FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E cuj zahvaliti se Ahmetovicu nakon zelje? Zato sto je rovit odigrao ovo sto je odigrao?
Ko ce nam u napad, probati Dizdarevica mozda? Ili Pidru kad se vrati?
Hahahha
Ok, svi smo slozni da nam treba mladji napadac, ali cuj zahvaliti se nekome kao sto je Ahmet, nakon svega?!
Hljebe dragi, odo pratiti karling...
Hahahha
Ok, svi smo slozni da nam treba mladji napadac, ali cuj zahvaliti se nekome kao sto je Ahmet, nakon svega?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jel ko upratio ovo sa Opštinom Centar za stadion?
Sunce ti covjek se povrijedio u drugom kolu, skrpili ga kako su znali za dalje, rovit igrao... Nemam rijeci za ove nebuloze.belosevic28 je napisao/la:E cuj zahvaliti se Ahmetovicu nakon zelje? Zato sto je rovit odigrao ovo sto je odigrao?
Hahahha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Svi protivnicki stoperi izjavljuju da im je najteze cuvati Ahmeta. A nasi navijaci bi ga mijenjali.Sabinho je napisao/la:Sunce ti covjek se povrijedio u drugom kolu, skrpili ga kako su znali za dalje, rovit igrao... Nemam rijeci za ove nebuloze.belosevic28 je napisao/la:E cuj zahvaliti se Ahmetovicu nakon zelje? Zato sto je rovit odigrao ovo sto je odigrao?
Hahahha
Hljebe dragi, odo pratiti karling...Logika je vrhunac, cuj imali dobar vezni red iza sebe pa zabijali... Jok eto, placamo ih milion eura po sezoni, kalibar su koji ce uzeti loptu kod protivnickih 16 metara, predriblati 8 igraca i golmana i zabiti gol.
Bajo mi za 10 milja mjesecno da ima takvog spica.
Krle nije imao pauze, igra pod inekcijama jer zeli biti na raspolaganju i pomoci koliko moze ekipi. Kapitenski.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Krle, ziv nam bio, de malo pusti da i neko drugi pomogne. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne treba ti taj sarkazam . Rekao sam realno da ce najvise dati zadnjih 30 min.Znanje je neupitno . Rovit u 35 , sta ocekivati u 36 , 37 , priroda cini svoje . Kad ces pripremiti zamjenu. Ako napad FKS u narednom periodu zavisi od postovanog Ahmetovica , onda cemo se nacekati LP i EL . Naravno ni Handzic nije aman , ali u ovom trenutku je efikasan , pozrtvovan i motivisan , za razliku od 30-godisnjaka(mislim na trojicu).belosevic28 je napisao/la:E cuj zahvaliti se Ahmetovicu nakon zelje? Zato sto je rovit odigrao ovo sto je odigrao?
Hahahha
Moja procjena je da se bolje razumijes u ovaj sport(u moje vrijeme igra) , ali mozda, samo u pojedinim momentima sam ja taj koji je u pravu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
joker90 je napisao/la:Krle, ziv nam bio, de malo pusti da i neko drugi pomogne.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Nevjerovatno kako ih svi ostali hvale a nama ne valjaju ni igraci ni Husref,a jos pritom imaju historijski uspjeh iza sebe, nevjerovatno kako se ovdje kritikuje (pljuje),samo ne shvatam od kud ovolika negativa,ne smijem ni pomislit sta bi bilo ne daj Boze da se borimo za 3-4 mjesto.
Bravo Krste Bravo Hebib Bravo Husref Bravo Ahmetovic i ostali,samo nastavite ovako a ,, strucnjaka" ce uvijek biti.
U novi boj novi boj samo gazi gazi selju tog svaki dan pjevam ja Saraj'vo je sampion
Bravo Krste Bravo Hebib Bravo Husref Bravo Ahmetovic i ostali,samo nastavite ovako a ,, strucnjaka" ce uvijek biti.
U novi boj novi boj samo gazi gazi selju tog svaki dan pjevam ja Saraj'vo je sampion
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 29 avg 2019, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@Kamuflazn svi treneri svijeta kazu igrat ce zdravi , ma kako se zvali . Nemoj mi na Husrefa , ispada da je on kriv sto nije imao pauzu i igra pod inekcijama . Prijatelju nije samo @Samozdravlje taj koji misli tako . Brate voli ga ,ja to postujem i razumijem(i sam sam bio u tim situacijama) , ali igramo bar sa pola igraca manje , ako ne i sa igracem manje . Samo moje misljenje , vjeruj najdraze su mi pobjede nad Zeljom . Draze od Titule (budala sam , sta cu). Mozda nisam u pravu , ali Zeljo je predzadnji klub za koji bih navijao(da ne sumnjas u dobronamjernost)Kamuflazn je napisao/la:Krle nije imao pauze, igra pod inekcijama jer zeli biti na raspolaganju i pomoci koliko moze ekipi. Kapitenski.
