FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sjeverjecudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sjeverjecudo » 29 avg 2019, 17:40

Denchi je napisao/la:
Sjeverjecudo je napisao/la:A jel moguce da su se strumfici ovoliko usrali,nikad im nije bilo prpa kao pred ovaj derbi.
Lijepi strah.
:rol: :rol: :rol: :rol:
Laziću šta uradi jbt
istraumiro ih čoek permanentno :urnebes: :rol:

zamisli opet karinom
:facepalm:
Ne bi bilo korektno od njega
Morali bi stravu salijevat :rol:
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 29 avg 2019, 17:41

Samozdravlje je napisao/la:Mozemo mi iz raznih razloga podrzavati Ahmetovica i Velkoskog , ali njima je u zbiru 70 god. O Velkoskom imam svoj sud , vecini vam se ne svidja , pa bolje da ne komentarisem. Ahmetovic je igrac koji zasluzuje svo postovanje za ono sto je u relativno kratkom vremenu i poznim godinama(ne znam odakle izvuce motiv)dao mnogo FKS . No obojici je bilo lahko prosle godine kad su u sredini igralli Stanojevic,Crepulja(Kapic) i Rahmanovic .
Gdje su sad golovi i asistencije . To govori o njihovom kvalitetu u odnosu na ovaj roster. Sto oni ne odlucise neku utakmicu . Sit je Ahmetovic loptanja pogotovo sa krnjim timom. Neka njih do kraja ugovora , mogu pokazati nesto mladim na treninzima i odigrati zadnjih 20 max. 30 minuta.
Da se @Samozdravlje pita poslije Zelje , ja bih im se zahvalio ili eventualno do kraja jeseni .
Pitate se zasto ne igramo EL i LP , evo zasto , jer nas vuce emocija i sto padamo na ono ljubljenje grba(ne odnosi se na Ahmetovica , taj daje zadnji atom snage , ali godine....).
Handze zabi Bateu , otvori Slobodu , rijesi Velez i sinoc trci ko navijen . bar dvije prilike pripremio(posebno ona kad uleti golmanu i uze mu loptu).
Po meni i Hebibovic je zasicen FKS , moze on na krilu dati jos , ali defanzivno ne pomaze beku koliko treba i koliko bi on ocekuje da mu se pomogne kad je on bek .
Pozdrav dobri moj samozdravlje, nemoj na Ahmu, zdravlja ti!!! Pa prošle godine najbolji igrač lige. Mi odavno nismo imali ne boljeg nego ovakvog špica. Njemu Handžić (koji mi je veoma drag) nije ni do koljena. LP

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 29 avg 2019, 17:49

Denchi je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:---------------------Kovacevic
Sabanovic - Lazic - Serbecic - Pidro
--------------------Stanojevic
------------Gavric----Rahmanovic
Oremus--------Ahmetovic--------Tatar

Boze kad cemo istrcato u ovakvom sastavu :plac:
:D
slika
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 avg 2019, 17:51

"Tim povodom poručili su kako od FK Sarajevo očekuju da prilikom planiranja investicija participiraju na način da na 2 KM koje izdvoji Općina Centar, Bordo tim uloži 1 KM.
Također, pozivaju da FK Sarajevo izdvoji dio sredstava i unaprijed plate dugogodišnji zakup za korištenje termina, a ta sredstva će se preusmjeriti na ulaganja u stadion.
Općina Centar očekuje od FK Sarajevo i da se izjasni o inicijativa načelnika da Općinskom vijeću predloži odluku o davanju stadiona na upravljanje klubu zajedno s ljudskim potencijalom koji je trenutno raspoređen na stadionu.
U pismu upućenom Bordo klubu navedeno je kako je u ovom mandatnom periodu (od novembra 2016. godine do danas) u modernizaciju stadiona uloženo 1,3 milion KM. Tom prilikom je završena modernizacija i opremanje centralne sobe s novim sistemom osiguranja, pojačana rasvjeta, nabavljen novi semafor, sanirana VIP loža i službeni ulaz te nabavljena nova kosilica za održavanje terena što je doprinijelo boljoj pripremi terena za odigravanje utakmica.
Iz Općine su naveli kako su raspoloženi da značajno finansijski participiraju u svim aktivnostima, ali i da su im sredstva ograničena.
Zbog toga su, kako saznaje portal Klix.ba, slična pisma s prijedlogom da učestvuju u modernizaciji Koševa uputili i na adresu premijera Kantona Sarajevo Edina Forte, Ministarstva kulture i sporta, Nogometnog saveza BiH i Grada Sarajeva."

