Jako realan i pravi post. Problem nase raje je sto bi svi nesto preko noci. Ova uprava je na pocetku mandata postavila ciljeve i svaki je ispostovan. Od vracanja dugova,stabilizacije,infrastrukture do povratka u premijer ligu. Isto tako su postavljeni ciljevi evropa i ako se ukaze sansa za trofej za stogodisnjicu kluba. Problem su ovi papci koji nisu pogledali kuci utakmicu a da ne govorim za one na strani kad nas je npr 500 posranih gaca i blijede face islo u Jajce kad smo vidili da je postavljen Haris Silic za sudiju ali smo isli jer volimo Velez i zbog njega smo tu. Problem su i ovi koji nam od pocetka sezone nabacuju neki teret kao da smo mi pisali da idemo na tituluAsimetric je napisao/la:Svaki poraz teško padne, posebno ovakav poraz gdje smo konacno licili na ekipu i opet ta nesreca, prvo Velkoski u kupu zabije gol kakv vise niko nikad nece zabiti u ovoj sugavj ligi, sad nam Handzic zabija sa 25 metara igrac koji je sve samo ne poznat po ovakvim golovima, znalo se da ima dobru ljevica ali eto malo kisa malo losi uslovi i jbg zavrsi u golu, mislim da Bobic nije tu nista mogao uraditi. Inace je kao golman krozcitavu karijeru sklon kiksevima ali isto tako zna odbraniti neke nemoguce stvari ali jbg toliko je tih kiksveva bilo da te dobre odbrane vise niko ne pamti. Ono sto me raduje i sto nas klub u zadnje vrijeme izdvaja od ostalih jeste cinjenica da mi navijaci ne odustajemo, opet cemo napuniti stadion protiv Radnika i protiv Zelje jer ovo je sada jedan drugaciji Velez, neki drugi mentalitet navijaca i neka druga uprava, ovo sto mi imamo nema ni Sarajevo ni Zeljo, ni Celik ni Zrnjski ni Siroki niko nema ovakve navijace, a doce i nasih 5 minuta u to sam siguran kada ce se Velez ponovo vratiti tamo gdje mu je i mjesto samo polako ako tteba dvadest godina cekat cemo ali neke stvari ce doci na svoje mjesto bas kao sto Fedja kaze posten rad i kvalitetan rad ce uvijek izaci na vidjelo... Samo trebamo biti strpljivi.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala na pozivu (pa da me razbijetenekoIzMostara je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:-
Hvala na gostoprimstvu. Bujrum u Mostar aBd vrlo brzo da odigramo aBd jos bolji mec od onog sinoc, i da mi naravno pobjedimo. Sretno u nastavku prvenstva.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma necu da solim rane , poslije onako dobre igre Veleza , imao bih sta reci , nejse . Molim Te mozes li iskontaktirati @Benkaru (znam da mu ne smijes kontaktirati djevojku , jer je osjetljiv), a opet znam da ste dobri . Koliko bi me kostalo to i kolko para trebam dati @Benkari ? [/b]NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav bola fer plej jebotepa svi ti igraci igraju za plate i premije. U Argentini su se osamdesetih igraci u superligi boli cakijama u toku utakmice,prije dvi tri godine u Turskoj onaj onog ziletom po vratu izreza
fer plej je smijesna fraza i ne treba biti naivan nego iskoristavati svaku sansu. Ima sudija neka prekida ako je protivnicki igrac u lokvi krvi ili ako guta jezik. Uzeli nas i nemas sta vise pricati
![]()
Okrecemo se Radniku i utakmica koju moramo dobiti. Biti ce zajebano ali bio je i Siroki. Fedja polako stavlja svoj rukopis ali najveci problem je sto ekipa nije fizicki spremna da odgovori svih 90 minuta. Da se igralo samo prvo poluvrijeme imali bi 11 bodova sto je pravi pokazatelj da fizicki padamo u drugom poluvremenu i to se mora ispraviti. Pozdrav i za ovog pitara @samozdravlje zivio brato i zivjelo prijateljstvo izmedju prave raje