Pa ne moras brate padat na to i gledat igrace kroz tu ljubav prema klubu ( iako je meni kao i vecini srce ko dzamija kad znam da Krste istonski klub voli i da Ahmet sa 34 gine nabterenu z tj klub), evo gledaj ih statisticki i po doprinosima, uzmi Velkoskog i Ahmetovica( Hebiba i ostale “ starije “ ne trebas)Stroj1946 je napisao/la:Ma to je to. To nas zayebaje godinama. I još smo merhametli. Ako nema gdje haj kod nas. Nigdje to ne pali više, samo još kod nas. I Mladost uvijek prije starosti. Ovo je sport gdje samo bitna trka, disciplina i taktika. Kod nas još uvijek igrači neki igraju ko da smo još u 1998oj.Samozdravlje je napisao/la: Pitate se zasto ne igramo EL i LP , evo zasto , jer nas vuce emocija i sto padamo na ono ljubljenje grba
Majke mi moje onog Velkoskog kad gledam, vrati me nazad 20 godina, onako je igro Ihtijarević svega mi.
Jel cinjenica da su nam ti igraci donijeli duplu krunu, jel cinjenica da kad sve te mlade snage skupis nisu doprinjeli tome ko Ahmet i Krste
Sve ok svi bi mi radi mladje i napadaca i krilo i to stoji, al tjerat ove ljude ko kerove i pljuvat po njima je bas nezahvalno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Upravo takoInijesta je napisao/la:Pa ne moras brate padat na to i gledat igrace kroz tu ljubav prema klubu ( iako je meni kao i vecini srce ko dzamija kad znam da Krste istonski klub voli i da Ahmet sa 34 gine nabterenu z tj klub), evo gledaj ih statisticki i po doprinosima, uzmi Velkoskog i Ahmetovica( Hebiba i ostale “ starije “ ne trebas)Stroj1946 je napisao/la:Ma to je to. To nas zayebaje godinama. I još smo merhametli. Ako nema gdje haj kod nas. Nigdje to ne pali više, samo još kod nas. I Mladost uvijek prije starosti. Ovo je sport gdje samo bitna trka, disciplina i taktika. Kod nas još uvijek igrači neki igraju ko da smo još u 1998oj.Samozdravlje je napisao/la: Pitate se zasto ne igramo EL i LP , evo zasto , jer nas vuce emocija i sto padamo na ono ljubljenje grba
Majke mi moje onog Velkoskog kad gledam, vrati me nazad 20 godina, onako je igro Ihtijarević svega mi.
Jel cinjenica da su nam ti igraci donijeli duplu krunu, jel cinjenica da kad sve te mlade snage skupis nisu doprinjeli tome ko Ahmet i Krste
Sve ok svi bi mi radi mladje i napadaca i krilo i to stoji, al tjerat ove ljude ko kerove i pljuvat po njima je bas nezahvalno
A da nema nezahvalnijih od nas definitivno nema
štaš upratitStroj1946 je napisao/la:Jel ko upratio ovo sa Opštinom Centar za stadion?
molim vas dajte nam pare da vam nedamo stadion?
šta ima upratit?
