FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 10 nov 2010, 18:22

Eldar_sloboda je napisao/la: HVALA BOGU da na miru mozemo se informisati o novostima i namiru diskutovati o FK sloboda a ne hari tvoje kopiranje sa raznih portala koje svako od nas ( niko nije glup ) mozemo procitati i tvoje dobro kaze neko gore SOLENEJ PAMETI !!! okani se dijete neta ufati se stadiona... nemoj ba ici ni za vikend na utakmicu sa celikom bolje ti je ovdje prepucavati se sa robijasima i kritikovati sadikovica efendica... i tako sve redom...
caos dijete
eldare bolan dobro je viseeee...pomalo baaa...haha...jesi se nalozio kritikovati harija.... :mrgreen: ....pusti to sad... :mrgreen:

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 10 nov 2010, 18:24

"Harry" kako su se okomili na tebe,ti ćeš sutra biti izb*den !! :mrgreen: :mrgreen: šala mala
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 18:26

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Namjerno sam se uclanio samo da kazem da je Eldar upravu sto se tice Harrya , pa vi ste stvarno internet huligani imali vas na tribini ikad il samo solite pamet preko ovog portala? Stvarno ste smjesni..neko dodjite kad i podrzite svoj klub, ja sam skoro na svakoj utakmici i u posljednjih 8 godina mozda sam propustio 4 ili 5 utakmica domacih...
Po cemu sam ja to internet huligan,sto ovdje pisem o Slobodi,kada god izadje nesto novo ja ovdje proslijedim i diskutujemo,ja kad god mogu oticu na tekmu,nekad nemogu iz privatnih razloga na mec.Tebi svaka cast na tome,al jbg niko nije isti ;) ni ja nikog ovdje ne napadam od navijaca Slobode dal on ide na mec ili ne,svejedno mi ako moze ici,ako ne moze nema veze,necu se ubit,al vi bas na mene navalili samo zato sto se moje misljenje i ovog drugog forumasa ne poklapaju.I ne mozes ti bolje od mene znati jel ja idem ili ne na utakmice Slobode ;)
Nekazem ja da si ti sad internet huligan vec si internet navijac da se bolje razumijemo druze, a vidim po tvojim postovima koliko ih imas, sta ti imas stim sto pratis tekme preko sportsport.ba , Jel tebi tesko doci sa fukarama i da navijas malo ? Primjetio sam nisi ti jedini ima vas dosta koji nece da mrdnu iz kuce pa da bi navijali malo a dobro necu da se raspravljam ovdje. U subotu igramo sa Celikom onaj koje okrenuo ledja Slobodi zaboli me da ne kazem sta samo znam da cu ja uvjek bodrit svoj klub kao sto to radim vec odavnom...pozdrav samo za vjerne navijace FK SLOBODE
Ja nikad nisam okrenuo ledja Slobodi niti cu ikad,jer ja taj klub volim,sa tatom sam kao mali isao na mnoge meceve Slobode na Tusnju,pa kada su igrali u intertoto kupu,i ove sadasnje meceve proslih sezona i sad.Budem ja sa Fukarama,nisam ja samo derbi navijac kada dodju Zeljo,Celik,Sarajevo itd.. budem ja na mecevima kad su dolazili Travnik,Modrica itd.. ja samo kazem odem na mec kada nemam obaveza,a kad imam ne mogu nikako.Kosarku sam redovno pratio,sad malo slabije jer nam je Sloboda spala na niske grane u kosarci,prije su u Mejdanu razne evropske ekipe igrale,a sad su spali da igraju sa Grudama itd..Broj mojih postova nije neki znak,ima njih i sa vise,ovdje pisem kad mi je dosadno i kad nema posla,ubijam dosadu sa rajom,i svi znaju kakav sam.Ovdje pisem najvise iz ljubavi prema Slobodi,jer ne zelim da se ova tema zapostavi,uvjek kad je neka info u vezi kluba,transfera itd. ja ovdje iznesem,jer vidis da svako od ostalih navijackih grupa uredjuju teme svojih klubova,zasto bi Slobodina bila zapostavljena ? I nisam dosao na ovaj forum da se svadjam,ovdje sam radi dobre zeze i pisanju o Slobodi .

Rekao sam da vise necu pisat ovdje,al njemu sam morao odgovorit,tako da od sad necu vise ovdje pisat,jer ne valja kada uredjujes temu o svom klubu,odmah si net huligan itd.

Sretno momcima protiv Celika,pa onda na gostovanju protiv Zvijezde.U proljetnom dijelu da odigramo bolje nego ovu polusezonu,i da se Sloboda vrati na mjesto gdje joj pripada,a ne na dno tabele.

