FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Eto Neymara u januarskom prelaznom roku 
Ovo je Barto plasirao preko svog dnevnika MD da bi na kraju heroj ispao kad ga dovede u zadnji cas u dealu tipasombrero je napisao/la:Ovo je i programirano da se vuče do zadnjeg minuta. Drugačije se inace ne bi, ni, dogovorili... jer previše je tu povrijeđenih ega, iako se svi prave gospoda.
100M+ Rakitic
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Izgleda sletanje sa ceste i prevrtanje auta. Navodno nije ništa opasno, valjda samo nogu slomio.parangal je napisao/la:Šta je sa Spahićem? BG mediji pišu da je imao tešku saobraćajku?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la:Izgleda sletanje sa ceste i prevrtanje auta. Navodno nije ništa opasno, valjda samo nogu slomio.parangal je napisao/la:Šta je sa Spahićem? BG mediji pišu da je imao tešku saobraćajku?
O cemu ti, kakvom hladnom tusu ba. Meni @leorey jutros rece Ney dolazi.BoixosNois1899 je napisao/la:Ko vam je kriv što ste jučer nahajpali kao da je ozvaničen transfer pa vam sad ovo hladan tušReX je napisao/la:Nemoj podjebavati, vidis da nas ovi vrlo novinari yebu u mali mozakBoixosNois1899 je napisao/la:Jel danas predstavljanje na Campu?
@igrajlopte 🐦
Vala baš, primaju se ko levati na svaki twitt nekakvih kvazi novinara i piskarala.BoixosNois1899 je napisao/la:Ko vam je kriv što ste jučer nahajpali kao da je ozvaničen transfer pa vam sad ovo hladan tušReX je napisao/la:Nemoj podjebavati, vidis da nas ovi vrlo novinari yebu u mali mozakBoixosNois1899 je napisao/la:Jel danas predstavljanje na Campu?
Neki napiše Eto ga dolazi, i ovdje odmah kolektivna onanija, svršavanje
Imam osjecaj da im je ovo svo vrijeme bila taktika, da izbace Real iz igre, da dovedu PSG pred svrsen cin i da sto jeftinije prodju na kraju.
Ako bude tako, nelose
Partija pokera u kojoj Barto pokazuje ko je majstor igre
Ako bude tako, nelose
Partija pokera u kojoj Barto pokazuje ko je majstor igre
Brate kako jeftinije, pa vidis da nijedan igrac nece u Pariz i zato ovi hoce skoro 200m eura. U kakvom yebenom svijetu ovaj Nasser zivi kad misli da Ney vrijedi isto kao prije +2 godine kada je bio na vrhuncu fudbalu hahaha. Kakav papak u pm.Evander je napisao/la:Imam osjecaj da im je ovo svo vrijeme bila taktika, da izbace Real iz igre, da dovedu PSG pred svrsen cin i da sto jeftinije prodju na kraju.
Ako bude tako, nelose
@igrajlopte 🐦
slazem se, ali to ti samo govori koliko je tu zapravo malo ljubavi za klub i navijace, ide se samo gdje je veca lova...sombrero je napisao/la:Ovo je i programirano da se vuče do zadnjeg minuta. Drugačije se inace ne bi, ni, dogovorili... jer previše je tu povrijeđenih ega, iako se svi prave gospoda.
After failing to convince players to join PSG, the French club asked for a straight up fee for Neymar but Barça said 'no'. [sport]
**** at the club have told this newspaper that Barça haven't ruled out signing Neymar this weekend. [sport]

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 30 avg 2019, 14:50, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
Cuj papakReX je napisao/la:Brate kako jeftinije, pa vidis da nijedan igrac nece u Pariz i zato ovi hoce skoro 200m eura. U kakvom yebenom svijetu ovaj Nasser zivi kad misli da Ney vrijedi isto kao prije +2 godine kada je bio na vrhuncu fudbalu hahaha. Kakav papak u pm.Evander je napisao/la:Imam osjecaj da im je ovo svo vrijeme bila taktika, da izbace Real iz igre, da dovedu PSG pred svrsen cin i da sto jeftinije prodju na kraju.