Vidi cega se lik sad dosjetio, **** sve svoje pokvareno udbasko-sdaovsko :puke:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 avg 2019, 17:52

Nadam se da od ovog Ajnadžića na kraju života neće ostati dovoljno ni za u zemlju spustit.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 avg 2019, 17:56

pffft kako bi **** odgovor bio da će uprava kluba sa novim načelnikom općine razgovarati da sa trenutnim nije bilo sluha....i pa-pa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 29 avg 2019, 18:00

revolt je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
revolt je napisao/la:Raduje me cinjenica da ce Lazic i Serbecic biti opet skupa nazad. Uz oporavljenog Gavrica, Djokanovic i Mustafic mogu pokriti jednu poziciju po poluvrijeme, da ne skripi.

Mislim da je ovo jedino realno,

____________Kova_____________
Saban___Besim___Laza____Leta_

___Đokan/Mustafic__Gavric_____
___________Krle_______________

Heba_________________Milanovic
________AHmet/Handze________
E, čuj... Laza...Leta... :puke: Mog'o si vala i Gavra... i Šerba... i Milanče... Ne ugledaj se, bolan, na anamoone...
Ma lakše ovako kad se tipka s mob :mrgreen:
Dobro, onda. Izvini.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 avg 2019, 18:07

bordopoeta je napisao/la:
Pozdrav dobri moj samozdravlje, nemoj na Ahmu, zdravlja ti!!! Pa prošle godine najbolji igrač lige. Mi odavno nismo imali ne boljeg nego ovakvog špica. Njemu Handžić (koji mi je veoma drag) nije ni do koljena. LP
Statistika :

- Ahmetovic , 527 min . 0(nula) golova , 0(nula) asis.
- Velkoski , 796 min. 1(jeda ) gol , 0 (nula) asis.
- Handzic , 405 min 3(tri) gola , 0(nula) asis.
- Sisic , 234 min. 0(nula) gol , 1(jedna) asis.

Prijatelju mozda ga gotivim vise nego Ti , ali klub iznad svih .Statistika neumoljiva . Ja bih Vahidina stavio da igra spica :urnebes: , kad bi po emociji . Nek se oni poseru po meni i zabiju Zelji po 2 komada. Klub ne smije biti zrtva emocija prema pojedincima . smije , ali onda zaboravi napredak i grupe evropskih takmicenja . Nemam ja nista protiv , da idemo srcem i emocijom , pa gdje stignemo . Kompletni ne mozemo parirati Seltiku , a Cluj moze .
Nesto nam fali , emocija imamo za finale LP . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 avg 2019, 18:17

Daj stadion dje bilo, samo da nije u centru vise, ebo ga i ajnadzic i politika. Bez nas ce se ono u pustahiju pretvoriti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 avg 2019, 18:26

Mi bi sa pobjedom na derbiju bukvalno vec pola posla za titulu odradili.
Posle pauze vraca nam se dosta igraca,i mnogo laksi raspored.Kone su toga svjesne i bas su u panici, gazi ce preko mrvih da do pobjede ne dodjemo.
Zato braco daj da se sad ujedinimo od igraca do navijaca, sad nam pobjeda treba vise nego ikad.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 avg 2019, 18:27

suvišna rasprava

Ahmet je bolji ali u čemu? u razigravanju drugih oko sebe... to je super kad su krste,tatar,rahman,hebib oko njega i mogu oni zabit, dakle prošla sezona cijela, kad su svi zabijali, kad te niko nije mogao zaustaviti zbog toga....kako uštopat po ekipe? nemoguće....

