Zapad u napadMMA075 je napisao/la:SVI NA SJEVER!!!
FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Moderator/ica: GracanicaAA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne odgovaram na nickove registrovane ispod 2 godine.....budi pozdravljenakanirarats je napisao/la:@Rinakaaa, je l‘ ovo sad prava ljubav?ja nikad necu dat na podrinje ba...to je MOJ NAROD i volim ih više nego ikog ...
Jel ovo starakarina aka podrinjski moderator?MMA075 je napisao/la:SVI NA SJEVER!!!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ne odgovaram na nicove ispod 2 god
Ooo izvinte gospon moderator
Ooo izvinte gospon moderator
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ih kad sutra GV povede navijanje sa sjevera...ima da huk nosi igrače slobode do sigurne pobjede a poslije će vas faraon sve odvest da vam pokaže gdje se igrao na Tusnju kad je mali bio ...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
cadillac je napisao/la:Jel ovo starakarina aka podrinjski moderator?MMA075 je napisao/la:SVI NA SJEVER!!!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nabavi Nivu s gusjenicama nek ti Sisoja pokaže gdje se on igrao.staragarda je napisao/la:Ih kad sutra GV povede navijanje sa sjevera...ima da huk nosi igrače slobode do sigurne pobjede a poslije će vas faraon sve odvest da vam pokaže gdje se igrao na Tusnju kad je mali bio ...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Njegovo selo je london za IslamovceHeller je napisao/la:Nabavi Nivu s gusjenicama nek ti Sisoja pokaže gdje se on igrao.staragarda je napisao/la:Ih kad sutra GV povede navijanje sa sjevera...ima da huk nosi igrače slobode do sigurne pobjede a poslije će vas faraon sve odvest da vam pokaže gdje se igrao na Tusnju kad je mali bio ...
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
A Rim za selendru iz koje si ti izgmizaostaragarda je napisao/la:Njegovo selo je london za IslamovceHeller je napisao/la:Nabavi Nivu s gusjenicama nek ti Sisoja pokaže gdje se on igrao.staragarda je napisao/la:Ih kad sutra GV povede navijanje sa sjevera...ima da huk nosi igrače slobode do sigurne pobjede a poslije će vas faraon sve odvest da vam pokaže gdje se igrao na Tusnju kad je mali bio ...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
More bit samo Kathmandu.staragarda je napisao/la:Njegovo selo je london za IslamovceHeller je napisao/la:Nabavi Nivu s gusjenicama nek ti Sisoja pokaže gdje se on igrao.staragarda je napisao/la:Ih kad sutra GV povede navijanje sa sjevera...ima da huk nosi igrače slobode do sigurne pobjede a poslije će vas faraon sve odvest da vam pokaže gdje se igrao na Tusnju kad je mali bio ...
Ovaj je makar odrastao u VI Bosanskoj. Rodio se i kod mene Dajdža u BL pa je veći Tuzlak nego svi u TC zajedno.
Nullius in verba
- akanirarats
- Kontakt:
StaraRinaka kozmopolit nas dragi <3
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A idi helere, nastavi se drogirat...pametniji si...hahahaha...znaš ti gdje je faraon odrastao j e b o te on pa se mijenjajte
Auuu ubo sam jel? Znam đe odrasto jer mi je dtari iz iste ulicestaragarda je napisao/la:A idi helere, nastavi se drogirat...pametniji si...hahahaha...znaš ti gdje je faraon odrastao j e b o te on pa se mijenjajte
Nullius in verba
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ubo si...ko i do sadaHeller je napisao/la:Auuu ubo sam jel? Znam đe odrasto jer mi je dtari iz iste ulicestaragarda je napisao/la:A idi helere, nastavi se drogirat...pametniji si...hahahaha...znaš ti gdje je faraon odrastao j e b o te on pa se mijenjajte
Zato tu jaskeca tako branis...komšiluk jbg...a još takva ljudina....slobodu vam spasio iz ralja podrinjaca
Zamisli kakav mozak moraš imati da ovako klub promijenišbhpremierliga12 je napisao/la:cadillac je napisao/la:Jel ovo starakarina aka podrinjski moderator?MMA075 je napisao/la:SVI NA SJEVER!!!![]()
![]()
Šta cvaja radi...
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Dobro brđo.staragarda je napisao/la:Ubo si...ko i do sadaHeller je napisao/la:Auuu ubo sam jel? Znam đe odrasto jer mi je dtari iz iste ulicestaragarda je napisao/la:A idi helere, nastavi se drogirat...pametniji si...hahahaha...znaš ti gdje je faraon odrastao j e b o te on pa se mijenjajte![]()
Zato tu jaskeca tako branis...komšiluk jbg...a još takva ljudina....slobodu vam spasio iz ralja podrinjaca
Nullius in verba
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Brdjani postaju gradjani, do jucer svjetla gasili sjekirama, a sad su u odijelima.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Valja iduću tebi na D tribinu u kavez. Doduše to je tebi normalno okruženje. Veći si majmun od King konga.staragarda je napisao/la:Ih kad sutra GV povede navijanje sa sjevera...ima da huk nosi igrače slobode do sigurne pobjede a poslije će vas faraon sve odvest da vam pokaže gdje se igrao na Tusnju kad je mali bio ...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.