061657451 je napisao/la:Na Grbavici kao i u Vrapčićima treba podić kamere koji metar više.Puno bi gledljivije preko TV ekrana bilo.
digli bi ljudi da imaju na sta dici

061657451 je napisao/la:Na Grbavici kao i u Vrapčićima treba podić kamere koji metar više.Puno bi gledljivije preko TV ekrana bilo.
Varg je napisao/la:husic ima u planu da stadion gradine u srebreniku rekonstruiše i igra utakmice tuzla city, obavio je razgovore sa vodstvom gradine koji su saglasni s tim, za grad ne znam još
babino je napisao/la:061657451 je napisao/la:Na Grbavici kao i u Vrapčićima treba podić kamere koji metar više.Puno bi gledljivije preko TV ekrana bilo.
digli bi ljudi da imaju na sta dici
rishovski je napisao/la:Ma nije im loš stadion,dobili su sad lovu i za pomoćni sa umjetnom travom,pa se i to pravi...
A vidi privredno je jako i Visoko i Žepče i Tešanj... ali ne postoje ljudi koji će toliko ulagat u klubove,jer realno to je u nasoj ligi i drzavi samo bacanje para i to su ljudi skontali na vrijeme... Mušija nekako kao i Azmir mislim da je napravio u inat klub Rudaru,jer je probao nesto ranije u Rudaru,pa su ga otkantali,tako sam barem čuo... Azmir je zbog one sapunice sa Slobodom uzeo Tuzlu i sad im se sveti tako što im otima igrače svake sezone... A realno za Kakanj bi bolje bilo da su dali Mušiji da vodi Rudar,mislim da bi imali i bolju podrsku i po pitanju navijača i samog grada...