FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 29 avg 2019, 19:26

AlfredNobel je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ma ne pokusavam nista, posebno ne prema tebi jer imam ogroman respekt prema tebi kao insanu i navijacu.
Samo mi je bezze pisanje o Ahmetu, a sjecamo se njegovih sprinteva u 85+ min, kao da mu je 19 a ne 34.
Lagano mu zamjenu traziti DA, otpisivati ga NE.
Ziv i zdav bio druze.
Šta se ovo piše o Mersi u negativnom kontekstu? Ne mogu da vraćam par stranica.
odlazi nakon derbija stigla ponuda iz irana :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 29 avg 2019, 19:27

amypitar je napisao/la:Mi bi sa pobjedom na derbiju bukvalno vec pola posla za titulu odradili.
Posle pauze vraca nam se dosta igraca,i mnogo laksi raspored.Kone su toga svjesne i bas su u panici, gazi ce preko mrvih da do pobjede ne dodjemo.
Zato braco daj da se sad ujedinimo od igraca do navijaca, sad nam pobjeda treba vise nego ikad.
Nakon sedmog kola da završiš pola posla za titulu? Nakon kojeg slijedi još 26 kola i 78 bodova u igri. Druže, osvjesti se i ti i likovi koji ovdje pišu o nekoj tituli nakon 7 kola u sličnom kontekstu kao i ti. Niti je kraj svijeta ako izgubimo, niti smo napravili veliki korak ka tituli ako pobijedimo. Na papiru se igra za 3 boda kao i svaka druga utakmica.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 29 avg 2019, 19:29

Svako ko piše protiv Ahmetovića zaslužuje sedam dana u zindanu!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 avg 2019, 19:32

Uvali ga BATE, vode protiv Astane ali teško da će stići onaj rezultat. Celtic je praktički osigurao grupne faze i ove godine, već vode u gostima a čuvaju 2:0 iz Škotske.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2019, 19:41

@nobel , i nemoj bolje ti je...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 avg 2019, 19:48

Yebem te zeljo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 avg 2019, 19:51

Giljotina je napisao/la:Svako ko piše protiv Ahmetovića zaslužuje sedam dana u zindanu!
Potpisujem
ISTINA ZA VEDRANA!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 avg 2019, 20:00

Ma Merso konstantno ima covjeka ili dva na ledjima. Pratite malo kada se krece bez lopte kako ga cuvaju. Zato Merso napravi prazan prostor koji treba znati iskoristiti. Ovaj bod sa djecom i Krletom i Hebibom u sredini je vise nego odlican. Idemo *arati vaginolete pa lagano na pauzicu. :kafa:
U novi boj ...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2019, 20:06

Rahman spreman za derbi !

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 29 avg 2019, 20:12

belosevic28 je napisao/la:Rahman spreman za derbi !
i ja sam nacuo slicno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 avg 2019, 20:12

belosevic28 je napisao/la:Ma ne pokusavam nista, posebno ne prema tebi jer imam ogroman respekt prema tebi kao insanu i navijacu.
Samo mi je bezze pisanje o Ahmetu, a sjecamo se njegovih sprinteva u 85+ min, kao da mu je 19 a ne 34.
Lagano mu zamjenu traziti DA, otpisivati ga NE.
Ziv i zdav bio druze.
Sad sam se zacrvenio , ali nisi me uvjerio da promjenim misljenje . Da ne kopiram ponovo statistiku. postujem ja to sto je on dao FKS , ali treba biti svjestan da FKS vjerovatno nije njemu ostao duzan . Postujem ja svakog fudbalera koji je ostavio traga u FKS , evo Mackic,Trivunovic,Cimirot , Mujakic mi padose na pamet . Ahmo je ljudina i igrac koji je u prosloj sezoni dao veliki doprinos u DK . Nikad mu ne treba zaboraviti , za 20 god kad budemo obiljezavali 20 god. prve DK (a tada ce ih biti 15-ak aBd) obavezno pozvati Velkoskog,Ahmetovica,Lazica,Mujakica i ostale koji su dali doprinos , naravno neizostavno Husref i Akademci. Rekoh svoje misljenje , interes kluba iznad svakog . Znali smo to reci kad je Rahmanovic bio pred odlaskom , onda vazi i za svakog . Postujem ja Ahmetovica i vise nego sto mozes i pomisliti . Zao mi je sto sam ocito pogresno protumacio poredjenje Resica i Mesija . Suprostaviti misljenja ne znaci vrijedjanje. I ja tebi i svima zelim srecu u zivotu(kad si srecan , onda si zdrav , nafakali i opcenito zadovoljan).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2019, 20:14

Sumnjam da ce poceti, sve je do Husrefa, ali je spreman za 60tak minuta.