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato ne moras kontaktirati benkaru. Mozes online uzeti clansku ili sezonsku. Imas sve na ovom linku sa cijenama i ostalim.Samozdravlje je napisao/la:Ma necu da solim rane , poslije onako dobre igre Veleza , imao bih sta reci , nejse . Molim Te mozes li iskontaktirati @Benkaru (znam da mu ne smijes kontaktirati djevojku , jer je osjetljiv), a opet znam da ste dobri . Koliko bi me kostalo to i kolko para trebam dati @Benkari ? [/b]NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav bola fer plej jebotepa svi ti igraci igraju za plate i premije. U Argentini su se osamdesetih igraci u superligi boli cakijama u toku utakmice,prije dvi tri godine u Turskoj onaj onog ziletom po vratu izreza
fer plej je smijesna fraza i ne treba biti naivan nego iskoristavati svaku sansu. Ima sudija neka prekida ako je protivnicki igrac u lokvi krvi ili ako guta jezik. Uzeli nas i nemas sta vise pricati
![]()
Okrecemo se Radniku i utakmica koju moramo dobiti. Biti ce zajebano ali bio je i Siroki. Fedja polako stavlja svoj rukopis ali najveci problem je sto ekipa nije fizicki spremna da odgovori svih 90 minuta. Da se igralo samo prvo poluvrijeme imali bi 11 bodova sto je pravi pokazatelj da fizicki padamo u drugom poluvremenu i to se mora ispraviti. Pozdrav i za ovog pitara @samozdravlje zivio brato i zivjelo prijateljstvo izmedju prave raje![]()
https://fkvelez.ba/karte-i-clanstvo/kup ... -ulaznicu/
Biti ce ti isporuceno na kucnu adresu
https://fkvelez.ba/u-prodaji-clanske-i- ... u-2019-20/
Imas naklon od dzuturuma kao sto si i sam
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dakle ovako 15 KM clanska i 50 KM (godisnja Sjever- gdje bi se Pitar bolje osjecao) uz to prilozim cek od penzije . To je 65 + 5 na kahvu = 70 KM ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ne moras kontaktirati benkaru. Mozes online uzeti clansku ili sezonsku. Imas sve na ovom linku sa cijenama i ostalim.Samozdravlje je napisao/la:Ma necu da solim rane , poslije onako dobre igre Veleza , imao bih sta reci , nejse . Molim Te mozes li iskontaktirati @Benkaru (znam da mu ne smijes kontaktirati djevojku , jer je osjetljiv), a opet znam da ste dobri . Koliko bi me kostalo to i kolko para trebam dati @Benkari ? [/b]NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav bola fer plej jebotepa svi ti igraci igraju za plate i premije. U Argentini su se osamdesetih igraci u superligi boli cakijama u toku utakmice,prije dvi tri godine u Turskoj onaj onog ziletom po vratu izreza
![]()
Okrecemo se Radniku i utakmica koju moramo dobiti. Biti ce zajebano ali bio je i Siroki. Fedja polako stavlja svoj rukopis ali najveci problem je sto ekipa nije fizicki spremna da odgovori svih 90 minuta. Da se igralo samo prvo poluvrijeme imali bi 11 bodova sto je pravi pokazatelj da fizicki padamo u drugom poluvremenu i to se mora ispraviti. Pozdrav i za ovog pitara @samozdravlje zivio brato i zivjelo prijateljstvo izmedju prave raje![]()
https://fkvelez.ba/karte-i-clanstvo/kup ... -ulaznicu/
Biti ce ti isporuceno na kucnu adresu![]()
https://fkvelez.ba/u-prodaji-clanske-i- ... u-2019-20/
Imas naklon od dzuturuma kao sto si i sam![]()
Pusti mi se e-mail-a .
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Samozdravlje@ je posljedni iskreni komunista u Sarajevu 5
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne diraj mi Sabana , kao da mi diras Mirzu .HeraklitMracni je napisao/la:Samozdravlje@ je posljedni iskreni komunista u Sarajevu 5
Dobra utakmica, dobro navijanje bilo bi sigurno 9-10 k navijaca na tribinama da je vrijeme bilo dobro.