uzeo bi ja ovo stadion na upravljanje sa tim osobljem i drugi dan otkaze podijelio i adio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako se odnosi na mene prijatelju , nadji post gdje sam i jednu losu rekao o Husrefu od pocetka prvenstva . Hvalio ga vise nego Ti . Od 10 utakmica , samo ovih zadnjih pola sata u listici ne razumijem. Priznam da je malo kontrakditorno , hvalim Husrefa , a kritikujem Velkoskog . Sigurno je do mene - iskreno . Da sam pametan sutio bih , jer smo PRVI i rijesili 10 teskih utakmica . Samo eto mislim da ovim pristupom necemo lahko do LP . No ja sam zadovoljan i da igramo kvale EL sa Kovacevicem,Kurdicem,Djokanovicem,Mustaficem,Sabanovicem , do 60 min. smo bili ravnopravni i povremeno dominantni. Poslije 60 se zahvaljujemo fortuni i imamo gorak okus u ustima od sinocnje utakmice . Razumijem Husrefov pokusaj , ali mozda bi i on sad drugacije odigrao . Samo sto on kao General donosi odluke u bitci , a mi smrtnici komentarisemo poslije bitke . HusrefSjeverjecudo je napisao/la:Nevjerovatno kako ih svi ostali hvale a nama ne valjaju ni igraci ni Husref,a jos pritom imaju historijski uspjeh iza sebe, nevjerovatno kako se ovdje kritikuje (pljuje),samo ne shvatam od kud ovolika negativa,ne smije ni pomislit sta bi bilo ne daj Boze da se borimo za 3-4 mjesto.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Nisam mislio konkretno ni na kog nego opcenito govorimSamozdravlje je napisao/la:Ako se odnosi na mene prijatelju , nadji post gdje sam i jednu losu rekao o Husrefu od pocetka prvenstva . Hvalio ga vise nego Ti . Od 10 utakmica , samo ovih zadnjih pola sata u listici ne razumijem. Priznam da je malo kontrakditorno , hvalim Husrefa , a kritikujem Velkoskog . Sigurno je do mene - iskreno . Da sam pametan sutio bih , jer smo PRVI i rijesili 10 teskih utakmica . Samo eto mislim da ovim pristupom necemo lahko do LP . No ja sam zadovoljan i da igramo kvale EL sa Kovacevicem,Kurdicem,Djokanovicem,Mustaficem,Sabanovicem , do 60 min. smo bili ravnopravni i povremeno dominantni. Poslije 60 se zahvaljujemo fortuni i imamo gorak okus u ustima od sinocnje utakmice . Razumijem Husrefov pokusaj , ali mozda bi i on sad drugacije odigrao . Samo sto on kao General donosi odluke u bitci , a mi smrtnici komentarisemo poslije bitke . HusrefSjeverjecudo je napisao/la:Nevjerovatno kako ih svi ostali hvale a nama ne valjaju ni igraci ni Husref,a jos pritom imaju historijski uspjeh iza sebe, nevjerovatno kako se ovdje kritikuje (pljuje),samo ne shvatam od kud ovolika negativa,ne smije ni pomislit sta bi bilo ne daj Boze da se borimo za 3-4 mjesto.
U novi boj novi boj samo gazi gazi selju tog svaki dan pjevam ja Saraj'vo je sampion![]()
![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
---------------------Kovacevic
Sabanovic - Lazic - Serbecic - Pidro
--------------------Stanojevic
------------Gavric----Rahmanovic
Oremus--------Ahmetovic--------Tatar
Boze kad cemo istrcato u ovakvom sastavu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Desava se da nekad otipkamo , pa se ne razumije . Ako mozes i zelis popravi. Statistika :Inijesta je napisao/la: Pa ne moras brate padat na to i gledat igrace kroz tu ljubav prema klubu ( iako je meni kao i vecini srce ko dzamija kad znam da Krste istonski klub voli i da Ahmet sa 34 gine nabterenu z tj klub), evo gledaj ih statisticki i po doprinosima, uzmi Velkoskog i Ahmetovica( Hebiba i ostale “ starije “ ne trebas)
- Ahmetovic , 527 min . 0(nula) golova , 0(nula) asis.
- Velkoski , 796 min. 1(jeda ) gol , 0 (nula) asis.
- Handzic , 405 min 3(tri) gola , 0(nula) asis.
Pamtimo D.Krunu i pamticemo je kao prvu , dolaze naredne . Nemojmo biti mitomani i pozivati se na 6785 . Ne zivi se u ovom poslu zvanom fudbal od minulog rada . Zasluzne posteno nagradis i narednih desetljeca pozivas na obiljezavanje PRVE DUPLE KRUNE .
Postovanje i pozdrav svim Pitarima i pripadnicima Hz koji ne djele moje misljenje .
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
A jel moguce da su se strumfici ovoliko usrali,nikad im nije bilo prpa kao pred ovaj derbi.
Lijepi strah.

Lijepi strah.
Laziću šta uradi jbtSjeverjecudo je napisao/la:A jel moguce da su se strumfici ovoliko usrali,nikad im nije bilo prpa kao pred ovaj derbi.
Lijepi strah.
![]()
![]()
![]()
istraumiro ih čoek permanentno
zamisli opet karinom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ElCartel11 je napisao/la:---------------------Kovacevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.