Ako bude tako, nelose
Jarane, to je njegov igrac, njegova investicija, njegov hamal. Još najmanje 3 gopdine po ugovoru. NJEGOVO VLASNIŠTVO 1/1.
Može da radi sa njim šta hoce, da mu napucava cijenu do 500 miliona ili da ga pošalje na tribine , ako mu se digne qrac...cuj papak
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 avg 2019, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pristat ce svi, pusti novinare.ReX je napisao/la:Brate kako jeftinije, pa vidis da nijedan igrac nece u Pariz i zato ovi hoce skoro 200m eura. U kakvom yebenom svijetu ovaj Nasser zivi kad misli da Ney vrijedi isto kao prije +2 godine kada je bio na vrhuncu fudbalu hahaha. Kakav papak u pm.Evander je napisao/la:Imam osjecaj da im je ovo svo vrijeme bila taktika, da izbace Real iz igre, da dovedu PSG pred svrsen cin i da sto jeftinije prodju na kraju.
Ako bude tako, nelose
Ako klub zeli da ih se rijesi, rijesit ce ih se.
Koja perspektiva im je da ostanu?
Tribine, gnjev navijaca?
Mislim da ni retard Dembele to ne zeli. A to sta pisu "novinari" i sta kao agenti izjavljuju, vidjeli smo na bezbroj primjera da nema veze sa ralnim stanjem.
Jedno je sigurno, lupanja raznoraznih smo se nacitali zadnjih dana, malo sta je bilo tacno. Hvala Bogu pa se sve zavrsava za dva dana.
Neka bude sta ce biti. I da ostane u Parisu, Barcelona je na najmanjem gubitku. Mislim da su u ovu pricu ponajvise usli da ne bi samo u Realu zavrsio, a vidimo da od toga nema nista.
Dobro hajd, nije papak. Jer ocigledno nema problema bacati milione sedmicno i mjesecno na igraca koji nece igrat za taj klublet3 je napisao/la:Cuj papakReX je napisao/la:Brate kako jeftinije, pa vidis da nijedan igrac nece u Pariz i zato ovi hoce skoro 200m eura. U kakvom yebenom svijetu ovaj Nasser zivi kad misli da Ney vrijedi isto kao prije +2 godine kada je bio na vrhuncu fudbalu hahaha. Kakav papak u pm.Evander je napisao/la:Imam osjecaj da im je ovo svo vrijeme bila taktika, da izbace Real iz igre, da dovedu PSG pred svrsen cin i da sto jeftinije prodju na kraju.
Ako bude tako, nelose![]()
![]()
![]()
Jarane, to je njegov igrac, njegova investicija, njegov hamal. Još najmanje 3 gopdine po ugovoru. NJEGOVO VLASNIŠTVO 1/1.
Može da radi sa njim šta hoce, da mu napucava cijenu do 500 miliona ili da ga pošalje na tribine , ako mu se digne qrac...cuj papak
@igrajlopte 🐦
Je li papak zato što je dao za njega 220 miliona (najskuplji transfer u historiji fudbala) i vezao ga ugovorom za sebe na 5 godina.ReX je napisao/la: Dobro hajd, nije papak. Jer ocigledno nema problema bacati milione sedmicno i mjesecno na igraca koji nece igrat za taj klubBas je pametan. Halal mu vjera. Papak jasta neg papak.