Sto se tice lezanja i izbacivanja lopte to se moze gledat iz dva ugla.
Da smo izbacili loptu napad nebi zavrsio kornerom i velkom vjerovatnocom nebi izjednacili. Ok
Posto je lopta izasla u korner igrac nije trazio da mu se ukaze ljekarska pomoc nit je izmjenjen u toku 40 minuta, a igrac nije udaren u glavu gdje sudija radi FIFINI pravila mora zaustavit utakmicu.
Znaci prije gola igrac je imo cjelo vrijeme svijeta da bude lijecen al izgleda da je za 30 sekundi ozdravio. I nije uredu da se radi ovog stvara neka mrznja jer ovde je ipak odlucio igrac a ne klub navijaci da ne izbaci loptu..
Ponovo kazem jedini klub posle. SARAJEVA kojeg postujem simpatisem i ne mrzim je VELEZ i drago mi je da ste se vratili.
Pogledaj te juce utakmicu totenhem newcastel covjek se povrjedio kad je bio sa loptom na ivici 16terca totenhema totenhem uzo loptu doso do njihovog 16 terca puco i bio korner A IGRAC JE IZNESEN POSLE TOGA NANOSILIMA I CINIMI SE DA GA ZAMJENIO
Da smo izbacili loptu napad nebi zavrsio kornerom i velkom vjerovatnocom nebi izjednacili. Ok
Posto je lopta izasla u korner igrac nije trazio da mu se ukaze ljekarska pomoc nit je izmjenjen u toku 40 minuta, a igrac nije udaren u glavu gdje sudija radi FIFINI pravila mora zaustavit utakmicu.
Znaci prije gola igrac je imo cjelo vrijeme svijeta da bude lijecen al izgleda da je za 30 sekundi ozdravio. I nije uredu da se radi ovog stvara neka mrznja jer ovde je ipak odlucio igrac a ne klub navijaci da ne izbaci loptu..
Ponovo kazem jedini klub posle. SARAJEVA kojeg postujem simpatisem i ne mrzim je VELEZ i drago mi je da ste se vratili.
Pogledaj te juce utakmicu totenhem newcastel covjek se povrjedio kad je bio sa loptom na ivici 16terca totenhema totenhem uzo loptu doso do njihovog 16 terca puco i bio korner A IGRAC JE IZNESEN POSLE TOGA NANOSILIMA I CINIMI SE DA GA ZAMJENIO
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Nemojte se loziti zbog pojedinaca, ni ja licno ne bi izbacio loptu. Svi igraci su nam bili u igri a jedini krivac za gol je Bobic. Pozz za vas, ja samo zamjerim ulazak na stadion u 35 min nesposobnoj policijiPitar6785 je napisao/la:Dobra utakmica, dobro navijanje bilo bi sigurno 9-10 k navijaca na tribinama da je vrijeme bilo dobro.
Ti si naša ljubav jedina!
To je do SABRINE I POLICIJE, protiv svinjskig iso sam na zapad pustili su ulaz covjek sa 120kg teze nebi mogo proc, ko cuko sam se moro provlacit..Neznam zasto zbogcegafudbalfudbal je napisao/la:Nemojte se loziti zbog pojedinaca, ni ja licno ne bi izbacio loptu. Svi igraci su nam bili u igri a jedini krivac za gol je Bobic. Pozz za vas, ja samo zamjerim ulazak na stadion u 35 min nesposobnoj policijiPitar6785 je napisao/la:Dobra utakmica, dobro navijanje bilo bi sigurno 9-10 k navijaca na tribinama da je vrijeme bilo dobro.
Nek se srami koje god Je odgovaran. Lp
ne trebamo se vaditi na ono sto nije izbacena lopta,igraj mastore kakav bola fair play.I ja bi to pravilo ukino skroz i dao bih samo slobodu sudiji ako vidi da je velika povreda da prekine mec,u protivnom igra se nastavlja.Koliko je i na nasim utakmicama bilo ovog valjanja i izbacivanja lopte (sjetite se lani metalegije,nije se igralo 30 minuta ciste igre)
Igrali smo fino ali nismo dosli do bodova,znaci moramo biti jos bolji.Mi smo morali dokrajciti Sarajevo u prvom poluvremenu ali izgleda da su se nasi malo i prepali tih sansi.Sve u svemu Sarajevo dalo 2 gola (a mi 1) i sarajevo zasluzeno nosi bodove,mada nisu odigrali najbolje ali ko te pita broje se golovi i bodovi.
Moramo nauciti lekciju i idemo dalje FORZA VELEZ
Igrali smo fino ali nismo dosli do bodova,znaci moramo biti jos bolji.Mi smo morali dokrajciti Sarajevo u prvom poluvremenu ali izgleda da su se nasi malo i prepali tih sansi.Sve u svemu Sarajevo dalo 2 gola (a mi 1) i sarajevo zasluzeno nosi bodove,mada nisu odigrali najbolje ali ko te pita broje se golovi i bodovi.
Moramo nauciti lekciju i idemo dalje FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Velež TV je prešao 1,000,000 pregleda!

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Za godinu ipoKulesza je napisao/la:Velež TV je prešao 1,000,000 pregleda!![]()
Skoro 4000 pretplatnika i 100 vise od komsijskog kanala koji je aktivan od 2007. Cestitke za Velez TV i sve ono sto rade da bi raja imala friske izvjestaje sa treninga utakmica i svih drugih aktivnosti vezanih za klub. Bili su najbolji kada je trebalo,kada su nas krali u Gorazdu,kada smo se skupljali po treninzima,kada se trebala motivirati raja i kada smo slavili povratak u premijer ligu. Jos jednom cestitke za Velez TV
Meni najdrazi
Moze i ovaj kad je bilo najteze
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- TupacShakur
- Kontakt:
Ko se bavi marketingom u klubu? Tačnije interesuju me društvene mreže i drugi digitalni kanali, jer imam par sugestija kako da unaprijede iste.
Može ime ili kontakt u pp.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Adresa: Adema Buća 6, 88 104 MostarTupacShakur je napisao/la:Ko se bavi marketingom u klubu? Tačnije interesuju me društvene mreže i drugi digitalni kanali, jer imam par sugestija kako da unaprijede iste.
Telefon: +387 (36) 555 – 400
Email: [email protected]
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nece nam valjda kisa i ovu utakmicu pokvariti, vec grmi 
Ima li prijenosa?
-
RASanticeva
- Kontakt:
Bio na Erolsportu 1 (UGMR)mrjasmin je napisao/la:Ima li prijenosa?
Mostar u srcu, Velež do groba
-
RASanticeva
- Kontakt:
Žali Bože utakmice i zalaganja pojedinaca koji su danas igrali...kao da si skupio nas par sa terena po mahalama i dao nam 3 dana da nabijemo formu za ligašku utakmicu
Ne znam stvarno šta pojedinci razmišljaju kada izađu na teren i kada pruže takvu partiju da ih ne bi poslao u Klis na kaljenje. Kako ih nije stid uz svakoga od nas koji vole i stoje iza ovoga kluba i koji živimo za to da dođe ta subota pa da odeš na utakmicu jer ti je to postao ispušni ventil za kraj sedmice.
Pojedinci se trebaju dobro zamisliti nad sobom...ako ne radi sebe, onda radi svakog navijača koji se nada da će biti bolje
Ne znam stvarno šta pojedinci razmišljaju kada izađu na teren i kada pruže takvu partiju da ih ne bi poslao u Klis na kaljenje. Kako ih nije stid uz svakoga od nas koji vole i stoje iza ovoga kluba i koji živimo za to da dođe ta subota pa da odeš na utakmicu jer ti je to postao ispušni ventil za kraj sedmice.
Pojedinci se trebaju dobro zamisliti nad sobom...ako ne radi sebe, onda radi svakog navijača koji se nada da će biti bolje
Mostar u srcu, Velež do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.