@samozdravlje, nebi valjalo da imamo svi isto misljenje. Ne treba ih ni puno hvaliti ni kuditi, odmjereno samo :bih:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 avg 2019, 20:21

belosevic28 je napisao/la:Rahman spreman za derbi !
Legla plata :ljepota: :ljepota:

Mogla bi zeljana, opet biti yebana :bih:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 29 avg 2019, 20:21

da li su karte rasprodate ??
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 avg 2019, 20:25

Ja sam bio oko 6, karta broj 683, i bilo je 2-3 prije i poslije mene.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 29 avg 2019, 20:25

zagorski je napisao/la:"Tim povodom poručili su kako od FK Sarajevo očekuju da prilikom planiranja investicija participiraju na način da na 2 KM koje izdvoji Općina Centar, Bordo tim uloži 1 KM.
Također, pozivaju da FK Sarajevo izdvoji dio sredstava i unaprijed plate dugogodišnji zakup za korištenje termina, a ta sredstva će se preusmjeriti na ulaganja u stadion.
Općina Centar očekuje od FK Sarajevo i da se izjasni o inicijativa načelnika da Općinskom vijeću predloži odluku o davanju stadiona na upravljanje klubu zajedno s ljudskim potencijalom koji je trenutno raspoređen na stadionu.
U pismu upućenom Bordo klubu navedeno je kako je u ovom mandatnom periodu (od novembra 2016. godine do danas) u modernizaciju stadiona uloženo 1,3 milion KM. Tom prilikom je završena modernizacija i opremanje centralne sobe s novim sistemom osiguranja, pojačana rasvjeta, nabavljen novi semafor, sanirana VIP loža i službeni ulaz te nabavljena nova kosilica za održavanje terena što je doprinijelo boljoj pripremi terena za odigravanje utakmica.
Iz Općine su naveli kako su raspoloženi da značajno finansijski participiraju u svim aktivnostima, ali i da su im sredstva ograničena.
Zbog toga su, kako saznaje portal Klix.ba, slična pisma s prijedlogom da učestvuju u modernizaciji Koševa uputili i na adresu premijera Kantona Sarajevo Edina Forte, Ministarstva kulture i sporta, Nogometnog saveza BiH i Grada Sarajeva."

Vidi cega se lik sad dosjetio, **** sve svoje pokvareno udbasko-sdaovsko :puke:

Zvanično, stav kluba po ovom pitanju treba da bude jasan i precizan:
Spremni smo preuzeti stadion na period ne kraći od 100 godina.
Ženski dio uhljebljenih u izmišljenoj firmi (koja služi za pranje para) jednokratno može biti ustupljen sjevernoj tribini u svrhu pružanja seksualnih usluga, na period ne duži od 12h.
Ostatak uhljebljenih, načelnik može voditi kući ili u centralu stranke i koristiti shodno svojim, ili potrebama stranačkih funkcionera.
Majku li vam yebem jadnu, gladnu, bijednu, papansku.
Dobri smo mi generalno, obzirom ko upravlja lokalnom zajednicom i zajedničkom imovinom uopšte, na svim nivoima.
On se postavlja ne kao da je na usluzi građanima, nego kao da mu je to dedo ostavio u sred Rogatice.
Pleme ti gladno yebem pa nećeš u grob ništa nositi.
Da ne pomislite da ovaj post ima stranačke konotacije, reći ću da ništa bolje nije bilo, niti će biti, sa bilo kojom smrdljivom strankom jer su sve, ali baš sve, na kraju iste.
Isti ili slični ljudi, isti sistem samo druga odjela.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 avg 2019, 20:32

ado-hz je napisao/la:@Sampzdravlje

Znam da si ozbiljan covjek, veliki navijac naseg kluba al ne slazem se sa tobom.
Pobijediti kone je uvijek slatko i poseban osjecaj, al brate titula je titula.
Ako zivimo jos i 1999god kad je glavna recenica bila bilo kojem igracu koji dodje kod nas da je vazno samo komšinice pobijediti onda smo lokalni da ne kazem mahalski klub.
Prva recenica treba da bude "ovdje si dosao da osvojis titulu".
Ako zelimo naprijed, ako zelimo u Evropu i nekad u te famozne grupe moramo gledati da pobjeda nad njima nije cilj sezone.
Cilj sezone je titula!!!
Ako se desi da ih mlatnemo jos bolje, ljepse, sladje.
Ako bi mi osvojili titulu a da nas oni uzmu sva tri puta u ovom sistemu takmicenja....znas koliko mene bili djoka.
Ja zivim samo za titule, a pobjede protiv njih su samo šlag na tortu.
Znam da ti ovako ne razmisljas, ne napadam te samo imam i ja svoj stav i misljenje.
Hvala na lijepim rijecima i sto nisi upotrijebi pridjev star :rol: . Evo zasto je to o Zelji u meni i mom srcu . Sad je titula gotovo pa jedino sto zadovoljava vas mlade . U moje vrijeme klubovi iz BiH nisu bas cesto imali priliku konkurisati u osvajanju titula . Hvala Bogu nas klub je tu nenadmasan , za sva vremena . SFRJ je proslost . Tad je nama umjesto titula bilo bitno dobiti Zelju i to ti je bilo kao trofej . Nadam se da razumijes , sada je to skroz druga prica i mogao bih se sloziti s tobom , kad malo razmislim . Eto napisah , ali da li sam iskren .... :rol: :rol: :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 29 avg 2019, 20:35

