Koga,čega?Stroj1946 je napisao/la:Kmečavci !!! Lijepi strah ha!??? Hahahahah
Podstanara?
Probajte preko TRIVAGA,drugi put!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Koga,čega?Stroj1946 je napisao/la:Kmečavci !!! Lijepi strah ha!??? Hahahahah
Ja mislim da bas nije cudno razmisljanje. Igrac koji je bio kod pitara, igrac koji kad igra protiv svojih cobana iz Tuzle ne potrci dva puta za mene nije igrac niti kapiten moze zabit 100 golova. To ko mu je dao kapitensku treba da se stidi, sreca ti su bivsi.kontrasviju je napisao/la:Znači ti ne poštuješ nijednog igrača kroz historiju ako je igrao u sezonama gdje se nisu osvajali trofeji? Čudno razmišljanje. Ali ako ćeš ići po toj logici, onda 90% igrača iz našeg trenutnog rostera ne zaslužuje tvoje poštovanje, ali ti isključivo pljuješ Krpića, igrača koji je za za naš tim u 42 zvanične utakmice dao 24 gola.Bezideja je napisao/la:Djecace mali, ja postujem igrace koji su mi donijeli neki trofej i radost. Neki bitan gol u evropi, a Krpic mi nije donio bilo sta da bi se radovao.mirgerr je napisao/la:Navijaj onda za pitare, tamo je igracina Ahmetovic, nema Krpica.
Kako ti vec volis reci.
Ahmetovic je igracina za Krpica to si tacno napisao.
Mogu shvatiti da imaš drage i ne toliko drage igrače, to je potpuno normalno, ali zaista nema potrebe za tolikom "mržnjom" prema kapitenu.
Kakvi neutralno. Zrinjski, Borac i Divovo vec ozborili europu.Virtu4l je napisao/la:Ma lago ćemo mi njih riješiti ako suđenje bude neutralno, ali male su šanse za to.
LjoZee je napisao/la:Je li ovo onaj Serbecic pored Mehica?
Raonffa je napisao/la:Ma odsudit će ga normalno, ako šta zakine zakinut će jer ne zna, a ne jer hoće da zakine.
Malo se oteo kontroli nas drug @RaonffaMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma odsudit će ga normalno, ako šta zakine zakinut će jer ne zna, a ne jer hoće da zakine.
ZzzzzzzzRokoko87 je napisao/la:Ljozeeeee
ako Bog daLjoZee je napisao/la:ZzzzzzzzRokoko87 je napisao/la:Ljozeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.