FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kozlic poziva sve na Sjever. Tako i treba. Kosijaner takodjer poziva i SG i sve navijace. Idemo ovo odraditi kvalitetno. Samo steta sto se svi dizemo protiv nebitnog protivnika, umjesto da ovako radimo derbi utakmice, pa cak i one manje gledljive.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tako je kad inat proradi, sve ima svoju mjeru.Beduin je napisao/la:Kozlic poziva sve na Sjever. Tako i treba. Kosijaner takodjer poziva i SG i sve navijace. Idemo ovo odraditi kvalitetno. Samo steta sto se svi dizemo protiv nebitnog protivnika, umjesto da ovako radimo derbi utakmice, pa cak i one manje gledljive.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Bravo za Kozlića i upravu. Nek te karte podijele onima koji ne mogu priuštiti
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Svaka cast svi na sjever
I zemlju strah sta ćemo im uraditi!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Sutra nema one "ko ne skace tuzlak nije", nije se zayebavat ! 

Nek i podrinjci malo vide grada...Skojevska je napisao/la:I ja sam odma rekao ruzno je to podjele, stavi 10km kartu za svakog i to je to.Sviuodbranu je napisao/la:Svaka njima cast. To je svojevrstan bojkot Azmiru.Skojevska je napisao/la:Seljacke.ba napadaju ponovo, na Kozlicevu izjavu:
Jefitno dodvoravanje navijačima UO Slobode
- Iz podrinja ce doci 20 autobusa sutra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ako stvarno dovlaci bukvalno 20 buseva u Tuzlu, Husic zeli belaj namjerno
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Za navijače Sobode imam jednu poruku, da se sutra u što većem broju okupimo na sjevernoj tribini i podržimo naše momke da bi oni na terenu mogli pokazati maksimum, a da tokom navijanja ne pravimo ni jedan incident, bez obzira na provokacije koje će na stadionu biti od strane domaćih navijača.Sviuodbranu je napisao/la:Ako stvarno dovlaci bukvalno 20 buseva u Tuzlu, Husic zeli belaj namjerno
Mozda Koza zna više...
- Mramore kako je tamo jel udarilo da valja?
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kakvih 20 buseva,kakve price...Jedino ovi pda aktivisti mogu napuniti zapad i azmirovi radnici.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Ne bi volio da bude ista, ali ne dao bog da krene tuca, treba ih pregazit ja sva vremenaSkojevska je napisao/la:Za navijače Sobode imam jednu poruku, da se sutra u što većem broju okupimo na sjevernoj tribini i podržimo naše momke da bi oni na terenu mogli pokazati maksimum, a da tokom navijanja ne pravimo ni jedan incident, bez obzira na provokacije koje će na stadionu biti od strane domaćih navijača.Sviuodbranu je napisao/la:Ako stvarno dovlaci bukvalno 20 buseva u Tuzlu, Husic zeli belaj namjerno
Mozda Koza zna više...
- Mramore kako je tamo jel udarilo da valja?
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Samo me interesuje sta ce sisojevci sutra pjevat kad ni jednu navijacku pjesmu nemaju 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sutra samo hrabro,pa sta bude
Treba izbjeci incidente,seljacka politika ne zna granice..

Treba izbjeci incidente,seljacka politika ne zna granice..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
sretno sutra slobodi i pokazite ovim sisojevcima gdje im je mjesto...pozdrav od crvene legije..
Sutra svi ko jedan,fer korektno dostojanstveno.Ako se podrska s tribina uklopi sa zalaganjem igraca na terenu,rezultat ne bi trebao izostat.Jedan Tuzlak tebi sada pjeva,Slobodo igraj i hrabro bori se...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma doci ce oni svi ali su svi i u stranci kod njega te se vec okoristili od toga. Njima je ovo vracanje usluge i za jacanje stranke.
Sretno sutra od navijača Celika !
Pobijedite FK Sisojev Kamion
Pobijedite FK Sisojev Kamion
Glory Glory Man United
Odluci i ja da se registrujem, nakon dugogodišnjeg praćenja foruma... Crveno-crna braco sutra samo jako tuzlanski i to ne samo ovu nego svaku iduću tekmu...
Ništa strašno, čisto da najavi utakmicu sutra.Skojevska je napisao/la: - Mramore kako je tamo jel udarilo da valja?

- TzBulevar87
- Kontakt:
Dobrodosao!Cikorija je napisao/la:Odluci i ja da se registrujem, nakon dugogodišnjeg praćenja foruma... Crveno-crna braco sutra samo jako tuzlanski i to ne samo ovu nego svaku iduću tekmu...
Ovo jako tuzlanski definitivno treba preformulisati u jako Slobodaski! Dosta je vise i caraijskih neintelogentnih uzrecica

Ne odnosi se na tebe drug vec generalno onako govorim.
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.