Kad ti pocinje nova skolska g.HankMoody je napisao/la:Da hoćeš i ti uginut', smećaru fergusonovski.Policeman je napisao/la:Evo poludi od sikiracije
Yebem ti uciteljicu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Kad ti pocinje nova skolska g.HankMoody je napisao/la:Da hoćeš i ti uginut', smećaru fergusonovski.Policeman je napisao/la:Evo poludi od sikiracije
Jedno je razgovor, kritike i slicno. Drugo je obicni troll i podjebavanje. Ali dobro, zato postoji opcija gnjavatora. Predlozio bi svima kome smetaju drugi, lakse ce vam biti.leorey je napisao/la:Ma meni ne smetaju, razumijem ih, ovo je jedna od najposjecenijih i najzivljih tema.
Ne uzimam tako k srcu neke postove, ovo je ipak forum.
Mislim da tvoji roditelji svakodnevno psuju jedno drugom jer te mama nije htjela progutati.Policeman je napisao/la:Kad ti pocinje nova skolska g.HankMoody je napisao/la:Da hoćeš i ti uginut', smećaru fergusonovski.Policeman je napisao/la:Evo poludi od sikiracije
Yebem ti uciteljicu
Drug zaboravio si broj telefona, il' neke kontakt informacije.Wandelanoite je napisao/la:***HUMANITARNA AKCIJA - "TRI DEBILA"***
- U toku sutrašnjeg dana bit ce pokrenut humanitarni broj preko kojeg cete moći učestvovati u humanitarnoj akciji pod nazivom "tri debila".
O cemu se tu radi? Naime tri mlada momka sa ss.ba foruma Policeman, Sarrifufna i Saurman danima prolaze kroz težak period do sada neviđene bolesti za koju bh. liječnici nemaju aparaturu zbog toga ove mladice moramo poslati u Istanbul kako bi pri predstavljanju Neymara na Nou Campu bili priključeni na najkvalitetnije i najnovije aparate koji bi im pomogli da ostanu zivotu.
Nadamo sto boljem odzivu kako bi se prikupila sredstva i kako bi ovi momci preživili povratak Neymara u najveci klub na svijetu.
Sta ti imamo smetati pa ljudi smo pa jel bolje da se malo zezamo nego da prosipamo neke psovkeleorey je napisao/la:Ma meni ne smetaju, razumijem ih, ovo je jedna od najposjecenijih i najzivljih tema.
Sutra i broj i žiro racun za dijasporu.Tesnjak1991 je napisao/la: Drug zaboravio si broj telefona, il' neke kontakt informacije.
Pa da nije mene ne bi bilo ni tebeHankMoody je napisao/la:Mislim da tvoji roditelji svakodnevno psuju jedno drugom jer te mama nije htjela progutati.Policeman je napisao/la:Kad ti pocinje nova skolska g.HankMoody je napisao/la: Da hoćeš i ti uginut', smećaru fergusonovski.
Yebem ti uciteljicu
Ali kolega @Rodju,Rodju je napisao/la:Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?Saurman je napisao/la:Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
Totalni disbalans u timu od plata do pozicija na terenu.
Još me zanima jesu li ga fkt doveli a da još nije povukao tužbu.
Čitam tvoje komentare i zaista te ne razumijem. Što se, bolan ne bio, sekiraš?
Saurman je napisao/la:lagana tri boda cak i bez Ibre Messija Tourea Inter nam nemoze parirati...viva Barsa
Saurman je napisao/la:Barsa je otresla Man Utd u finalu kao slinu prema tome tišu......ove sezone glavni favorit za CL...
Kao jako mlad se već počeo zanimati za ekonomiju i slobodno tržišteSaurman je napisao/la:Lelo oko..ne slagati se s nekim ne znaci i provokaciju....ako zelite biti velik klub morate znati prihvatiti i kritiku.....ah da Barsa more than a club
Saurman je napisao/la:Barsa zainteresovana za Di Mariu iz Benfike...procjenjena vrijednost 40 mil ....ovo je previse sto se mene tice
Saurman je napisao/la:momci su opet pokazali koje najbolji tim na planeti...s pola snage su rijesili prepreku zvanu Real...sad idemo dalje u odbranu titule....viva Barsaaa
Saurman je napisao/la:ne moze nam niko nista jaci smo od sudbinee....viva Barsaaa
Ma onaj ko je duze na ovom forumu postane imun na zayebancijeReX je napisao/la:Jedno je razgovor, kritike i slicno. Drugo je obicni troll i podjebavanje. Ali dobro, zato postoji opcija gnjavatora. Predlozio bi svima kome smetaju drugi, lakse ce vam biti.leorey je napisao/la:Ma meni ne smetaju, razumijem ih, ovo je jedna od najposjecenijih i najzivljih tema.
Rajaz je napisao/la:Ali kolega @Rodju,Rodju je napisao/la:Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?Saurman je napisao/la:Nema tu milion opcija nego samo jedna Messi i njegovi jarani Suarez i Neymar će igrati a Griezmannu će na klupi društvo praviti strastveni igrač fortnitea.
Totalni disbalans u timu od plata do pozicija na terenu.
Još me zanima jesu li ga fkt doveli a da još nije povukao tužbu.
@Sarma zaista jeste navijač Barcelone
Saurman je napisao/la:lagana tri boda cak i bez Ibre Messija Tourea Inter nam nemoze parirati...viva Barsa
Saurman je napisao/la:Barsa je otresla Man Utd u finalu kao slinu prema tome tišu......ove sezone glavni favorit za CL...
Kao jako mlad se već počeo zanimati za ekonomiju i slobodno tržišteSaurman je napisao/la:Lelo oko..ne slagati se s nekim ne znaci i provokaciju....ako zelite biti velik klub morate znati prihvatiti i kritiku.....ah da Barsa more than a club
Saurman je napisao/la:Barsa zainteresovana za Di Mariu iz Benfike...procjenjena vrijednost 40 mil ....ovo je previse sto se mene ticeSaurman je napisao/la:momci su opet pokazali koje najbolji tim na planeti...s pola snage su rijesili prepreku zvanu Real...sad idemo dalje u odbranu titule....viva BarsaaaSaurman je napisao/la:ne moze nam niko nista jaci smo od sudbinee....viva Barsaaa
S druge strane, kolega @Policajac je simpatizer, a korisnik @Nitro samo navijač Manchester Uniteda
Ukro đubre predsjedničko..leorey je napisao/la:Jos ne mogu da vjerujem da smo u jednom roku zavrsili:
Frenkija, Griezmanna, Neymara, Firpa i Neta
Otkud pare bolan??
Ti fakat misliš da me boli qrac i da se sikiram?Rodju je napisao/la:Prijatelju, ako nisi navijač Barcelone, zašto te to toliko nervira?Nitro je napisao/la:Trebaju ljudi ugasiti La Masiu, ti juniorski uzrasti nemaju poentu, djeca da su pametna da odyebu sto prije, šanse neće dobiti. Barcelona postaje klub plaćenika koje boli kita za klub.
Al yebo La Masiu i tradiciju, Bošnjo se uzyebo jer dolazi polupani Neymar, on i Dembele će voditi bitku ko je više u bolnici
K noziHankMoody je napisao/la:Da je više ljudi poput mene, ti ljudi bi vam svakodnevno yebali majku, pa ne biste više dolazili, ****.Policeman je napisao/la: Sta ti imamo smetati pa ljudi smo pa jel bolje da se malo zezamo nego da prosipamo neke psovke
Srecom puno vise je nas poput mene i tebe sta mislis da je vecina poput cirkuzanta @HankMoodya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.