Sada, pola tih ne igra, a ovi što igraju ne pogađaju u toj mjeri, Hebib i Krste dosad samo otvorili saldo....a vidjeli smo gdje igraju i šta im se radi taktički....Šerbečić je zabio 2, što je odlično...

dakle sada zavisimo od špica, i to Handžića puno više, i stil igre bar na sljedećoj tekmi će biti diktiran od umora, prepuštamo im posjed, oni ne znaju šta s njim već viđeno a slabi su u tranziciji pogotovo prema nazad kad im neko opali kontru....Gavrić može dobre lopte dati, Letić,Milanović,Hebib,Šišić imaju brzine za istrčati to...samo da završnica bude na nivou....Krpića će poništit najbolja odbrana lige...iz kornera smo opasni sada sa ovom dvojicom stopera....samo da ne fulamo previše...poslije ubacit Ahmeta s klupe da ih razbaca...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 avg 2019, 18:33

Kad smo kod stadiona, 1,3 miliona jeste ulozeno, u periodu od tri godine, ali kako? Na nacin da kanton pkati displey nekoliko puta skuplje nego inace, da platis cca 50k plahtu zelenu za zagrijavanje, (nor u mjestu gdje sam, teren za fudbal(dosta manji) i tribina sa strane se renovirala za te pare uz petogodisnju garanciju), neke vip loze nesto za novinare, i to je sve placeno dosta dosta skuplje nego sto bi trebalo. A radile firme, koje su osnovane pola godine prije, i sada vise ili ne postoje ili naplacuju ogromne novce za odrzavanje jer opstina ima ugovore s tim "kompanijama". Uhljeb do uhljeba. I onda treba uloziti pare sa njima, neces dobiti stadion kako ocekujes, ooet ce ti marija i ala marija sve razoriti + doci ce ti neki arap za 5 godina, otkupiti sve da se oni ugrade, tbi plate milion dva sto si platio za koristenje, i ti se onda je.. Sa stadionom. Treba svoje imat pa makar u butmiru. Zelji se daje na mjesecnoj bazi donacije, i neka i treba tako, svaka cast njihovom nacelniku, ovaj nas tri godine ulaze, ali tako da ni tad a ni sad niko na njemu jacu tekmu ne moze odigrati.

Bolje uloziti 10 m na svoj nego 2 miliona na kosevo. Uspomene na njega nece izlijediti definitivno, ali vrijeme je za pomak.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2019, 18:37

Statistika kaze da je Resic za 20tak minuta u Evropi zabio gol, a da je Messiju trebalo 157 minuta da zabije.
Resic > Messi
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 avg 2019, 18:38

belosevic28 je napisao/la:Statistika kaze da je Resic za 20tak minuta u Evropi zabio gol, a da je Messiju trebalo 157 minuta da zabije.
Resic > Messi
ma Messi je pichka generalno :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 avg 2019, 18:52

belosevic28 je napisao/la:Statistika kaze da je Resic za 20tak minuta u Evropi zabio gol, a da je Messiju trebalo 157 minuta da zabije.
Resic > Messi
:urnebes: :rol: Koji si Ti kvarnjak , no pokusavas se nadmudrivati sa pametnijim .

Statistika :
- Ahmetovic , 527 min . 0(nula) golova , 0(nula) asis.
- Velkoski , 796 min. 1(jeda ) gol , 0 (nula) asis.
- Handzic , 405 min 3(tri) gola , 0(nula) asis.
- Sisic , 234 min. 0(nula) gol , 1(jedna) asis.