@eldar_sloboda

cao covjece :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 10 nov 2010, 18:59

Svi se žale na ovog sudiju Kaplana. :D I nama sad u Mostaru protiv Zrinjskog ja mislim dao previse zutih i crveni treneru :D
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 nov 2010, 19:09

samo vas citam i kontam kad mislite prestat s.r.a.t oko nebitnih stvari i nekakvih nafuravanja ko je bio na kolko tekmi i gostovanja...sto se tekme tice....onaj nesretnik iz brazila je opalio katiljski loptu koja je zavrsila od stative u gol i to je sve sto smo vidjeli od ovog instant kluba...nas go je jos smijesniji al smo makar imali 2-3 sanse i to je to...penali ko penali...lutrija....mozemo zakljucit lagano ovu sezonu
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 nov 2010, 19:15

o cemu raspravljate ba ?? sta ste napali na cojka,sta vas briga jel ide na tekme il ne ? jedini koji ovdje ubacuje novosti i odrzava ovu temu je Harry,popusti te ga malo...Harry care samo ti nastavi pisat ovdje ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 10 nov 2010, 19:32

Fukare,čestitke na ispadanju iz kupa :D :D
p.s IPAK JE OLIMPIC KLUB IZ SARAJEVA

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 nov 2010, 19:34

Harry kralju samo ti nastavi pusti ba ove sto su se nalozili nesto pa da je i njima a nema :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 nov 2010, 19:39

ko vam je onaj oficijelni spiker hahahhaa :mrgreen:

pa nije dobar sekunde..:" e e e, e Moj Samire..Efendicu..promasio si polufinale kupa" hahahhahahahhaa :mrgreen:

pa ne mogu da vjerujem :roll: :roll: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 nov 2010, 19:41

sarajlija89 je napisao/la:ko vam je onaj oficijelni spiker hahahhaa :mrgreen:

pa nije dobar sekunde..:" e e e, e Moj Samire..Efendicu..promasio si polufinale kupa" hahahhahahahhaa :mrgreen:

PA on je uvijek takav Resad Mamela ako se ne varam :D kralj :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 nov 2010, 19:42

sarajlija89 je napisao/la:ko vam je onaj oficijelni spiker hahahhaa :mrgreen:

otkud ti znas baksuze ??? jel se to na radiu culo ?? jao kolko nas taj covjek bruka,to je katastrofa...Kanjara ga zovu cini mi se :mrgreen: danas dijete isfura,okrivi ga debil...

prije jedno 2,3 godine kad smo igrali s Leotarom cita on sastav njihov a kod njih bio brazilac a on mrtav hladan : "crnac neki,ne znam ja ovo procitat" :lol: ma lik citat kako treba ne zna,a frajer spiker na stadionu :roll: .smijesno fkt...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 nov 2010, 19:45

Gledo sad na tv-u...Allaha mi ubi ga u pojam...koji ludjak :lol: :lol: :mrgreen: momku i onako tesko jos on da svi cuju...e moj Samire hahahahah :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 nov 2010, 19:47

sarajlija89 je napisao/la:Gledo sad na tv-u...Allaha mi ubi ga u pojam...koji ludjak :lol: :lol: :mrgreen: momku i onako tesko jos on da svi cuju...e moj Samire hahahahah :D
isfura momka,umjesto podrsku da da il da suti sto bi mu bilo najpametnije,on tako...ma ne voli ga raja nikako na stadionu,uvijek gluposti prica,al eto ima neko ko ga drzi ondje...jos se sad na TV culo,jaooo :oops:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 nov 2010, 20:19

Jao spikera koji ludjak onako neofirno lika izblamira :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 nov 2010, 20:26

Šta bi sa onim igračem Olympiquea što se sruši tamo, samo znam da je doktor bio iskljucen, kako se zavrsi na kraju :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 10 nov 2010, 20:32

jesteli pripremili bodove koj ce te nam dati kao poklon sto cemo vam posjetiti grad??? ;) ;) ;)
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 nov 2010, 20:37

marsovac je napisao/la:jesteli pripremili bodove koj ce te nam dati kao poklon sto cemo vam posjetiti grad??? ;) ;) ;)
Studentice iz Zenice, Studentice iz Zeniceeeeeeeeeeeeeeee

Može neko objasniti?? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 10 nov 2010, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 nov 2010, 20:39

kad je Said protiv Modrice dao hattrick a ovaj strucnjak kaze : RONALDOOOOO :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 10 nov 2010, 20:55

Frutek je napisao/la:Šta bi sa onim igračem Olympiquea što se sruši tamo, samo znam da je doktor bio iskljucen, kako se zavrsi na kraju :?
haha opao mu secer... :mrgreen: ...ko ce ti ga znati samo se lik srusi u nesvjest pade jadnik....i et vidjet cemo cut ce se sha je bilo tacnooo... :cry:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 nov 2010, 20:58

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Šta bi sa onim igračem Olympiquea što se sruši tamo, samo znam da je doktor bio iskljucen, kako se zavrsi na kraju :?
haha opao mu secer... :mrgreen: ...ko ce ti ga znati samo se lik srusi u nesvjest pade jadnik....i et vidjet cemo cut ce se sha je bilo tacnooo... :cry:
Opalila ga zima, naviko čoek na Copacabanu :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.