I zato je papak, jel
A šta su onda u Barci, kada su dozvolili da im papak preotme zlatnu koku na foru klauzule, pa ga sad žele nazad
Što vrijeđaš bezveze šeika koji je izlevatio Bartu i njegove debile ko mlade majmune
Ne covjece, evo ja gledam ovako i pitam sebe. Jesam li ja spreman da nekog placam (ili ti ga bacam) milione na nekoga ko svaki dan omalazava moj klub, prica kako mu je ljepse negdje drugojam, radi sve iza kulisa da ode a ja e inatim i kazem necu dati ako ne dobijem isto sto sam ja dao. Ako si ti spreman da takav stav imas, za mene si papak. Mislis da covjek koji je sam stekao ogromno bogatsvo se vodi takvom politikom? Ne, vode se ovi arapi koji su rodjeni u tim bogatim familijama i jednostavno boli ih qurac.
U ostalom, ti kupis auto danas, izvezes ga on postaje "polovan". Ja hocu da prodam svoje auto sada ali qurac cu dobiti istu paru koju sam ja dao za njega prije dvije godine. Djabe sto sam ga cuvo i sto je ko bombona. U ostalom taj njegov stav bi ja razumio da stvarno Ney nema neku zelju da ide, ali kad te neko ponizvana svaki dan a ti to kao trpis i nemas problema. Za mene si onda papak.
A to za Barcinu upravu, nemoj majke ti. Ja cekam dan kada ce ova garnitura otic i kada ce doci ljudi koji ce se ponovo okrenuti La Masiji i pravljenjem igraca a ne svako ljeto po 100-150m eura za neku zvijezdu. U tom se slazem s tobom.
U ostalom, ti kupis auto danas, izvezes ga on postaje "polovan". Ja hocu da prodam svoje auto sada ali qurac cu dobiti istu paru koju sam ja dao za njega prije dvije godine. Djabe sto sam ga cuvo i sto je ko bombona. U ostalom taj njegov stav bi ja razumio da stvarno Ney nema neku zelju da ide, ali kad te neko ponizvana svaki dan a ti to kao trpis i nemas problema. Za mene si onda papak.
A to za Barcinu upravu, nemoj majke ti. Ja cekam dan kada ce ova garnitura otic i kada ce doci ljudi koji ce se ponovo okrenuti La Masiji i pravljenjem igraca a ne svako ljeto po 100-150m eura za neku zvijezdu. U tom se slazem s tobom.
@igrajlopte 🐦
- Sarrifufna
Nema to veze sa arapima.ReX je napisao/la:Ne covjece, evo ja gledam ovako i pitam sebe. Jesam li ja spreman da nekog placam (ili ti ga bacam) milione na nekoga ko svaki dan omalazava moj klub, prica kako mu je ljepse negdje drugojam, radi sve iza kulisa da ode a ja e inatim i kazem necu dati ako ne dobijem isto sto sam ja dao. Ako si ti spreman da takav stav imas, za mene si papak. Mislis da covjek koji je sam stekao ogromno bogatsvo se vodi takvom politikom? Ne, vode se ovi arapi koji su rodjeni u tim bogatim familijama i jednostavno boli ih qurac.
Ti ne kontaš jednu prostu stvar.
Evo kako to ide, vrlo je jednostavno - ja te platio 220 miliona, jedni drugima pružili ruke i potpisali na 5 godina ugovor, u prevodu Moj si jirget narednih 5 godina, ja sam gore u svećanoj loži i mezim kavijar, a ti si dole ganjaš loptu i zabavljaš nas... i sad se ti mene nešto kurchiš, odjednom ti ne valja kod mene, a ja za tebe istresao brdo para i još potpisali ugovor na obostrano zadovoljstvo.
E sad cu te karati u pakaš ko zadnju kur.avu, yebo pare, para imam ko blata , na tribine cu te poslati naredne 3 godine - jer mi se može po ugovoru
Rabiot mi je godinu dana obilazio tribine, a ti ces tri.
- Sarrifufna
Ubaci jos ovih zadnjih par postova. Bio si dobar momak, halalimo.Policeman je napisao/la:Ovaj se stvarno vrati da bude ponovo Messijeva kuja![]()
Steta a imao sam toliko materijala pripremljenog da sam halalio i trajni bantema bi gorila ali sta je tu je
pocasni precjednik @ FK Formula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.