Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Stara je urbana legenda da je usred silnih iskopavanja tlo ispod Tuzle šupljo i da bi grad mogao "propast u zemlju", više mi se sviđaju gradovi sa legendom o aligatorima u kanalizaciji.
Preko petice odavno nije bio.
Hoće li biti i nindža kornjačeDrape je napisao/la:Stara je urbana legenda da je usred silnih iskopavanja tlo ispod Tuzle šupljo i da bi grad mogao "propast u zemlju", više mi se sviđaju gradovi sa legendom o aligatorima u kanalizaciji.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
epicentar nije bio u tuzli, vec nedaleko od mramora, a mramor je blizu tuzle
epicentar prethodnog je takodjer bio tu negdje
epicentar prethodnog je takodjer bio tu negdje
Helco se okliznuo na poslu, sve je ok bez panike
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Nista ozbiljno, obicno podrhtavanje. Vec naredni stepen je deset puta jaci (kao sto je svaki stepen od prethodnog) i tu bi mogli pricati o manjoj materijalnoj steti.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Na gdišnjem sam, al nisam ovo sranje osjetio.Sarmelino je napisao/la:Helco se okliznuo na poslu, sve je ok bez panike
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bjezi jbt, nema goreg osjecaja od zemljotresa. 

treba se prestati raspravljati s ljudima, svakako nijedna strana ne razumije drugu stranu ni 2%
ti zivi kak hoces ja cu kako ja hocu, odyebat sviju koji gledaju sta drugi rade i kako

ti zivi kak hoces ja cu kako ja hocu, odyebat sviju koji gledaju sta drugi rade i kako

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da se samo kako kutarisati onih koji ne razumijuharden je napisao/la:treba se prestati raspravljati s ljudima, svakako nijedna strana ne razumije drugu stranu ni 2%

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da nema FKs-a svijet bi bio mnogo ljepši
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
opet vi ne bi ni do evrope mogliRokoko87 je napisao/la:Da nema FKs-a svijet bi bio mnogo ljepši
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Možda se ipak sve vrti oko para.
- ASD
- Kontakt:
Jeko Alm@? Moze i u ppHeller je napisao/la:Jel se Alma uplašila?Varg je napisao/la:opet je epicentar bio umene u avliji haman 6km od mramora sjeverno, kod jarana se balkon srusio
Cetiri sata, a vec sam pofino pijan.
Pozdrav svim clanovima grupe na ovaj potez sam primorana jer prije mjesec i po dana postavila sam na grupu molbu za udomljavanje slijepog macica ..javila se zena iz zenice da ga udomi ..ja sam obecala platiti operaciju i hranu 6 mj za to mace.. kada smo krenuli u zenicu da odvucemo mace kupila sam hrane za 150 km za sta nemam uslikan racun ali imam njene poruke nakon toga zahvaljivanja itd .. na prijemu predala macu i 50 km za kontrolu kod veterinara ..nakon toga mi govore da maca mora na operaciju oba oka sto kazu da kosta 200 km poslala novac i nakon toga nista ..izbacili mace negdje u divljinu mace koje je sigurno sada mrtvo jer ne moze samo u prirodi.. zasto vam ovo pisem iz razloga sto stalno na vasoj grupi udomljavaju zivotinje malo drze po sedmicu dvije i izbace a vjerovatno iznude novac ..u prilog vam saljem dio screen shot poruka koje mogu potvrditi moje navode i slikat cu vam njihov profil dok me nisu blokirali.. malo sam se raspitala po zenici nazalost kasno ko su i sta su i u ponedeljak cu slucaj predati policiji i podnjeti krivicnu prijavu.. ovo vam pisem jer su u grupi ovdje pa samo da budete oprezni
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ja mislim da ce zeljo i sarajevo da rezimiraju
Dobra treba.ASD je napisao/la:Jeko Alma?
Nullius in verba
slao sam ti eboteASD je napisao/la:Naravno da imam pp.Heller je napisao/la:Dobra treba.ASD je napisao/la:Jeko Alma?
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, tiketoke, TylerBurey i 6 gostiju.