Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
o boze sacuvaj, kakav penal ne svira bologni
katastrofa sudjenje u prva dva kola
Romelu, oprosti mi moju ružnu prošlost!
- Vanda, primi moju dugačku budućnost!

- Vanda, primi moju dugačku budućnost!

® GONGASHI POWERHOUSE ®
bologna u 94 min zabija gol, zasluzili su, razbili su spal
Ubrzo ce se i to desiti tako da ne moras bezveze trositi parerope11 je napisao/la:Platio bih da jednom vidim Smalling-Isus duo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Eto,pukim slučajem Joma opet postala najveci kandidat za naslov.Trebala im se desiti jedna ovakva nesreća da bi generacijski talent postao starter umjesto da grije klupu kojekakvim olinjalim mesarima.Chinaglia je napisao/la:de ligt negdje trenutno pije bocu najskupljeg vina u torinu
Cujem da je Orsolini prekucao. Pravo krilo, izgubio je vremena u Atalanti, ali sada se pronalazi. Ono kada Juve baca oko na Chiesu, a ovog prodao za kiflu.Chinaglia je napisao/la:o boze sacuvaj, kakav penal ne svira bologni
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarrifufna
Kako se nosis sa Nandovom izdajom? 
Usput. Icardi se bas zainatio, haman hoce samo u Juve definitivno. Spreman je presjediti cijelu sezonu i naredne bi mogao doci dzaba (ako ne odigra 10% utakmica u sezoni, igrac ima pravo raskinuti ugovor i postati slobodan).
Usput. Icardi se bas zainatio, haman hoce samo u Juve definitivno. Spreman je presjediti cijelu sezonu i naredne bi mogao doci dzaba (ako ne odigra 10% utakmica u sezoni, igrac ima pravo raskinuti ugovor i postati slobodan).
pocasni precjednik @ FK Formula
Nije valjda da ozbiljno vjeruješ da postoji ikakva šansa da dobije raskid ugovora.
Otici ce za 70M ili u nekoj dobroj razmjeni ili ce sjedit na kauču dvije godine.Sam odlučuje.
Otici ce za 70M ili u nekoj dobroj razmjeni ili ce sjedit na kauču dvije godine.Sam odlučuje.
Gdje su ti silni talijanski mediji da velicaju ovaj podatak kao što su ga velicali kad je Joma imala Talijane u sastavu i pljuvali Inter jer se usudio igrat sa više stranaca.Serie A turns to foreigners: 60% of non-Italian played in matchday 1. But Inter are going against the trend: there were six Italians on the pitch versus Lecce
- Sarrifufna
Ne sada, vec na kraju ove sezone ako u istoj ne ostvari 10% nastupa.SiamoNoi je napisao/la:Nije valjda da ozbiljno vjeruješ da postoji ikakva šansa da dobije raskid ugovora.
Igrat će protiv Mantove u kupu i finale EL sa Unitedom.Dovoljno za dva trofeja.
“Since the introduction of 20-team league (2004-2005 season), the average of 26 thousand fans had never been reached. Until the last weekend which saw 26,140 fans per match. Inter-Lecce, with 64,188 fans in attendance, played a major role to reach that record obviously. On the podium, there are also Roma-Genoa (38,779) and Fiorentina-Napoli (33,614)."
Kukavno talijanstvo ugašeno.SiamoNoi je napisao/la:Gdje su ti silni talijanski mediji da velicaju ovaj podatak kao što su ga velicali kad je Joma imala Talijane u sastavu i pljuvali Inter jer se usudio igrat sa više stranaca.
Histerija o propasti italijanskog fudbala je bila kad je Inter uzeo tripletu sa Materazzijem, Santonom i Balotellijem + matora golmana, a sad kad u perpetuum šampionu Juventusu ima ukupno 8 italijanskih fudbalera (od kojih su trojica rezervni golmani, a dvojica su treća i četvrta opcija na svojim pozicijama)- ni jedan člančić u novinama ili prilog u Domenica Sportiva da se provuče.
Copa Italija, poneki manje važan meč, poneki ulazak u 89'... ako misli da su u Interu sisali vesla samo će sebi džabe sjebat karijeru. Osim toga pitanje je koliko je ovo za 10% utakmica tačno, koliko ja znam klub je samo dužan igraču dati sve uvjete za trening i sl a nije dužan da ga forsira da igra, pa jbt onda bi svi lošiji igrači koju su tu da popune broj imali pravo tužit klub i raskidat ugovore?Sarrifufna je napisao/la:Ne sada, vec na kraju ove sezone ako u istoj ne ostvari 10% nastupa.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ne postoji to pravilo od 10% ne znam otkud ga on izvadi a vi se upecaste 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Sarrifufna
Sto bi neko tuzio ako trenira i ako nije stigmatiziran i neoprqvdano odstranjen iz kolektiva kao zadnja djukela?
Mauro, izdrzi, pravi Juventini su uz tebe.
Mauro, izdrzi, pravi Juventini su uz tebe.
Iznenadjen. Momak je proper Juventino. Ali to je fudbal, i dalje moze u top ekipama biti djoker, prerano smo ga dali i naravno dzaba, epic fail Marotte. Ne mozes mrziti Nanda nikako jer je ljudina.Sarrifufna je napisao/la:Kako se nosis sa Nandovom izdajom?
Vidim kmeci se kada Juve 100 godina daje igrace repki, a kada se i smanji broj Italijana jer su isti odron u ovom prostoru i vremenu isto se kmeci. Kmecanje je konstanta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lijepo je vidjeti da se u novu sezonu ne ulazi sa kazališnom atmosferom u torinskoj kupoli.
Zapaljena je i baklja,gdje su borci protiv svjetskog problema broj 1
Zapaljena je i baklja,gdje su borci protiv svjetskog problema broj 1