moć prijavit 18 igrača za derbi.AlfredNobel je napisao/la:@skoro
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
@DiMaria
Hahhahahahhahahahhahaah znaš ti iz iskustva

Hahhahahahhahahahhahaah znaš ti iz iskustva
Maltretiraj ga k'o dajdža Rile Seju.AlfredNobel je napisao/la:@DiMaria
Hahhahahahhahahahhahaah znaš ti iz iskustva![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Završeno.skoroalen je napisao/la:Maltretiraj ga k'o dajdža Rile Seju.AlfredNobel je napisao/la:@DiMaria
Tema kona dođe nešto kao najsmješniji postovi na forumu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Mene kad je sredio, ne da se vise nikome nisam javljao, razmisljam na paradu ponosa da odemAlfredNobel je napisao/la:Završeno.skoroalen je napisao/la:Maltretiraj ga k'o dajdža Rile Seju.AlfredNobel je napisao/la:@DiMaria
-
bordopoeta
- Kontakt:
E, čuj... Laza...Leta...revolt je napisao/la:Raduje me cinjenica da ce Lazic i Serbecic biti opet skupa nazad. Uz oporavljenog Gavrica, Djokanovic i Mustafic mogu pokriti jednu poziciju po poluvrijeme, da ne skripi.
Mislim da je ovo jedino realno,
____________Kova_____________
Saban___Besim___Laza____Leta_
___Đokan/Mustafic__Gavric_____
___________Krle_______________
Heba_________________Milanovic
________AHmet/Handze________
Aaaaaahahahahahahahah
Ma lakše ovako kad se tipka s mobbordopoeta je napisao/la:E, čuj... Laza...Leta...revolt je napisao/la:Raduje me cinjenica da ce Lazic i Serbecic biti opet skupa nazad. Uz oporavljenog Gavrica, Djokanovic i Mustafic mogu pokriti jednu poziciju po poluvrijeme, da ne skripi.
Mislim da je ovo jedino realno,
____________Kova_____________
Saban___Besim___Laza____Leta_
___Đokan/Mustafic__Gavric_____
___________Krle_______________
Heba_________________Milanovic
________AHmet/Handze________Mog'o si vala i Gavra... i Šerba... i Milanče... Ne ugledaj se, bolan, na anamoone...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DoktorXabaras, mnon46 i 23 gosta.