Za tebe sam siguran da vise volim FKS od tebe , a i ova cetiri momka iz statistike . Jedva cekam da me ovi momci demantuju , ne uzivam u ovome sto pisem i mislim . da je Bogdom statistika kao prosle godine . Bit ce aBd i ja cu biti ismijan Inshalah . Amin .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2019, 18:55

Ma ne pokusavam nista, posebno ne prema tebi jer imam ogroman respekt prema tebi kao insanu i navijacu.
Samo mi je bezze pisanje o Ahmetu, a sjecamo se njegovih sprinteva u 85+ min, kao da mu je 19 a ne 34.
Lagano mu zamjenu traziti DA, otpisivati ga NE.
Ziv i zdav bio druze.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 avg 2019, 19:01

@Sampzdravlje

Znam da si ozbiljan covjek, veliki navijac naseg kluba al ne slazem se sa tobom.
Pobijediti kone je uvijek slatko i poseban osjecaj, al brate titula je titula.
Ako zivimo jos i 1999god kad je glavna recenica bila bilo kojem igracu koji dodje kod nas da je vazno samo komšinice pobijediti onda smo lokalni da ne kazem mahalski klub.
Prva recenica treba da bude "ovdje si dosao da osvojis titulu".
Ako zelimo naprijed, ako zelimo u Evropu i nekad u te famozne grupe moramo gledati da pobjeda nad njima nije cilj sezone.
Cilj sezone je titula!!!
Ako se desi da ih mlatnemo jos bolje, ljepse, sladje.
Ako bi mi osvojili titulu a da nas oni uzmu sva tri puta u ovom sistemu takmicenja....znas koliko mene bili djoka.
Ja zivim samo za titule, a pobjede protiv njih su samo šlag na tortu.
Znam da ti ovako ne razmisljas, ne napadam te samo imam i ja svoj stav i misljenje.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 avg 2019, 19:10

E bas da vidim kako ce dinamo sa atalantom

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 avg 2019, 19:12

ado-hz je napisao/la:@Sampzdravlje

Znam da si ozbiljan covjek, veliki navijac naseg kluba al ne slazem se sa tobom.
Pobijediti kone je uvijek slatko i poseban osjecaj, al brate titula je titula.
Ako zivimo jos i 1999god kad je glavna recenica bila bilo kojem igracu koji dodje kod nas da je vazno samo komšinice pobijediti onda smo lokalni da ne kazem mahalski klub.
Prva recenica treba da bude "ovdje si dosao da osvojis titulu".
Ako zelimo naprijed, ako zelimo u Evropu i nekad u te famozne grupe moramo gledati da pobjeda nad njima nije cilj sezone.
Cilj sezone je titula!!!
Ako se desi da ih mlatnemo jos bolje, ljepse, sladje.
Ako bi mi osvojili titulu a da nas oni uzmu sva tri puta u ovom sistemu takmicenja....znas koliko mene bili djoka.
Ja zivim samo za titule, a pobjede protiv njih su samo šlag na tortu.
Znam da ti ovako ne razmisljas, ne napadam te samo imam i ja svoj stav i misljenje.
:thumbup:

Istog sam misljenja.. Svakom protivniku isto zelim, da izgubi.. samo listici zelim da se ugasi.. Nema posebnih na terenu, bitna je nasa igra i titule..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 avg 2019, 19:21

belosevic28 je napisao/la:Ma ne pokusavam nista, posebno ne prema tebi jer imam ogroman respekt prema tebi kao insanu i navijacu.
Samo mi je bezze pisanje o Ahmetu, a sjecamo se njegovih sprinteva u 85+ min, kao da mu je 19 a ne 34.
Lagano mu zamjenu traziti DA, otpisivati ga NE.
Ziv i zdav bio druze.
Šta se ovo piše o Mersi u negativnom kontekstu? Ne mogu da vraćam par stranica.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bajroni, Bing [Bot], ErosViverosViv, Perotti i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []