FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Manijaci puse gaaaa, zeljeznicar mrzim jaaaa.....
Evo ih dolaze na Kosevo i nude se, ovo je Veca 100%
- Građani su prijavili da su vidjeli osobu koja se skinula i hoda oko stadiona Koševo. Upućena je patrola Policijske stanice Centar koja je, u Alipašinoj ulici, zatekla osobu golu skroz. riječ je o psihički nestabilnoj osobi, pa je kolima Hitne pomoći prevezen u Jagomir - potvrdili su za "Avaz" u Operativnom centru MUP Kantona Sarajevo.
- Građani su prijavili da su vidjeli osobu koja se skinula i hoda oko stadiona Koševo. Upućena je patrola Policijske stanice Centar koja je, u Alipašinoj ulici, zatekla osobu golu skroz. riječ je o psihički nestabilnoj osobi, pa je kolima Hitne pomoći prevezen u Jagomir - potvrdili su za "Avaz" u Operativnom centru MUP Kantona Sarajevo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
U slucaju enormnog trpanja zeljane, poslat momke 15 dana na arubu biznis klasom sa 40 kurvi, ne moraju dolaziti do naredne tekme
PRVA LJUBAVI NAJVECA RADOSTI
PRVA LJUBAVI NAJVECA RADOSTI
NEMA NAZAD
Ooooooooooo J*** te zeljoo,oooo
Sad, ozbiljno bice ovo teska utakmica, i ako sagledas faktore koji se mogu predvidjet kone su u velkoj prednosti
Domaci teren (nemora bit prednost al mana im nije)
Motivacija —- tu uvjek obje ekipe daju vise al posle 0:3 oni ce dat vise motivacije sto je najvaznije za derbi
Lazic serbedzic nece imat problema sa krpicem asimom veselinovicem i ramovicem, al sa e zecom bi mogli imat problema jer je on brz igrac a nizak dok su oni spori dosta
Igraju u naj jacem sastavu, plus 4 dana vise odmora od nas
Sto se tice nas mi treba da budemo mirni stalozeni pametni, da Kaznjavamo svaku gresku, i da pokusamo osvoit sredinu sto ce bit veoma tesko jer tu trenutno nemamo ni jednog igraca koji je igro proslu aezonu. Mustafic i dzokanovic i gavric moraju bit na najvecem mogucem nivou i ako budu izvojevali pobjede na sredini pobjedicemo ih ako budu igrali ko dosad solidno bice remi, sto je i naj realni rezultat..
Rahmanovica nebi uvidio i da je spreman 100%, nek se jos bolje spremi oporavi preko pauze
Sad, ozbiljno bice ovo teska utakmica, i ako sagledas faktore koji se mogu predvidjet kone su u velkoj prednosti
Domaci teren (nemora bit prednost al mana im nije)
Motivacija —- tu uvjek obje ekipe daju vise al posle 0:3 oni ce dat vise motivacije sto je najvaznije za derbi
Lazic serbedzic nece imat problema sa krpicem asimom veselinovicem i ramovicem, al sa e zecom bi mogli imat problema jer je on brz igrac a nizak dok su oni spori dosta
Igraju u naj jacem sastavu, plus 4 dana vise odmora od nas
Sto se tice nas mi treba da budemo mirni stalozeni pametni, da Kaznjavamo svaku gresku, i da pokusamo osvoit sredinu sto ce bit veoma tesko jer tu trenutno nemamo ni jednog igraca koji je igro proslu aezonu. Mustafic i dzokanovic i gavric moraju bit na najvecem mogucem nivou i ako budu izvojevali pobjede na sredini pobjedicemo ih ako budu igrali ko dosad solidno bice remi, sto je i naj realni rezultat..
Rahmanovica nebi uvidio i da je spreman 100%, nek se jos bolje spremi oporavi preko pauze
Igro bi cvrsto na rubu zutog kartona od prve minute na e zecu jer on nakon 30 minuta iscrkne znaci kad dodas par udaraca i dva skoka lazica mu na ledza to znaci 15 minuta igre sto se njega tice.
Igro bi sa Ahmetom i guzinom al da guzina bude 10 tka
Sisica bi stavio na krilo lijevo
Hodzica na sabanovi mjesto
I to je to
Igro bi sa Ahmetom i guzinom al da guzina bude 10 tka
Sisica bi stavio na krilo lijevo
Hodzica na sabanovi mjesto
I to je to
Jos sam zaboravio reci za Kovacevica da mora se prestat kurcim i i umisljat se da je oliver kan.
On mora bit na najvecem nivou i mora pratit igru non stop jer oni imaju brze spiceve a mi spore stopere, sve njihove mane mora korigovat, mora bolje procjenjuvat suteve iz daljine sve ostalo dobro radi.
Znaci kova sine dobar si al si daleko od vrhunskog golmana, nazalost trenirate ubleha zenicka i nema ko da ti kaze pa ako citas da te nasavjetujem..
Nemo da spava al mogu zelju da karam
On mora bit na najvecem nivou i mora pratit igru non stop jer oni imaju brze spiceve a mi spore stopere, sve njihove mane mora korigovat, mora bolje procjenjuvat suteve iz daljine sve ostalo dobro radi.
Znaci kova sine dobar si al si daleko od vrhunskog golmana, nazalost trenirate ubleha zenicka i nema ko da ti kaze pa ako citas da te nasavjetujem..
Nemo da spava al mogu zelju da karam
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zgazite ih!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Gdje ste sada Manijaci, dok Zeljo umire, dok Zeljo umire, vas glas se ne cuje.....
Sretno nam danas. Ja cu biti na zapadu da u miru gledam tekmu i Horde kako navijaju. Bod ko kuca, trica za veliki mir u kuci..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
oj Željana, Željana
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Rekao sam da neću više komentarisati na ovom forumu i neću. Ovo je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Ali ne mogu da ne podjelim jedan vic sa cijenjenim pukom forumskim:
Kako se zove emisija u kojoj Amar Osim ne progovori ni riječ 30 minuta?
Pola ure kulture!
Sretno danas i da im se nayebemo nane nanine garave točkolupačke.
Ali ne mogu da ne podjelim jedan vic sa cijenjenim pukom forumskim:
Kako se zove emisija u kojoj Amar Osim ne progovori ni riječ 30 minuta?
Pola ure kulture!
Sretno danas i da im se nayebemo nane nanine garave točkolupačke.
Svi na istok hahah
- Kockoglavi
Je.o majku trebalo je istoka nakupovati i da popunimo ga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi bio prvi put pun istok pitara zajedno sa zdenkom, doduše tad je beton bio..Kockoglavi je napisao/la:Je.o majku trebalo je istoka nakupovati i da popunimo ga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
Ma znam noge sam lomio po onom betonu al sad tribinu da im je bilo popuniti sjeb bi im bioMortemHz je napisao/la:Ne bi bio prvi put pun istok pitara zajedno sa zdenkom, doduše tad je beton bio..Kockoglavi je napisao/la:Je.o majku trebalo je istoka nakupovati i da popunimo ga
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ako neko ima kartu za prodati zainteresovan sam za jednu hvala
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ja tamo nikad bioKockoglavi je napisao/la:Ma znam noge sam lomio po onom betonu al sad tribinu da im je bilo popuniti sjeb bi im bioMortemHz je napisao/la:Ne bi bio prvi put pun istok pitara zajedno sa zdenkom, doduše tad je beton bio..Kockoglavi je napisao/la:Je.o majku trebalo je istoka nakupovati i da popunimo ga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Kajkutenjoyer, Morpheus i 17 gostiju.