:urnebes: :urnebes:
ko Šoja Stojan

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 29 avg 2019, 20:45

Samozdravlje je napisao/la:
Inijesta je napisao/la: Pa ne moras brate padat na to i gledat igrace kroz tu ljubav prema klubu ( iako je meni kao i vecini srce ko dzamija kad znam da Krste istonski klub voli i da Ahmet sa 34 gine nabterenu z tj klub), evo gledaj ih statisticki i po doprinosima, uzmi Velkoskog i Ahmetovica( Hebiba i ostale “ starije “ ne trebas)
Jel cinjenica da su nam ti igraci donijeli duplu krunu, jel cinjenica da kad sve te mlade snage skupis nisu doprinjeli tome ko Ahmet i Krste
Sve ok svi bi mi radi mladje i napadaca i krilo i to stoji, al tjerat ove ljude ko kerove i pljuvat po njima je bas nezahvalno
Desava se da nekad otipkamo , pa se ne razumije . Ako mozes i zelis popravi. Statistika :

- Ahmetovic , 527 min . 0(nula) golova , 0(nula) asis.
- Velkoski , 796 min. 1(jeda ) gol , 0 (nula) asis.
- Handzic , 405 min 3(tri) gola , 0(nula) asis.

Pamtimo D.Krunu i pamticemo je kao prvu , dolaze naredne . Nemojmo biti mitomani i pozivati se na 6785 . Ne zivi se u ovom poslu zvanom fudbal od minulog rada . Zasluzne posteno nagradis i narednih desetljeca pozivas na obiljezavanje PRVE DUPLE KRUNE .
Postovanje i pozdrav svim Pitarima i pripadnicima Hz koji ne djele moje misljenje . :bow: :bow: :bow:
Mislio sam brate na proslu sezonu i na tu statistiku, gdje su namisti ti igraci donijeli Duplu krunu
A i ove godine nista oni losiji nisu od te omladine, cak sta vise svi ih prizivamo i molimo Boga da igraju
Kad dovedes mladje igrace koji su bolji ili izadju iz akademije onda se ovim starijm zahvalit i preseliti ih na klupu, dotad ih ne treba pljuvat
Svako dobro brate , pozdrav tebi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 29 avg 2019, 20:48

Samozdravlje je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
Pozdrav dobri moj samozdravlje, nemoj na Ahmu, zdravlja ti!!! Pa prošle godine najbolji igrač lige. Mi odavno nismo imali ne boljeg nego ovakvog špica. Njemu Handžić (koji mi je veoma drag) nije ni do koljena. LP
Statistika :

- Ahmetovic , 527 min . 0(nula) golova , 0(nula) asis.
- Velkoski , 796 min. 1(jeda ) gol , 0 (nula) asis.
- Handzic , 405 min 3(tri) gola , 0(nula) asis.
- Sisic , 234 min. 0(nula) gol , 1(jedna) asis.

Prijatelju mozda ga gotivim vise nego Ti , ali klub iznad svih .Statistika neumoljiva . Ja bih Vahidina stavio da igra spica :urnebes: , kad bi po emociji . Nek se oni poseru po meni i zabiju Zelji po 2 komada. Klub ne smije biti zrtva emocija prema pojedincima . smije , ali onda zaboravi napredak i grupe evropskih takmicenja . Nemam ja nista protiv , da idemo srcem i emocijom , pa gdje stignemo . Kompletni ne mozemo parirati Seltiku , a Cluj moze .
Nesto nam fali , emocija imamo za finale LP . :thumbup:
Prijatelju, nisi skont'o. Nije ovdje riječ o emocijama (uostalom slažemo se da nije niko iznad kluba), nego je ovdje u pitanju suhi kvalitet. Pa zar ti ne vidiš njegov majstorluk i fudbalsko umijeće koje je daleko iznad ove naše lige.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, kogmagie46, nedimmmm1337, Pitar6785 i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []