ItsRamiz je napisao/la:[/spoiler]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ItsRamiz je napisao/la:[/spoiler]
Ko u Americi. Voziš pijan tvorza.jasmin10 je napisao/la:Lik se napio i krenuo u suprotnom pravcu na autoputu i poginuo nedužan momak.
Likove koji voze pijani treba tretirati kao potencijalne ubice. Uzeti vozačku i strpati u zatvor.
Heller je napisao/la:Ko u Americi. Voziš pijan tvorza.jasmin10 je napisao/la:Lik se napio i krenuo u suprotnom pravcu na autoputu i poginuo nedužan momak.
Likove koji voze pijani treba tretirati kao potencijalne ubice. Uzeti vozačku i strpati u zatvor.
Na trg probably, nisam siguran, čuvam sestrića do 4coelho41 je napisao/la:Helćo đe piješ pive prije utakmice?
Haj tražiću te na trgu, moram i ja Bayern gledat do jedno 5 pola 6 pa ću doć prije nego što korteo kreneHeller je napisao/la:Na trg probably, nisam siguran, čuvam sestrića do 4coelho41 je napisao/la:Helćo đe piješ pive prije utakmice?
Poslije utakmice uzimam taksi da me vrati do autaASD je napisao/la:Valja otići na trg pa se vratiti.
Ponesi čakiju.coelho41 je napisao/la:Poslije utakmice uzimam taksi da me vrati do autaASD je napisao/la:Valja otići na trg pa se vratiti.
kontam da se možeš zaokrenut na cestiHeller je napisao/la:Kako se ovaj uspio uključiti na AP u kontra smjeru????
ima posla ko hoće radit...živi si dokazMarsal je napisao/la:Već 4 plate zarađene na krampu i lopati![]()
Još 2 mjeseca i nadam se da ću dobit otkaz tj neproduženje ugovora.![]()
Ali jok, hoće da me poslije ovog ugovora prebace na manevruneki dan mi ponudili to
Helleru nema te na piviHeller je napisao/la:Na trg probably, nisam siguran, čuvam sestrića do 4coelho41 je napisao/la:Helćo đe piješ pive prije utakmice?
Skačeš ko da si čaršija.coelho41 je napisao/la:Helleru nema te na piviHeller je napisao/la:Na trg probably, nisam siguran, čuvam sestrića do 4coelho41 je napisao/la:Helćo đe piješ pive prije utakmice?
Piješ erster ko da si iz DubravaHeller je napisao/la:Skačeš ko da si čaršija.coelho41 je napisao/la: Helleru nema te na pivi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.